最新なAmerican College HS330問題集(400題)、真実試験の問題を全部にカバー!

Pass4Testは斬新なAmerican College American College Certification HS330問題集を提供し、それをダウンロードしてから、HS330試験をいつ受けても100%に合格できる!一回に不合格すれば全額に返金!

  • 試験コード:HS330
  • 試験名称:Fundamentals of Estate Planning test
  • 問題数:400 問題と回答
  • 最近更新時間:2026-07-31
  • PDF版 Demo
  • PC ソフト版 Demo
  • オンライン版 Demo
  • 価格:11900.00 4999.00  
質問 1:
The personal representative of a decedent has the duty to file which of the following income tax returns?
1.The decedent's final income tax return
2.The estate's income tax return
A. 2 only
B. 1 only
C. Neither 1 nor 2
D. Both 1 and 2
正解:D

質問 2:
A father is considering giving his daughter a gift. For tax planning purposes, the father should give his daughter which of the following?
A. Raw land that cost him $10,000, its present fair market value, but which has a substantial potential for appreciation
B. Stock that cost him $10,000 and which now has a fair market value of $20,000
C. A bond that cost him $15,000 and is now worth $10,000
D. Real estate that cost him $40,000 and is now worth $120,000, subject toa $110,000 mortgage
正解:A

質問 3:
The owner of a successful business wishes to sell it to his employee-son so that he can retire. The business is worth substantially more than the owner's basis. The owner and the employee-son have agreed to an installment sale. Which of the following statements concerning this sale is (are) correct?
1.The present value of any unpaid installments remaining at the owner's death is includible in his estate.
2.Installment payments are received free of income tax until the seller recovers his basis.
A. 2 only
B. 1 only
C. Neither 1 nor 2
D. Both 1 and 2
正解:B

質問 4:
Which of the following statements concerning an installment sale is (are) correct?
1.Some portion of the purchase price must be paid in any one taxable year other than the year of sale.
2.Installments due after the seller's death are excludible from the seller's gross estate.
A. 2 only
B. 1 only
C. Neither 1 nor 2
D. Both 1 and 2
正解:B

質問 5:
All the following statements concerning a typical pour-over trust are correct EXCEPT:
A. It is a device to consolidate all a decedent's assets to simplify administration.
B. The trust is created during the lifetime of the grantor.
C. Properly drawn, it eliminates the need to file a federal estate tax return.
D. The trust is revocable during the lifetime of the grantor.
正解:C

質問 6:
A mother died leaving her property equally to her wealthy daughter and her poor son. The daughter wishes to disclaim her share of the inheritance so that it will pass to her brother without her incurring any gift tax liability. Assume that the disclaimer is written, is timely, and is irrevocable. Which of the following statements concerning an additional requirement of a qualified disclaimer is (are) correct?
1.The daughter refusal must direct specifically that her brother is to receive her inheritance.
2.The daughter must not have received any part of her inheritance or any income from it prior to her refusal to accept it.
A. 2 only
B. 1 only
C. Neither 1 nor 2
D. Both 1 and 2
正解:A

質問 7:
All the following statements concerning ownership of property in the form of a joint tenancy with right of survivorship are correct EXCEPT:
A. Either real property or personal property may be the subject of this type of ownership.
B. Joint tenants need not be related either by blood or marriage.
C. Upon the death of a joint tenant, his interest in the property passes to his estate or heirs.
D. All joint tenants must have equal interests in the property.
正解:C

弊社のHS330問題集のメリット

Pass4Testの人気IT認定試験問題集は的中率が高くて、100%試験に合格できるように作成されたものです。Pass4Testの問題集はIT専門家が長年の経験を活かして最新のシラバスに従って研究し出した学習教材です。弊社のHS330問題集は100%の正確率を持っています。弊社のHS330問題集は多肢選択問題、単一選択問題、ドラッグ とドロップ問題及び穴埋め問題のいくつかの種類を提供しております。

Pass4Testは効率が良い受験法を教えてさしあげます。弊社のHS330問題集は精確に実際試験の範囲を絞ります。弊社のHS330問題集を利用すると、試験の準備をするときに時間をたくさん節約することができます。弊社の問題集によって、あなたは試験に関連する専門知識をよく習得し、自分の能力を高めることができます。それだけでなく、弊社のHS330問題集はあなたがHS330認定試験に一発合格できることを保証いたします。

行き届いたサービス、お客様の立場からの思いやり、高品質の学習教材を提供するのは弊社の目標です。 お客様がご購入の前に、無料で弊社のHS330試験「Fundamentals of Estate Planning test」のサンプルをダウンロードして試用することができます。PDF版とソフト版の両方がありますから、あなたに最大の便利を捧げます。それに、HS330試験問題は最新の試験情報に基づいて定期的にアップデートされています。

弊社は無料でAmerican College Certification試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版のHS330問題集は印刷されることができ、ソフト版のHS330問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

弊社のAmerican College Certification問題集を利用すれば必ず試験に合格できます。

Pass4TestのAmerican College HS330問題集はIT認定試験に関連する豊富な経験を持っているIT専門家によって研究された最新バージョンの試験参考書です。American College HS330問題集は最新のAmerican College HS330試験内容を含んでいてヒット率がとても高いです。Pass4TestのAmerican College HS330問題集を真剣に勉強する限り、簡単に試験に合格することができます。弊社の問題集は100%の合格率を持っています。これは数え切れない受験者の皆さんに証明されたことです。100%一発合格!失敗一回なら、全額返金を約束します!

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版のHS330問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のAmerican College HS330学習教材を持っていることを保証します。

American College HS330 試験シラバストピック:

セクション比重目標
信託と受託者制度20%- 取消可能信託と取消不能信託
- 世代飛ばし移転税(GSTT)
- 信託財産から生じる所得の課税
- 特殊な形態の信託
連邦遺産税制度25%- 配偶者控除と慈善寄付控除
- 州の相続税および取得原価の調整
- 課税遺産への算入基準
- 税額控除と税額の算出方法
高度な計画戦略15%- 資産管理計画における生命保険の活用
- 判断能力の喪失と特別な支援を要する方への備え
- 慈善寄付の手法
- 事業承継計画と売買契約
連邦贈与税制度20%- 贈与税の計算方法と活用戦略
- 課税対象となる贈与と申告要件
- 非課税枠、控除額、評価基準
資産管理計画のプロセスと法的基礎20%- 遺言書、委任状、事前指示書
- 計画の目的と倫理的考慮事項
- 財産の所有形態と権利登記
- 遺産検認手続きと検認不要な資産移転

American College Fundamentals of Estate Planning test 認定 HS330 試験問題:

1. All the following powers held by the grantor of an irrevocable trust will cause the trust assets to be brought back into the estate of the grantor EXCEPT the power to

A) terminate the trust
B) designate who shall enjoy the trust income
C) add principal to the trust
D) change the trustremainderpersons


2. Which of the following statements concerning property is (are) correct?
1.A mortgage on real estate is real property.
2.A tree growing on land is real property.

A) 2 only
B) 1 only
C) Neither 1 nor 2
D) Both 1 and 2


3. All the following assets owned by a decedent pass by operation of law or by contract EXCEPT

A) life insurance payable to a named beneficiary
B) probate assets passing under the terms of a valid will
C) death benefits of a pension plan payable to a named beneficiary
D) jointly owned real estate passing to the surviving joint tenant


4. Which of the following statements concerning a grantor-retained annuity trust (GRAT) is correct?

A) The grantor retains control of the trust property until revocation or death.
B) The transfer of property to the trust becomes a completed gift for gift tax purposes only at the termination of the grantor's retained interest term.
C) If the grantor dies before the retained interest term ends, the estate tax benefits are reduced.
D) The trust is used as a device for shifting income tax on the current trust income to theremainderperson(s).


5. Which of the following actions on the part of a trustee is a breach of his duties?

A) Purchasing assets for personal use from the trust at their fair market value with the approval of all beneficiaries
B) Investing all trust assets in securities that favor the income beneficiaries to the detriment ofremainderpersons
C) Placing cash from the sale of securities in a high yield money market fund pending a decision to invest the funds elsewhere
D) Purchasing securities in good faith from a third party just prior to a sharp decrease in their value


質問と回答:

質問 # 1
正解: C
質問 # 2
正解: A
質問 # 3
正解: B
質問 # 4
正解: C
質問 # 5
正解: B

弊社に問い合わせ:

 サポート: [email protected]

HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。

781 お客様のコメント最新のコメント

Akiyama - 

安くて読みやすそうという理由だけで購入。Pass4Testのアプリバージョンに助けられました。
一応合格なので…笑)

星*玲 - 

助かりました。HS330初学者のわしでも比較的習得しやすいですね。今回は合格

水*优 - 

HS330問題集を使って簡単に試験に受かることができました。ありがとねPass4Testさん

Shinbo - 

American Collegeの問題集はすべて十分な情報量が確保されているのに見やすいです。網羅性もかなり高いですね。Pass4Testさんの問題集を購入するのはこれで四回目になりました。今回も無事合格です。

桥*彩 - 

的中率がおっしゃった通り高いです。おかげ様でHS330試験を合格しました。
ありがとうございました。

Oguchi - 

早速勉強していきたいと思います!とても有用なHS330参考書になります。

Satou - 

Pass4Testのこの問題集だけで合格できました。試験の内容がこの問題集にもあってびっくりしました。それのお陰で高得点です。就職上手くいけそう。

仲条** - 

重要なHS330知識を整理している。ありがたい。まるで嘘のような的中率でした。ありがとうございます。

坂*彩 - 

HS330の比較的高度な知識、最新事例など深く広く問われますねぇPass4Testさん、HS330初学者のわしでも比較的習得しやすいですね。

安奇** - 

勉強は大変でしたが、いい結果がでました。HS330の問題集はともて役に立ちました。有難うございました。

Naitou - 

問題集の質問と解答を読むことを繰り返し、きちんと暗記して、合格できました。ありがとうございました。

北川** - 

もちろん合格することが目標ではあるが、HS330知識としてこれだけの情報を持っていれば、仕事にも必ず役に立つ。勉強することができます。

メッセージを送る

あなたのメールアドレスは公開されません。必要な部分に * が付きます。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?

品質保証

Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。

一年間の無料アップデート

Pass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。

全額返金

お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。

ご購入の前の試用

Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。