In order to support the handover from NR to E-UTRAN, which interface does the system need to configure?
A. N26
B. N5
C. Sv
D. SGs
正解:A
質問 2:
When the 5G UE is in the RRC Inactive state, which of the following connections will be suspended?
A. RRC layer
B. PDCP layer
C. NAS layer
D. RLC layer
正解:D
質問 3:
In the smart grid, which of the following services belongs to the uRLLC service? (single-choice question, 2 points)
A. Line video surveillance
B. Collection of electricity consumption information of the whole network
C. Automatic Power Distribution
D. Remote meter reading
正解:C
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
質問 4:
Both optical and electrical RHUB ports in LampSite networking support pRRU cascading.
A. False
B. True
正解:A
質問 5:
What technology is currently used to realize the control information and data back transmission of UAVs?
(single-choice question, 2 points)
A. 2G
B. MIFI
C. 5G
D. WCDMA
正解:B
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
質問 6:
The release request message of the gNodeB will carry the cause value. Which of the following cause values is a dropped c all?
A. Radio Connection with UE lost
B. Deregister
C. O&M intervention
D. Redirection
正解:A
質問 7:
Under NSA networking, the smallest granularity of PDCP layer business offloading is user level.
A. False
B. True
正解:A
質問 8:
Which of following are advantages of accessing 5G at ? _MC
A. optical fiber-class rate
B. Flexible deployment
C. Rapid deployment and go-to-market
D. Higher reliability than optical fibers
正解:A,B,C
1441 お客様のコメント





山崎** -
念を入れたい人は本書を導入とした上で過去問中心の参考書も併用することをPass4Testおすすめします。とにかくやる気が起こるテキストです。