Your Junos device is configured with dual Routing Engines.
In this scenario, which feature must be activated to preserve both the control and forwarding planes?
A. graceful Routing Engine switchover with graceful restart and non-stop routing
B. graceful Routing Engine switchover with graceful restart
C. graceful Routing Engine switchover with non-stop routing
D. graceful Routing Engine switchover only
正解:C
質問 2:
Which two statements describe SDN? (Choose two.)
A. SDN combines the control plane and the forwarding plane into a single fabric.
B. SDN moves compute intensive functions to a centralized controller.
C. SDN moves forwarding functions to a centralized management platform.
D. SDN can alleviate the need for manually configuring each network device.
正解:B,D
質問 3:
Which two Layer 2 Data Center Interconnect redundancy options support active/active forwarding? (Choose two.)
A. point-to-point LAG
B. VPLS multihoming
C. VPLSLAG
D. EVPN multihoming
正解:B,D
質問 4:
Your developers have created an application that uses iSCSI for data storage Although iSCSI is inherently lossless they are concerned about potential latency issues due to network congestion and retransmitted packets In this scenario, what will ensure that the iSCSI traffic is delivered in a timely manner?
A. priority flow control
B. enhanced transmission selection
C. quantized congestion notification
D. data center bridging exchange
正解:C
質問 5:
When considering environmental conditions in a data center which two statements are correct? (Choose two)
A. Relative humidity that is too low can cause water condensation.
B. The temperature should be measured at multiple heights.
C. Device exhaust fans should face the cold aisle.
D. The device air intake should face the cold aisle
正解:B,D
質問 6:
What are two considerations when designing an IP fabric? (Choose two)
A. All spine nodes should be the same type of device
B. Every leaf node should have an uplink to every spine node
C. Leaf nodes and spine nodes should be the same type of device
D. Uplinks from servers to the leaf nodes should be 40GbE links
正解:B,D
質問 7:
Click the Exhibit button.

You need to ensure that no single point of failure exists in a new data center that will be deployed.
Referring to the exhibit, which two technologies will accomplish this requirement? (Choose two.)
A. Virtual Chassis
B. LLDP
C. MC-LAG
D. LAG
正解:A,C
質問 8:
Which statement about a Virtual Chassis deployment is correct?
A. A Virtual Chassis can interconnect as many as 20 switches to form a single virtual device.
B. A Virtual Chassis can include switches mounted in multiple different racks.
C. A Virtual Chassis uses Spanning Tree Protocol between individual member switches
D. All member switches must be running the same Junos version.
正解:D
質問 9:
Click the Exhibit button.

Referring to the exhibit, which two statements are true? (Choose two.)
A. You should use CoS rewrite rules for traffic coming into the spine devices.
B. You should use CoS rewrite rules for traffic coming into the leaf devices.
C. You should use CoS rewrite rules for traffic leaving the spine devices.
D. You should use CoS rewrite rules for traffic leaving the leaf devices.
正解:C,D
786 お客様のコメント





Takeuchi -
JN0-1302問題集に含める知識は的中率が高くて,勉強に便利です。この問題集を購入して、嬉しいと感じます。いい購入する経験!