最新なIBM C2040-413問題集(156題)、真実試験の問題を全部にカバー!

Pass4Testは斬新なIBM IBM Certified Associate C2040-413問題集を提供し、それをダウンロードしてから、C2040-413試験をいつ受けても100%に合格できる!一回に不合格すれば全額に返金!

  • 試験コード:C2040-413
  • 試験名称:IBM Sametime 9.0 Administration
  • 問題数:156 問題と回答
  • 最近更新時間:2026-07-02
  • PDF版 Demo
  • PC ソフト版 Demo
  • オンライン版 Demo
  • 価格:12900.00 5999.00  
C2040-413日本語版クリック」
質問 1:
An IBM Sametime administrator has tried to manually register a Sametime 9.0 Proxy Sewer.
What log file should she review to check for errors?
A. ProductRegistration.log
B. ConfigUtility.log
C. RegisterUtility.log
D. ConsoleUtility.log
正解:D

質問 2:
How is LDAP tracing for IBM Sametime enabled?
A. Turn tracing on in the LDAP record in the stconfig.nsf.
B. Enter the command tell ldapshowconfig debug in the IBM Domino console window.
C. Add vp_ldap_trace=1 in the [Debug] section of the sametime .ini.
D. Use the LDAP search utility.
正解:C
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 3:
Angela has been asked to upgrade an IBM Sametime server to the latest Interim Feature Release (I FR) using IBM Installation Manager. A fellow administrator reminded Angela that the Sametime System Console's IBM \feebSphere default administrator password has been changed and gave her the new password.
Why would Angela need the new password to install the Interim Feature Release?
A. Angela does not need the new password for install of the IFR, but would require it for logging into the Sametime System Console after the successful install.
B. Angela would need the new password to log into the Sametime System Console and synchronize the shared LTPA token key before proceeding with the install of the IFR.
C. Since the Sametime System Console password has changed, Angela will need the new password to log into Sametime after the IFR has been successfully installed.
D. Since the Sametime System Console password has changed, Angela must update the password stored in each Sametime server's copy of Installation Manager before attempting to upgrade to the IFR.
正解:C
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 4:
What should be backed up as part of a routine maintenance schedule or before upgrading IBM Sametime servers that run on an IBM WebSphere Application Server?
A. Binary folder of the App Server and DMgr
B. all IBM DB2 databases
C. the deployment manager configuration, application server configuration and the federated node configurations
D. the deployment manager configurations only
正解:C

質問 5:
John has setup multiple custom policies and has assigned groups to them. He now wants to make sure his IT director receives the correct set.
How can John check to see what policies have been assigned to his IT director?
A. He should connect to the IBM Domino Administrator client and use the Find Active Policies search to display the list of policies assigned to his IT director.
B. He should connect to the Sametime System Console and use the Find Active Policies search to display the list of policies assigned to his IT director.
C. He should connect to IBM Sametime using his IT director's credentials and test functionality.
D. He cannot. Instead he should have created a specific policy for his IT director only.
正解:B
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 6:
Jeff set the log detail levels for his IBM Sametime Server to:
*=info: com.ibm.rtc.*=all
What level of traces does this setting produce?
A. Provides for a medium level of traces
B. Provides the most detailed traces
C. Provides only the traces for the RTC
D. Provides a minimum level of tracing
正解:D

質問 7:
Margaret has configured a Sametime Meeting Server cluster to support high availability using a load balancer at http;//meeting.renovations.com. However, users are complaining that they are seeing different content on the sidebar in the meeting room.
How can Margaret identify the cluster member that is causing problems and resolve the issue?
A. Logging directly into the Sametime Meeting Servers at either
B. Configuring single sign-on between the Sametime Meeting Server nodes will allow users to see the same meeting rooms.
C. She can restart the load balancer which will force a synchronization of the Sametime Meeting Server nodes and allow users to see the same meeting rooms.
D. She can isolate the problem server by stopping the secondary node. This will force traffic to be re-directed to the primary node where Margaret can examine its logs to see if it is the problem node.
正解:C
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 8:
What issue can be resolved on the IBM WebSphere Proxy Server by disabling the read-ahead mechanism?
A. An issue with lost HTTP packets due to traffic volume
B. A high CPU issue that occurs when terminating connections
C. A high memory issue in the management of connections
D. An issue with webpage refresh times
正解:B
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版のC2040-413問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のIBM C2040-413学習教材を持っていることを保証します。

弊社は無料でIBM Certified Associate試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版のC2040-413問題集は印刷されることができ、ソフト版のC2040-413問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

弊社のIBM Certified Associate問題集を利用すれば必ず試験に合格できます。

Pass4TestのIBM C2040-413問題集はIT認定試験に関連する豊富な経験を持っているIT専門家によって研究された最新バージョンの試験参考書です。IBM C2040-413問題集は最新のIBM C2040-413試験内容を含んでいてヒット率がとても高いです。Pass4TestのIBM C2040-413問題集を真剣に勉強する限り、簡単に試験に合格することができます。弊社の問題集は100%の合格率を持っています。これは数え切れない受験者の皆さんに証明されたことです。100%一発合格!失敗一回なら、全額返金を約束します!

弊社のC2040-413問題集のメリット

Pass4Testの人気IT認定試験問題集は的中率が高くて、100%試験に合格できるように作成されたものです。Pass4Testの問題集はIT専門家が長年の経験を活かして最新のシラバスに従って研究し出した学習教材です。弊社のC2040-413問題集は100%の正確率を持っています。弊社のC2040-413問題集は多肢選択問題、単一選択問題、ドラッグ とドロップ問題及び穴埋め問題のいくつかの種類を提供しております。

Pass4Testは効率が良い受験法を教えてさしあげます。弊社のC2040-413問題集は精確に実際試験の範囲を絞ります。弊社のC2040-413問題集を利用すると、試験の準備をするときに時間をたくさん節約することができます。弊社の問題集によって、あなたは試験に関連する専門知識をよく習得し、自分の能力を高めることができます。それだけでなく、弊社のC2040-413問題集はあなたがC2040-413認定試験に一発合格できることを保証いたします。

行き届いたサービス、お客様の立場からの思いやり、高品質の学習教材を提供するのは弊社の目標です。 お客様がご購入の前に、無料で弊社のC2040-413試験「IBM Sametime 9.0 Administration」のサンプルをダウンロードして試用することができます。PDF版とソフト版の両方がありますから、あなたに最大の便利を捧げます。それに、C2040-413試験問題は最新の試験情報に基づいて定期的にアップデートされています。

IBM Sametime 9.0 Administration 認定 C2040-413 試験問題:

1. In IBM Sametime 9.0, Sametime Community Server user login/logout data can be logged in either a text file or in an IBM Domino database.
How and where does an administrator change how user login/logout data is stored?

A) By using a text editor to edit the sametime.ini file located in the Domino server program directory
B) By using a text editor to edit the notes.ini file located in the Domino server program directory
C) By using an IBM Notes client to edit the LogOutputs document in the Sametime Configuration database m the Sametime Community Server
D) By logging in to the Sametime System Console and changing the Log Outputs box under the Community Services tab for a Sametime Community Server


2. Terry needs to confirm that his IBM Sametime Proxy Server has established a connection to a Sametime Community Server.
What does he need to do to confirm that the servers were connected?

A) Open the communityconfig.txt and verify that the Sametime Proxy Server IP address appears.
B) In the Sametime System Console, navigate to Sametime Servers - Sametime Proxy Servers-Select the Sametime Proxy cluster. Expand the Server Members section and ensure that the green status appears next to each server member.
C) Open the stlog.nsf database and switch to the Server Connection view. Review the list for the Sametime Proxy Server's name and timestamp.
D) Open the Sametime Proxy Server's systemoutlog file and search for the line "Sametime Proxy Server is successfully connected to the Sametime community".


3. What signaling protocol is supported by IBM Sametime for audio/video sessions?

A) H.239
B) PSTN
C) H.323
D) SIP


4. An IBM Sametime administrator has tried to manually register a Sametime 9.0 Proxy Sewer.
What log file should she review to check for errors?

A) ProductRegistration.log
B) ConfigUtility.log
C) RegisterUtility.log
D) ConsoleUtility.log


5. On an IBM Sametime Community server running on Microsoft Windows 2008, a Sametime administrator puts an LDAP trace parameter into the sametime.ini file.
What is/are the minimum step(s) to start tracing?

A) Restart the IBM Domino server.
B) Enter Tell STADDIN Quit in the Domino console.
C) Reboot the entire server.
D) Restart the ST Users, ST Resolve and ST Directory services.


質問と回答:

質問 # 1
正解: A
質問 # 2
正解: B
質問 # 3
正解: D
質問 # 4
正解: D
質問 # 5
正解: C

904 お客様のコメント最新のコメント

洲脇** - 

ぎりぎりでしたが……一応合格
詳細な解説だお気に入りです。内容はC2040-413問題数も増えた感じで内容も充実している

Hayase - 

C2040-413基本的に用語とその概要を網羅する勉強になるため言語学ほど実践的な過去問は必要ないかと思われますが、それにしても過去問の収録数は少なめです。

Aoyama - 

C2040-413問題にも丁寧な解説がなされています。教科書という感じが少なく読みやすさは抜群です。

Yamaguchi - 

簡単にC2040-413試験を受験します。C2040-413試験ガイドを初めて購入したので合格しました。

Iwai - 

C2040-413問題集を使って簡単に試験に受かることができました。ありがとねPass4Testさん

野岛** - 

本当にのC2040-413ひとつしか読みませんでしたが、記載内容への理解を深めることで合格しました。Pass4Testありがとう

元村** - 

一つ一つ確認しながら読み進めることができました。購入して一週間後に早くもC2040-413受験したんだけど、無事合格することができました。

Nanahara - 

「最短で」「確実に合格」するためのノウハウを完全解説!C2040-413問題集購入して良かった

Yasuda - 

C2040-413試験を受験したのはこれが初めてでC2040-413試験ガイドを初めて購入したので合格しました。

Itou - 

解釈でわかりやく内容を明示。つまづきやすいポイントをフォローしてくれてるPass4Test。試験に合格できる分は大きいと思います

山口** - 

私自身がかなり不安がりの性格ということで、初めてのC2040-413試験だったため、
別の会社とこちらのテキストの両方も購入しました。やはりこちらのほうは大分出題されました。ありがとうございました。お薦めします。

Takigawa - 

今日試験結果は通知されました。合格しました。よかったです。ほかの試験も活用したいです。
その時はどうぞよろしくお願いします。

Yamamoto - 

実際にC2040-413試験は、どの本でもあてはまることかと思いますが、載っている内容の半分くらいが出る印象でした。

Takishima - 

Pass4TestのC2040-413問題集は「わかりやすさ」「見やすさ」「網羅性」という加点ポイントがあって受かないわけがないよ。

メッセージを送る

あなたのメールアドレスは公開されません。必要な部分に * が付きます。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?

品質保証

Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。

一年間の無料アップデート

Pass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。

全額返金

お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。

ご購入の前の試用

Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。