最新なSAP C_ARSUM_2108問題集(82題)、真実試験の問題を全部にカバー!

Pass4Testは斬新なSAP SAP Certified Application Associate C_ARSUM_2108問題集を提供し、それをダウンロードしてから、C_ARSUM_2108試験をいつ受けても100%に合格できる!一回に不合格すれば全額に返金!

  • 試験コード:C_ARSUM_2108
  • 試験名称:SAP Certified Application Associate - SAP Ariba Supplier Management
  • 問題数:82 問題と回答
  • 最近更新時間:2026-09-30
  • PDF版 Demo
  • PC ソフト版 Demo
  • オンライン版 Demo
  • 価格:12900.00 5999.00  
質問 1:
Your customer has recently renewed a contract with a supplier. As part of this process, the target for their on time delivery KPI has increased to 96%. What should the customer update to reflect this change for future performance reviews?
A. The master survey and scorecard in the related Supplier Performance Management project
B. The KPI library content document in the sourcing library
C. The survey and scorecard for the next recurrence period
D. The master survey and scorecard in the Supplier Performance Management project template
正解:A

質問 2:
Which supplier data elements can be imported via SM Administration? Note: There are 3 correct answer's to this question
A. Approval status for tasks associated with questionnaires
B. Primary supplier managers for each organization
C. Organizations from outside of SAP Ariba
D. Field mappings for modular questionnaires
E. Supplier qualification statuses
正解:B,C,E

質問 3:
Which content type within a survey provides the most granular scores when mapped to a KPI?
A. Requirement
B. Attachment
C. Section
D. Question
正解:D

質問 4:
You create a new Supplier Performance Management project and want to display the supplier's name in the title of all future occurrences. Where would you go to make this change?
A. To the Supplier Performance Management project template
B. To the latest occurrence of the survey
C. To the master survey
D. To the sourcing library
正解:A

質問 5:
Which types of optional third-party content are supported in SAP Ariba Risk? Note: There are 3 correct answer's to this question
A. Environmental and social
B. Financial
C. Adverse media
D. Compliance
E. Geographic
正解:A,B,D

質問 6:
Which users can create engagement-level issues for control-based engagement risk assessment projects? Note: There are 2 correct answer to this question
A. Approvers of the inherent risk screening questionnaire
B. Members of the Supplier Risk Engagement Governance Analyst group
C. Decision makers for the related risk controls
D. The engagement requesters
正解:B,D

質問 7:
Your customer wants to ask a different set of questions for supplier qualifications in North America, South America, and Europe. How do you configure these questions in your customer's Supplier Qualification Project template?
A. Create separate modular questionnaires to be sent to suppliers during the qualification process
B. Update the user matrix to assign the appropriate questionnaire based on the region selected
C. Assign region-based visibility conditions within the qualification questionnaire survey
D. Add the questions to separate content documents mapped to each region
正解:A

質問 8:
The business details questionnaire requires questions of types Commodity, Region, and Department. Which functionalities are dependent upon these questions? Note: There are 2 correct answer to this question
A. Automatically calculating the inherent risk score for the project based on answer to the questions.
B. Limiting supplier invitations and preventing award to high-risk suppliers in SAP Ariba Sourcing events.
C. Controlling members of project groups on the Team tab when using buyer category assignments.
D. Triggering the appearance of content in the inherent risk screening questionnaire.
正解:C,D

弊社は無料でSAP Certified Application Associate試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版のC_ARSUM_2108問題集は印刷されることができ、ソフト版のC_ARSUM_2108問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法:ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

SAP C_ARSUM_2108 認定試験の出題範囲:

トピック出題範囲
トピック 1
  • Import supplier records, set up supplier IDs, plan for integration and synchronization
  • Supplier Lifecycle Management Components
トピック 2
  • Use Supplier Performance Management projects
  • Workspace Template Management
トピック 3
  • Configure and administer SAP Ariba Supplier Risk
  • SAP Ariba Supplier Performance Management Surveys and Scorecards
トピック 4
  • Supplier Lifecycle Management Administration
  • SAP Ariba Supplier Performance Management Projects
トピック 5
  • Use standard and enchanced features to manage supplier risk
  • Use supplier requests, supplier registration, supplier qualification
トピック 6
  • SAP Ariba Supplier Lifecycle Management Users and Supplier Contacts
  • Explain the features and benefits of the products in SAP Ariba's Spend Management

参照:https://training.sap.com/certification/c_arsum_2108-sap-certified-application-associate---sap-ariba-supplier-management-g/

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版のC_ARSUM_2108問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のSAP C_ARSUM_2108学習教材を持っていることを保証します。

弊社のC_ARSUM_2108問題集のメリット

Pass4Testの人気IT認定試験問題集は的中率が高くて、100%試験に合格できるように作成されたものです。Pass4Testの問題集はIT専門家が長年の経験を活かして最新のシラバスに従って研究し出した学習教材です。弊社のC_ARSUM_2108問題集は100%の正確率を持っています。弊社のC_ARSUM_2108問題集は多肢選択問題、単一選択問題、ドラッグ とドロップ問題及び穴埋め問題のいくつかの種類を提供しております。

Pass4Testは効率が良い受験法を教えてさしあげます。弊社のC_ARSUM_2108問題集は精確に実際試験の範囲を絞ります。弊社のC_ARSUM_2108問題集を利用すると、試験の準備をするときに時間をたくさん節約することができます。弊社の問題集によって、あなたは試験に関連する専門知識をよく習得し、自分の能力を高めることができます。それだけでなく、弊社のC_ARSUM_2108問題集はあなたがC_ARSUM_2108認定試験に一発合格できることを保証いたします。

行き届いたサービス、お客様の立場からの思いやり、高品質の学習教材を提供するのは弊社の目標です。 お客様がご購入の前に、無料で弊社のC_ARSUM_2108試験「SAP Certified Application Associate - SAP Ariba Supplier Management」のサンプルをダウンロードして試用することができます。PDF版とソフト版の両方がありますから、あなたに最大の便利を捧げます。それに、C_ARSUM_2108試験問題は最新の試験情報に基づいて定期的にアップデートされています。

弊社のSAP Certified Application Associate問題集を利用すれば必ず試験に合格できます。

Pass4TestのSAP C_ARSUM_2108問題集はIT認定試験に関連する豊富な経験を持っているIT専門家によって研究された最新バージョンの試験参考書です。SAP C_ARSUM_2108問題集は最新のSAP C_ARSUM_2108試験内容を含んでいてヒット率がとても高いです。Pass4TestのSAP C_ARSUM_2108問題集を真剣に勉強する限り、簡単に試験に合格することができます。弊社の問題集は100%の合格率を持っています。これは数え切れない受験者の皆さんに証明されたことです。100%一発合格!失敗一回なら、全額返金を約束します!

924 お客様のコメント最新のコメント

小杉** - 

とくに今回のC_ARSUM_2108問題集は最新版になっていて、購入して一週間後に早くも受験したんだけど、無事合格することができました。

桥本** - 

この資料を購入してから1週間程度勉強して今日試験を受けに行きました。そして合格できました。模擬試験を読み込むまで繰り返すれば合格は間違いないと言っても過言ではありません。ありがとうございました。

Nishijima - 

C_ARSUM_2108という試験に受験するまで10日前に購入して問題を全部覚えて行って、ようやく合格することができました。Pass4Testさんに感謝です。

Yurin - 

合格いたしました!Pass4Testさん、今後もお世話になります。ここ合格率高ぇな

Ebisuda - 

このC_ARSUM_2108問題集は、独学にぴったりな参考書で、理解しやすく簡単に書いてあって、本当にこのPass4Testの問題集ひとつのみで大丈夫でした。無事に受かりました。

川合** - 

ちゃんとC_ARSUM_2108の問題集を最後まで読んで、一週間前に受験して受かりました。ありがとうございます。網羅性が高い。C_ARSUM_2108素敵。

Harukawa - 

SAPの問題集を購入させて貰うのはこれで五回目になります。Pass4Testさんには本当にお世話になっております。とくに今回のC_ARSUM_2108問題集は最新版になっていて、購入して一週間後に早くも受験したんだけど、無事合格することができました。

吉高** - 

問題集C_ARSUM_2108を使って試験に合格しました。これで受かる気がしたっと思って受験して本当に受かりました。安心感もありますし、知識もしっかりと身につくと思います。

伊藤** - 

C_ARSUM_2108の問題集、理解しやすかったです。口コミどおり、これ問題集一つで合格できるって本当ですね。

Matsumoto - 

問題だけを集中してやるなら最短2週間程度で合格できると思います。見事試験合格しました。C_ARSUM_2108ソフト版の模擬はすごいなぁと感心します。

Yamaguchi - 

試験を受験し、無事でC_ARSUM_2108合格できました。実質4日での合格です。
ありがとうございました!

坂口** - 

Pass4Testの問題集は、短時間内に受験したい人におすすめだな。すべての問題を暗記して言ったら絶対合格すると思うよ。だって試験問題のほとんどがこの問題集に収めたんだもん。

平山** - 

仕事に忙しいので、私は勉強する時間は少ないです。しかし、C_ARSUM_2108問題集を利用し、問題の答えを覚えると、C_ARSUM_2108試験に合格しました。

Inamori - 

問題や擬似問題集と回答などもあり、C_ARSUM_21081冊で試験に対応できる良い本だと思います。

メッセージを送る

あなたのメールアドレスは公開されません。必要な部分に * が付きます。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?

品質保証

Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。

一年間の無料アップデート

Pass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。

全額返金

お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。

ご購入の前の試用

Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。