最新なEC-COUNCIL EC1-349問題集(180題)、真実試験の問題を全部にカバー!

Pass4Testは斬新なEC-COUNCIL CHFI EC1-349問題集を提供し、それをダウンロードしてから、EC1-349試験をいつ受けても100%に合格できる!一回に不合格すれば全額に返金!

EC1-349 actual test
  • 試験コード:EC1-349
  • 試験名称:Computer Hacking Forensic Investigator Exam
  • 問題数:180 問題と回答
  • 最近更新時間:2026-07-02
  • この試験はもう終わりました。その代わりに、新しい試験 312-49v9 を提供します。

  • PDF版 Demo
  • PC ソフト版 Demo
  • オンライン版 Demo
  • 価格:12900.00 5999.00  
質問 1:
Volatile information can be easily modified or lost when the system is shut down or rebooted. It helps to determine a logical timeline of the security incident and the users who would be responsible.
A. False
B. True
正解:B

質問 2:
Which one of the following is not a consideration in a forensic readiness planning checklist?
A. Identify the potential evidence available
B. Define the business states that need digital evidence
C. Take permission from all employees of the organization
D. Decide the procedure for securely collecting the evidence that meets the requirement fn a forensically sound manner
正解:C

質問 3:
When a file or folder is deleted, the complete path, including the original file name, is stored in a special hidden file called "INF02" in the Recycled folder. If the INF02 file is deleted, it is re-created when you___________.
A. Restart Windows
B. Run the antivirus tool on the system
C. Run the anti-spyware tool on the system
D. Kill the running processes in Windows task manager
正解:A

質問 4:
Which of the following would you consider an aspect of organizational security, especially focusing on IT security?
A. Application security
B. Information copyright security
C. Biometric information security
D. Security from frauds
正解:A

質問 5:
Attackers can manipulate variables that reference files with "dot-dot-slash (./)" sequences and their variations such as http://www.juggyDoy.corn/GET/process.php./././././././././etc/passwd.
Identify the attack referred.
A. File injection
B. XSS attack
C. SQL Injection
D. Directory traversal
正解:D

質問 6:
What is static executable file analysis?
A. It is a process that consists of collecting information about and from an executable file by launching an executable file in a controlled and monitored environment
B. It is a process that consists of collecting information about and from an executable file by launching the file under any circumstances
C. It is a process that consists of collecting information about and from an executable file without actually launching an executable file in a controlled and monitored environment
D. It is a process that consists of collecting information about and from an executable file without actually launching the file under any circumstances
正解:D

質問 7:
You can interact with the Registry through intermediate programs. Graphical user interface (GUI) Registry editors such as Regedit.exe or Regedt32 exe are commonly used as intermediate programs in Windows 7. Which of the following is a root folder of the registry editor?
A. HKEY_LOCAL_ADMIN
B. HKEY_CLASSES_ADMIN
C. HKEY_CLASSES_SYSTEM
D. HKEY_USERS
正解:D

質問 8:
Data compression involves encoding the data to take up less storage space and less bandwidth for transmission. It helps in saving cost and high data manipulation in many business applications.
Which data compression technique maintains data integrity?
A. Lossless compression
B. Lossy video compression
C. Speech encoding compression
D. Lossy compression
正解:A

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版のEC1-349問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のEC-COUNCIL EC1-349学習教材を持っていることを保証します。

弊社のCHFI問題集を利用すれば必ず試験に合格できます。

Pass4TestのEC-COUNCIL EC1-349問題集はIT認定試験に関連する豊富な経験を持っているIT専門家によって研究された最新バージョンの試験参考書です。EC-COUNCIL EC1-349問題集は最新のEC-COUNCIL EC1-349試験内容を含んでいてヒット率がとても高いです。Pass4TestのEC-COUNCIL EC1-349問題集を真剣に勉強する限り、簡単に試験に合格することができます。弊社の問題集は100%の合格率を持っています。これは数え切れない受験者の皆さんに証明されたことです。100%一発合格!失敗一回なら、全額返金を約束します!

弊社は無料でCHFI試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版のEC1-349問題集は印刷されることができ、ソフト版のEC1-349問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

弊社のEC1-349問題集のメリット

Pass4Testの人気IT認定試験問題集は的中率が高くて、100%試験に合格できるように作成されたものです。Pass4Testの問題集はIT専門家が長年の経験を活かして最新のシラバスに従って研究し出した学習教材です。弊社のEC1-349問題集は100%の正確率を持っています。弊社のEC1-349問題集は多肢選択問題、単一選択問題、ドラッグ とドロップ問題及び穴埋め問題のいくつかの種類を提供しております。

Pass4Testは効率が良い受験法を教えてさしあげます。弊社のEC1-349問題集は精確に実際試験の範囲を絞ります。弊社のEC1-349問題集を利用すると、試験の準備をするときに時間をたくさん節約することができます。弊社の問題集によって、あなたは試験に関連する専門知識をよく習得し、自分の能力を高めることができます。それだけでなく、弊社のEC1-349問題集はあなたがEC1-349認定試験に一発合格できることを保証いたします。

行き届いたサービス、お客様の立場からの思いやり、高品質の学習教材を提供するのは弊社の目標です。 お客様がご購入の前に、無料で弊社のEC1-349試験「Computer Hacking Forensic Investigator Exam」のサンプルをダウンロードして試用することができます。PDF版とソフト版の両方がありますから、あなたに最大の便利を捧げます。それに、EC1-349試験問題は最新の試験情報に基づいて定期的にアップデートされています。

EC-COUNCIL Computer Hacking Forensic Investigator 認定 EC1-349 試験問題:

1. Ever-changing advancement or mobile devices increases the complexity of mobile device examinations. Which or the following is an appropriate action for the mobile forensic investigation?

A) If the phone is in a cradle or connected to a PC with a cable, then unplug the device from the computer
B) Do not wear gloves while handling cell phone evidence to maintain integrity of physical evidence
C) To avoid unwanted interaction with devices found on the scene, turn on any wireless interfaces such as Bluetooth and Wi-Fi radios
D) If the device's display is ON. the screen's contents should be photographed and, if necessary, recorded manually, capturing the time, service status, battery level, and other displayed icons


2. Operating System logs are most beneficial for Identifying or Investigating suspicious activities involving a particular host. Which of the following Operating System logs contains information about operational actions performed by OS components?

A) Firewall logs
B) Audit logs
C) Event logs
D) IDS logs


3. Which of the following attacks allows an attacker to access restricted directories, including application source code, configuration and critical system files, and to execute commands outside of the web server's root directory?

A) Parameter/form tampering
B) Security misconfiguration
C) Unvalidated input
D) Directory traversal


4. Centralized logging is defined as gathering the computer system logs for a group of systems in a centralized location. It is used to efficiently monitor computer system logs with the frequency required to detect security violations and unusual activity.

A) False
B) True


5. WPA2 provides enterprise and Wi-Fi users with stronger data protection and network access control which of the following encryption algorithm is used DVWPA2?

A) AES-CCMP
B) RC4-TKIP
C) RC4-CCMP
D) AES-TKIP


質問と回答:

質問 # 1
正解: D
質問 # 2
正解: C
質問 # 3
正解: D
質問 # 4
正解: B
質問 # 5
正解: A

0 お客様のコメント最新のコメント

メッセージを送る

あなたのメールアドレスは公開されません。必要な部分に * が付きます。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?

品質保証

Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。

一年間の無料アップデート

Pass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。

全額返金

お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。

ご購入の前の試用

Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。