最新なSAP C_TSCM62_64問題集(82題)、真実試験の問題を全部にカバー!

Pass4Testは斬新なSAP SAP Application Associate C_TSCM62_64問題集を提供し、それをダウンロードしてから、C_TSCM62_64試験をいつ受けても100%に合格できる!一回に不合格すれば全額に返金!

  • 試験コード:C_TSCM62_64
  • 試験名称:SAP Certified Application Associate - Order Fulfillment with SAP ERP 6.0 EHP4
  • 問題数:82 問題と回答
  • 最近更新時間:2026-07-04
  • PDF版 Demo
  • PC ソフト版 Demo
  • オンライン版 Demo
  • 価格:12900.00 5999.00  
C_TSCM62_64日本語版クリック」
質問 1:
Which of the following statements relating to the post goods issue process are correct? Note: There are 3 correct answers to this question.
A. The post goods issue process reduces the corresponding requirements in the materials planning.
B. The post goods issue process is executed with reference to the respective sales order.
C. The post goods issue process leads to a change in value of the corresponding stock accounts in accounting.
D. After the post goods issue process is initiated, the system can begin to pack the materials.
E. The post goods issue process reduces the stock level.
正解:A,C,E

質問 2:
In which of the following ways do the condition type and condition records of rebate agreements vary in comparison to condition types and records of standard discounts? Note: There are 2 correct answers to this question.
A. Usage of different calculation types
B. Usage of a different condition class
C. Possibility to maintain scales
D. Possibility to maintain accrual rates within condition records
正解:B,D

質問 3:
Which of the following elements directly determines the loading time found in the delivery and transportation schedule of the schedule line in the sales order?
A. The shipping point
B. The weight
C. The loading group
D. The packing material
正解:A

質問 4:
Which of the following document flows describes a possible standard sales process?
A. Inquiry - Delivery - Transfer order - Post goods issue - Invoice - Accounting document
B. Standard order with reference to an inquiry - Delivery - Transfer order - Post goods issue Invoice - Accounting document
C. Quotation - Delivery - Transfer order - Post goods issue - Invoice - Accounting document
D. Release order with reference to a previous delivery - Delivery - Transfer order - Post goods issue - Invoice - Accounting document
正解:B

質問 5:
You want to restrict what materials a customer can order. What do you use to achieve this?
A. Assortment module
B. Product hierarchy
C. Material group
D. Material listing
正解:D

質問 6:
Which of the following elements are necessary to determine the pricing procedure in a sales document? Note: There are 3 correct answers to this question.
A. The customer pricing procedure from the customer master
B. Sales area
C. Terms of payment
D. The document pricing procedure of the sales document type
E. Condition master data
正解:A,B,D

質問 7:
You have a rental contract with your customer and you want to invoice them an agreed amount each month for the rental item. How do you set up the system so that the item gets invoiced periodically by the collective billing run? Note: There are 2 correct answers to this question.
A. Maintaining a billing plan type for periodic billing.
B. Setting up date proposal maintenance in Customizing with the desired percentages of the amount to be invoiced periodically.
C. Assigning a billing plan type for periodic billing to the item category of the rental contract item.
D. Assigning an invoicing date calendar in the sales area data of the customer master.
正解:A,C

質問 8:
Which of the following criteria can be used to determine the schedule line category?
A. Item category group and strategy group
B. Item category and MRP type
C. Item category and document type
D. MRP type and shipping point
正解:B

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版のC_TSCM62_64問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のSAP C_TSCM62_64学習教材を持っていることを保証します。

弊社は無料でSAP Application Associate試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版のC_TSCM62_64問題集は印刷されることができ、ソフト版のC_TSCM62_64問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

弊社のSAP Application Associate問題集を利用すれば必ず試験に合格できます。

Pass4TestのSAP C_TSCM62_64問題集はIT認定試験に関連する豊富な経験を持っているIT専門家によって研究された最新バージョンの試験参考書です。SAP C_TSCM62_64問題集は最新のSAP C_TSCM62_64試験内容を含んでいてヒット率がとても高いです。Pass4TestのSAP C_TSCM62_64問題集を真剣に勉強する限り、簡単に試験に合格することができます。弊社の問題集は100%の合格率を持っています。これは数え切れない受験者の皆さんに証明されたことです。100%一発合格!失敗一回なら、全額返金を約束します!

弊社のC_TSCM62_64問題集のメリット

Pass4Testの人気IT認定試験問題集は的中率が高くて、100%試験に合格できるように作成されたものです。Pass4Testの問題集はIT専門家が長年の経験を活かして最新のシラバスに従って研究し出した学習教材です。弊社のC_TSCM62_64問題集は100%の正確率を持っています。弊社のC_TSCM62_64問題集は多肢選択問題、単一選択問題、ドラッグ とドロップ問題及び穴埋め問題のいくつかの種類を提供しております。

Pass4Testは効率が良い受験法を教えてさしあげます。弊社のC_TSCM62_64問題集は精確に実際試験の範囲を絞ります。弊社のC_TSCM62_64問題集を利用すると、試験の準備をするときに時間をたくさん節約することができます。弊社の問題集によって、あなたは試験に関連する専門知識をよく習得し、自分の能力を高めることができます。それだけでなく、弊社のC_TSCM62_64問題集はあなたがC_TSCM62_64認定試験に一発合格できることを保証いたします。

行き届いたサービス、お客様の立場からの思いやり、高品質の学習教材を提供するのは弊社の目標です。 お客様がご購入の前に、無料で弊社のC_TSCM62_64試験「SAP Certified Application Associate - Order Fulfillment with SAP ERP 6.0 EHP4」のサンプルをダウンロードして試用することができます。PDF版とソフト版の両方がありますから、あなたに最大の便利を捧げます。それに、C_TSCM62_64試験問題は最新の試験情報に基づいて定期的にアップデートされています。

SAP Certified Application Associate - Order Fulfillment with SAP ERP 6.0 EHP4 認定 C_TSCM62_64 試験問題:

1. At your current project, you receive a request that special shipping costs should be entered in delivery documents, which will then be charged to the customer on the invoice. Which of the following must be done in order to fulfill this request? Note: There are 2 correct answers to this question.

A) A pricing procedure must be defined and assigned to the delivery.
B) The item category of the delivery document must be marked pricing relevant.
C) Using the criteria: sales area, delivery type, and customer pricing procedure, determine a suitable pricing procedure.
D) Maintain the Price Source field in copying control between the delivery and billing document on item level.
E) Ensure that sales prices and discounts are copied into the delivery.


2. Your sales representative wants to enter a discount that should only be entered manually within the pricing screen of a sales order in addition to the conditions that were automatically determined. In which of the following ways do you implement this business requirement? Note: There are 2 correct answers to this question.

A) Maintain a condition record for the discount that should be entered manually.
B) Mark the condition type within the pricing procedure as a manual condition.
C) Ensure that the condition type exists in the pricing procedure used in the sales order.
D) Assign an access sequence to the condition type.


3. In which of the following circumstances can functions be controlled by the item category? Note: There are 3 correct answers to this question.

A) If the availability check is performed.
B) If an item is relevant for pricing.
C) If schedule line items are allowed.
D) If an item is relevant for rejection and a reason for rejection is assigned to it.
E) If an item is relevant for billing.


4. In which of the following master records can partial delivery agreements be stored? Note: There are 2 correct answers to this question.

A) In the material master record
B) In the customer master record
C) Condition master record
D) Customer material info record
E) Work center master record


5. Which of the following statements regarding the free goods process is correct?

A) Free goods with exclusive bonus quantity must contain the same material for the ordered goods and the free goods.
B) The free goods calculation rule only allows for whole unit free goods bonus increments.
C) Free goods with exclusive bonus quantity will always create a subitem.
D) Free goods with inclusive bonus quantity will always take place without a subitem being generated.


質問と回答:

質問 # 1
正解: A、D
質問 # 2
正解: B、C
質問 # 3
正解: B、C、E
質問 # 4
正解: B、D
質問 # 5
正解: C

968 お客様のコメント最新のコメント

中沢** - 

Pass4Testの問題集はC_TSCM62_64試験過去問を徹底的に分析。「優秀答案」のすべてが、予備試験A評価の答案合格者の「思考過程」がわかると、答案の組み立て方もわかる。

川出** - 

C_TSCM62_64問題集は最新だけではなく、最も有効で値します。高い点数で試験に合格しました。疑わないでください、買いましょう!

Kawai - 

C_TSCM62_64問題集を利用したため、無事にC_TSCM62_64試験に合格しました。皆さんにこの問題集をお勧めます。是非使ってください!

林*美 - 

試験を受ける前に、この問題集で勉強しました。C_TSCM62_64本番の試験でも同じ問題がいくつか出題されました。

叶月** - 

C_TSCM62_64問題集にてひたすら勉強して、試験中にかなり順調に回答しました。

Fujiwara - 

こちらのテキストは更にもう一歩踏み込んで勉強したい方向けのように思います。C_TSCM62_64の問題集で合格しましたぜ

神名** - 

Pass4Testは他の参考書を手にしていないので比較が出来ませんが、とても読みやすく、
イラストで解りやすく解説しています。

Hanashima - 

レビューの高評価を信じて、このC_TSCM62_64問題集を買いました。ちゃんと勉強したのは6日くらいですが、9割以上で出題されましたので、合格できました。ありがとうございました。

Aida - 

C_TSCM62_64を買って、そして、自分の努力に加えて、C_TSCM62_64試験をパスしました!

Imamura - 

Pass4Testさんのアプリバージョンの模擬試験を繰り返し行うことで、模擬試験に慣れることができるので、本試験で緊張したり焦らず、冷静に落ち着いて試験に臨むことができました。無事にC_TSCM62_64の試験に受かりました。

河村** - 

C_TSCM62_64試験のテキストですが、これが実に解り易い。図が多く、イメージをつかみやすい

Kasahara - 

C_TSCM62_64アプリバージョンで過去問を何回か解いて2週間ほどの勉強で合格できました。

早*凛 - 

よく出る問題を厳選した確認問題でコンパクトにまとまっていますから好きです。

Katou - 

私は1日4時間を3日で合格できました。(ぎりぎりでしたが……一応合格なので…笑)試験は暗記が勝負のところがあるので、そこは少し手間かもしれません。

桃川** - 

学習してからがちょうどくらいだと思います。C_TSCM62_64にあまり馴染みのない人でも知っている言葉で解説しているので

メッセージを送る

あなたのメールアドレスは公開されません。必要な部分に * が付きます。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?

品質保証

Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。

一年間の無料アップデート

Pass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。

全額返金

お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。

ご購入の前の試用

Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。