最新なAMA PCM問題集(316題)、真実試験の問題を全部にカバー!

Pass4Testは斬新なAMA Certified Marketer PCM問題集を提供し、それをダウンロードしてから、PCM試験をいつ受けても100%に合格できる!一回に不合格すれば全額に返金!

  • 試験コード:PCM
  • 試験名称:Professional Certified Marketer
  • 問題数:316 問題と回答
  • 最近更新時間:2026-10-08
  • PDF版 Demo
  • PC ソフト版 Demo
  • オンライン版 Demo
  • 価格:11900.00 4999.00  
質問 1:
Lumos Lighting, a company that offers lighting solutions for office spaces, has adopted the AMA Statement of Ethics, although not in its entirety. It does not recognize the value of citizenship as an ethical requirement. Which of the following is Lumos Lighting least likely to do?
A. Create a communication channel for customers to lodge complaints.
B. Apologize to a customer for a faulty product.
C. Donate money to a nonprofit involved in developing sustainable living methods.
D. Institute an employee rewards program.
E. Invest in a new manufacturing facility to generate more jobs.
正解:C

質問 2:
Which list below presents the hierarchy of needs in its correct order, beginning with the lowest level need to the highest level need?
A. safety, physiological, safety, and self-actualization, and personal
B. self-actualization, personal, social, safety, and physiological
C. personal, social, physiological, psychological, and safety
D. safety, personal, self-actualization, physiological, and social
E. physiological, safety, love, esteem, and self-actualization
正解:E

質問 3:
Which of the following is a feature of radio advertisements?
A. It is highly targeted.
B. It can be linked to detailed content.
C. It enables personalization.
D. It offers higher exposure periods.
E. It offers a wide reach.
正解:E

質問 4:
Pluto, a footwear company, designs and creates sports shoes for children. Since most of Pluto's target market consists of children who are in school, Pluto's retailers agree to sell its shoes for a certain amount below the actual price on the products. The price that Pluto and its retailer agree to sell the sports shoes for is known as _____.
A. the loss leader price
B. the reference price
C. the everyday low price
D. the manufacturer's suggested retail price
E. the value-based price
正解:D

質問 5:
Which of the following is a feature of a warehouse club?
A. High prices and luxury merchandise
B. Little to no in-store service and sales expertise
C. Deep but narrow assortments and sales associate expertise
D. A large assortment of food and other products
E. An inconsistent assortment of brand name merchandise sold at a significant discount
正解:B

質問 6:
Which of the following is seen in Stage 4 of the B2B buying process?
A. Metric assessment
B. Vendor negotiation
C. Order specifications
D. Straight rebuys
E. Modified rebuys
正解:B

質問 7:
PlayBall, a manufacturer of gaming consoles, announces the release of its new device.
Karen, wanting to be one of the first to own the new gaming console, stands in a queue for over five hours on the day of its release. Even though disappointed that the product sold out before her turn arrived, Karen returned at 2 A.M the next day and was the first person in line. In this scenario, Karen is one among the _____.
A. innovators
B. laggards
C. early majority
D. early adopters
E. late majority
正解:A

質問 8:
Cinfy, an electronic appliances manufacturer, sells 30 pizza ovens, 60 coffee makers, and 90 sandwich toasters per day. Despite warnings from analysts, Cinfy hikes prices of its toasters from $150 to $180, and toaster sales fall by 40%. After this pricing strategy backfires, Cinfy decides that a 10% drop in demand is acceptable, but not more. Assuming that the elasticity of demand for the toasters remains constant, what is the maximum price hike that Cinfy can afford without letting the sales drop by more than 10%?
A. $7.50
B. $9
C. $2.50
D. $15
E. $5
正解:A

質問 9:
Sophia, a market researcher at Contell Foods, is tasked with assessing the particular food tastes of the Hispanic population in the United States. Previously conducted surveys reveal that the company has failed to tap into the market for processed foods with respect to Hispanic Americans. As a part of Sophia's task, she is required to stay with 50 Hispanic American families and white American families over a period of 6 months and understand the difference in the food tastes, the cooking methods used, and the family culture prevalent in these families. Sophia is conducting _____ research.
A. quantitative
B. mixed
C. ethnographic
D. focus group
E. content analysis
正解:C

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版のPCM問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のAMA PCM学習教材を持っていることを保証します。

弊社は無料でCertified Marketer試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版のPCM問題集は印刷されることができ、ソフト版のPCM問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法:ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

AMA PCM 認定試験の出題範囲:

トピック出題範囲
トピック 1
  • Multi-Channel Content Creation
  • Metrics & Conversions
トピック 2
  • Metrics, Measurement, and Optimization
  • Align Content with Marketing Funnel
トピック 3
  • Managing Information for Marketing Insights
  • Deliver the Value Offering
トピック 4
  • Global, Ethical, And Sustainable Marketing
  • User Interface & Experience
トピック 5
  • SEO and Distribution Best Practices
  • Editorial Calendar Design
トピック 6
  • Manage Pricing Decisions
  • Use Content for Effective Lead Gen
  • Buyers and Markets
トピック 7
  • Content Marketing ROI
  • Marketing Strategy
トピック 8
  • Online Advertising, Email Marketing, Content Marketing, SEO

参照:https://www.ama.org/events-training/Certification/Pages/us-pcm.aspx

弊社のPCM問題集のメリット

Pass4Testの人気IT認定試験問題集は的中率が高くて、100%試験に合格できるように作成されたものです。Pass4Testの問題集はIT専門家が長年の経験を活かして最新のシラバスに従って研究し出した学習教材です。弊社のPCM問題集は100%の正確率を持っています。弊社のPCM問題集は多肢選択問題、単一選択問題、ドラッグ とドロップ問題及び穴埋め問題のいくつかの種類を提供しております。

Pass4Testは効率が良い受験法を教えてさしあげます。弊社のPCM問題集は精確に実際試験の範囲を絞ります。弊社のPCM問題集を利用すると、試験の準備をするときに時間をたくさん節約することができます。弊社の問題集によって、あなたは試験に関連する専門知識をよく習得し、自分の能力を高めることができます。それだけでなく、弊社のPCM問題集はあなたがPCM認定試験に一発合格できることを保証いたします。

行き届いたサービス、お客様の立場からの思いやり、高品質の学習教材を提供するのは弊社の目標です。 お客様がご購入の前に、無料で弊社のPCM試験「Professional Certified Marketer」のサンプルをダウンロードして試用することができます。PDF版とソフト版の両方がありますから、あなたに最大の便利を捧げます。それに、PCM試験問題は最新の試験情報に基づいて定期的にアップデートされています。

弊社のCertified Marketer問題集を利用すれば必ず試験に合格できます。

Pass4TestのAMA PCM問題集はIT認定試験に関連する豊富な経験を持っているIT専門家によって研究された最新バージョンの試験参考書です。AMA PCM問題集は最新のAMA PCM試験内容を含んでいてヒット率がとても高いです。Pass4TestのAMA PCM問題集を真剣に勉強する限り、簡単に試験に合格することができます。弊社の問題集は100%の合格率を持っています。これは数え切れない受験者の皆さんに証明されたことです。100%一発合格!失敗一回なら、全額返金を約束します!

弊社に問い合わせ:

 サポート: [email protected]

関連する認証

HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。

1390 お客様のコメント最新のコメント

Ootomo - 

試験に出てくる内容のほとんどがこの問題集に収めていて、本当に助けになりました。これを使ってPCM不合格になるわけがないよ

七生** - 

早速合格者が出だしております。とても有用なPCM参考書になります。

Yoshizawa - 

PCM問題集の問題はなぜか本番試験にほぼ出てて、高いスコアで合格するには十分ですね。受験直前までの仕上げ学習をガッチリサポート!

冈田** - 

問題集にある問題がたくさん出てきました。Pass4Testの問題集は信頼できます。試験に合格しました。ありがとうございます。

藤崎** - 

PCMに合格いたしました。本当に助かりました。Pass4Testさんに感謝です。

Tachikawa - 

AMAのPCMを2度通読し、問題を3度解いた上で受験した結果、初回で合格できました。ありがとうございます。

杏野** - 

PCM初心者ですが、この問題集を読んで基礎を理解することができました。素敵な問題集です。

Miyake - 

自習しやすく効率的な勉強をサポートする画期的なPCM問題集です。買ってよかったです

Yamahara - 

本日、受験し見事満点で合格しました。
本当に助かりました、ありがとうございました。
今後ともよろしくお願い申し上げます。

Yamaguchi - 

Pass4Testの問題集は今回も信用して使いさせてもらいました。PCM問題集の内容にピッタリ一致している問題がありすぎてマジで凄かった

Matsumoto - 

PCM試験のテキストですが、これが実に解り易い。図が多く、イメージをつかみやすい

清原** - 

出題分野を幅広く網羅し、側注付きで理解しやすい参考書だなっていう印象です。

Uehara - 

PCM出題ポイントにしぼった解説&演習で,試験に必要な知識が効率的に身に付きますね

Itaya - 

ただ覚えるのではなく理解できるようになるPCM試験対策問題で、助かりました。

Sakata - 

さっき受験スコアが届いてました。Pass4Testの問題集のおかげで高得点で受かりました。

Nihei - 

このPCM問題集は使いこなせるのであれば私が一番おすすめする問題集になりました。無事試験に合格することができました。

Nakagawa - 

PCM初心者でも分かり易いと感じました。
図や表も多いのでわかりやすいです。

松嶋** - 

教科書だと思います。Pass4Testさん本当にありがとうございます。読むことを繰り返し、きちんと暗記して、合格できました。

Kanesaki - 

今日PCM試験を受けて、合格しました。経験がなくてもこの本があれば合格できると思います。
アフターサービスの担当者の言う通り、内容をすべて暗記すればokです。お教え いただき、助かりました。
ありがとうございました。

Hanai - 

品質は素敵です。内容は全面的で、覚えやすいです。みんなのPCM試験に合格することを保障できます。

Moroe - 

やはりアプリの方が頭に入りやすいから、あるのは嬉しい。
役に立った。受かる可能性は大きい。

メッセージを送る

あなたのメールアドレスは公開されません。必要な部分に * が付きます。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?

品質保証

Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。

一年間の無料アップデート

Pass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。

全額返金

お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。

ご購入の前の試用

Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。