Content Analytics is used to analyze the structured and unstructured contents of cases to identify actionable insights. What are two examples of unstructured content? (Choose two.)
A. Date the case was opened
B. Case ID
C. Case Comments
D. Solution custom attributes
E. Case Documents
正解:C,E
質問 2:
A solution designer creates a custom page in Case Client. Before deploying the solution, he would like to configure the page to meet the following security requirements: 1. Prevent end users from changing the page layout. 2. Prevent end users from changing widget settings for widgets on the page. 3. Allow users to resize the widgets on the page. Which access rights should be configured by the solution designer?
A. Grant Edit access rights to the end users via Business Space Manager sharing action on the page.
B. Grant View access rights to the end users via Business Space Manager sharing action on the page.
C. Grant Full control ACL permissions to end users on the custom page in the Pages subfolder using FileNet Enterprise Manager.
D. Grant Read and Write access rights to the custom page via the Process Configuration Console.
正解:B
質問 3:
If you want to display information about a single data point in relation to a series of data points, you should use which type of dashboard object?
A. Indicator
B. Chart
C. Table
D. Navigation Bar
正解:A
質問 4:
A solution designer is given the following reporting requirements for an ICM solution. 1. An external application would like to generate a report of all ICM task objects for cases. 2. The external application would like to use a REST based API to integrate with ICM. Which API should the solution designer recommend?
A. IBM Content Management Interoperability Services (CMIS) for FileNet Content Engine
B. Process Engine REST API (P8BPMREST)
C. IBM Case Manager REST API (CASEREST)
D. Process Engine Web Services API (PEWS)
正解:C
質問 5:
A user in the customer_interactions project area has created two solutions, Sol1 and Sol2. The user is transferred to the credit_card_investigations project area. What happens to Sol1 and Sol2?
A. Sol1 and Sol2 are deleted.
B. Sol1 and Sol2 are moved to credit_card_investigations project area.
C. Sol1 and Sol2 are moved to orphaned_solutions project area.
D. Sol1 and Sol2 remain in customer_interactions project area.
正解:D
質問 6:
Which two items are always part of a case management solution? (Choose two.)
A. System integrations
B. Analytics
C. Content objects
D. Process fragments
E. Database lookups
正解:C,D
質問 7:
Which component provides access to IBM WebSphere ILOG JRules Business Rules Management System (BRMS) out of the box?
A. Case Builder
B. FileNet Process Designer
C. Case Manager Administration Client
D. Case Manager Client
正解:B
1291 お客様のコメント





Ichii -
本当にさ、迷ってるなら、IBMの問題集を買えばいいのでは?って感じです。今回のC2070-586の問題集の内容もすごくわかりやすくて素敵です。また買いに来ます。