live chatHACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。

Salesforce Heroku-Architecture-Designer問題集

Heroku-Architecture-Designer

試験コード:Heroku-Architecture-Designer

試験名称:Salesforce Certified Heroku Architecture Designer

バージョン:V13.25

最近更新時間:2021-06-22

問題と解答:185 Q&As

Heroku-Architecture-Designer 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格:¥5999 

無料問題集Heroku-Architecture-Designer 資格取得

質問 1:
If an Organization member has the operator privilege on an app, that means the user can:
A. Deploy the app
B. Transfer the app to someone else
C. Remove a member from the Organization account
D. Add a paid add-on
正解:D

質問 2:
Which of the following is a good use case for the Heroku Platform?
A. Customer engagement applications
B. All of these
C. Data manipulation
D. Empowering mobile apps with an API service
E. Proof-of-concept or lab approaches
正解:A

質問 3:
You can use Heroku Connect for:
A. All of these
B. Bidirectional data replication
C. One-way data replication
D. Data proxy with Salesforce Connect
正解:A

質問 4:
Universal Containers has a Heroku app that uses Heroku Connect to sync data with their Salesforce org. The app makes frequemt updates to the same records over short period of time, and sync speeds have begun to worsen. An Architect recommends using Heroku Connect's Merged Writes algorithm to improve sync speeds.
What are 2 implications of using the Merged Writes algorithm in this scenario?
A. The Merged Writes algorithm does not support using the Salesforce Bulk API.
B. Relationships such as circular dependencies are known to cause issues.
C. The Merged Writes algorithm does not support using Salesforce SOAP API
D. The Merged Writes algorithm is more likely to approach Salesforce API rate limits.
正解:A,B
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 5:
A client requires that their web application's logs are accessible only from within the same isolated network as the application itself.
Which solution should an Architect recommend in this scenario?
A. Deploy the application to a Private Space. Provide the Private Space's stable outbound IPs to Heroku's Logplex router to block all logs originating from the Private Space.
B. Deploy the application to a Private Space. Connect the Private Space to an on-premise logging system using VPN and specify it as a log drain.
C. Deploy the application to a Shield Private Space with Private Space Logging enabled. Forward logs to a destination within the Shield Private Space.
D. Deploy the application to a Private Space. Enable Internal Routing to prevent the application's logs from being forwarded outside of the Private Space.
正解:B

質問 6:
Callouts from Salesforce to Heroku can be made using:
A. Web sockets
B. Apex triggers or outbound messages
C. Corba
D. Message bus
正解:B

質問 7:
Universal Containers wants to give Field Technicians the ability to create follow-up appointments if they are unable to complete a Work Order due to missing inventory What should a Consultant implement to meet this requirement?
A. Implement a Macro to generate Service Appointments on the existing Work Order
B. Implement a Custom Button to Create a Service Appointment on the existing Work Order
C. Implement a Quick Action to create a new Service Appointment on the existing Work Order
D. Implement a Quick Action to create a new Work Order Line item on the existing Work Order
正解:C

質問 8:
Universal Containers has an initiative to increase customer satisfaction by committing preferred resources to accounts and providing prompt service Which two Scheduling Policies would assist to meet this initiative? (Choose two )
A. Emergency Policy
B. Soft Boundaries
C. High Intensity
D. Customer First
正解:B,D

質問 9:
You can use the Salesforce REST APIs to:
A. Access database log files
B. Execute processes as another user
C. Insert or update records
D. Feed your kitten
正解:C

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版のHeroku-Architecture-Designer問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のSalesforce Heroku-Architecture-Designer学習教材を持っていることを保証します。

弊社は無料でSalesforce Architecture Designer試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版のHeroku-Architecture-Designer問題集は印刷されることができ、ソフト版のHeroku-Architecture-Designer問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。
 一年間の無料アップデートPass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。
 全額返金お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。(全額返金)
 ご購入の前の試用Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。