最新なHuawei H12-931-ENU問題集(320題)、真実試験の問題を全部にカバー!

Pass4Testは斬新なHuawei HCIE-Transmission H12-931-ENU問題集を提供し、それをダウンロードしてから、H12-931-ENU試験をいつ受けても100%に合格できる!一回に不合格すれば全額に返金!

  • 試験コード:H12-931-ENU
  • 試験名称:Huawei Certified Internetwork Expert-Transmission
  • 問題数:320 問題と回答
  • 最近更新時間:2026-08-29
  • PDF版 Demo
  • PC ソフト版 Demo
  • オンライン版 Demo
  • 価格:12900.00 5999.00  
質問 1:
Regarding system security planning and reliability planning, which of the following is correct (multiple choice)
A. Operational safety and reliability design includes: access control, ACL control, time control, limit on the number of logins, user monitoring and operation confirmation.
B. In the process of data output, to ensure the security of data transmission, U2000 needs to support data encryption protocol, in which SSLv3 protocol can be used for data transmission encryption between U2000 and network element equipment, and it can also be used for U2000 and upper OSS system Data transmission between is encrypted.
C. Based on security considerations, the recommended communication bandwidth for medium-scale remote dual-system hot backup communication is 2M.
D. The security management of the network management mainly includes object management, password management, access control management, and power and domain management.
正解:A,B,D

質問 2:
What are the main application scenarios of 1588 ACR? (multiple choice)
A. Huawei PTN network
B. Huawei SDH network
C. Traversing a leased third-party network
D. Traversing the asynchronous network
正解:C,D

質問 3:
In the SDH network, the S1 byte is used to transmit synchronization status information. Which of the following S1 byte values represents the G.811 recommended clock?
A. 0x0f
B. 0x04
C. 0x02
D. 0x00
E. 0x0b
正解:C

質問 4:
When which of the following pointers is adjusted, the information payload area carries the most information payload
A. No adjustment
B. Negative adjustment
C. Positive adjustment
D. All of the above are possible
正解:B

質問 5:
Which of the following items are optional items for the commissioning between microwave stations?
A. Test business
B. Test ECC
C. Clock tracking test
D. Swap antenna
正解:C

質問 6:
The interface board N1SF64 of OSN 7500 and the A1SF64 of OptiX 10G (Metro 5000) support different protocols, so they cannot be connected.
A. TRUE
B. FALSE
正解:A

質問 7:
Which of the following statements about the ALC function and configuration principles of the OTN system is correct? () (multiple choice)
A. It is recommended that the number of network elements in the ALC link is less than 20, otherwise the ALC adjustment may time out and cause failure
B. Each ALC link has a unique ID, and ALC nodes can belong to different DCN subnets
C. The ALC function can automatically adjust the output optical power of the amplifier in which the line attenuation changes. Except for the first site, other sites must be equipped with power detection units
D. The detection and reference unit of the first node cannot use the same optical port of the same board
E. The "working mode" of the OA board and RAU1/RAU2 board must be configured as "gain lock", if it is configured in other modes and ALC is configured, the ALC will not be adjusted
F. If there are two cascaded OA boards in the node, the first node only configures the second OA board as the reference unit, and do not deploy the power detection unit
正解:B,C,D,E,F

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版のH12-931-ENU問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のHuawei H12-931-ENU学習教材を持っていることを保証します。

弊社のHCIE-Transmission問題集を利用すれば必ず試験に合格できます。

Pass4TestのHuawei H12-931-ENU問題集はIT認定試験に関連する豊富な経験を持っているIT専門家によって研究された最新バージョンの試験参考書です。Huawei H12-931-ENU問題集は最新のHuawei H12-931-ENU試験内容を含んでいてヒット率がとても高いです。Pass4TestのHuawei H12-931-ENU問題集を真剣に勉強する限り、簡単に試験に合格することができます。弊社の問題集は100%の合格率を持っています。これは数え切れない受験者の皆さんに証明されたことです。100%一発合格!失敗一回なら、全額返金を約束します!

弊社は無料でHCIE-Transmission試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版のH12-931-ENU問題集は印刷されることができ、ソフト版のH12-931-ENU問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

弊社のH12-931-ENU問題集のメリット

Pass4Testの人気IT認定試験問題集は的中率が高くて、100%試験に合格できるように作成されたものです。Pass4Testの問題集はIT専門家が長年の経験を活かして最新のシラバスに従って研究し出した学習教材です。弊社のH12-931-ENU問題集は100%の正確率を持っています。弊社のH12-931-ENU問題集は多肢選択問題、単一選択問題、ドラッグ とドロップ問題及び穴埋め問題のいくつかの種類を提供しております。

Pass4Testは効率が良い受験法を教えてさしあげます。弊社のH12-931-ENU問題集は精確に実際試験の範囲を絞ります。弊社のH12-931-ENU問題集を利用すると、試験の準備をするときに時間をたくさん節約することができます。弊社の問題集によって、あなたは試験に関連する専門知識をよく習得し、自分の能力を高めることができます。それだけでなく、弊社のH12-931-ENU問題集はあなたがH12-931-ENU認定試験に一発合格できることを保証いたします。

行き届いたサービス、お客様の立場からの思いやり、高品質の学習教材を提供するのは弊社の目標です。 お客様がご購入の前に、無料で弊社のH12-931-ENU試験「Huawei Certified Internetwork Expert-Transmission」のサンプルをダウンロードして試用することができます。PDF版とソフト版の両方がありますから、あなたに最大の便利を捧げます。それに、H12-931-ENU試験問題は最新の試験情報に基づいて定期的にアップデートされています。

Huawei H12-931-ENU 試験シラバストピック:

セクション目標
トピック 1: IPRANと統合伝送- IPRANアーキテクチャと導入シナリオ
- 伝送ネットワークにおける同期とタイミング
トピック 2: 伝送ネットワーク技術- 光レイヤネットワーキングと保護メカニズム
- DWDM/ROADM技術
トピック 3: 光伝送ネットワークの基礎- SDH/SONETの原理とアーキテクチャ
- OTN技術とフレーム構造
- WDMシステムの基礎
トピック 4: ネットワーク計画と保守- 伝送ネットワーク設計の原則
- 障害管理とパフォーマンス監視

Huawei Certified Internetwork Expert-Transmission 認定 H12-931-ENU 試験問題:

問題 #1

When the SDH device configures the Ethernet layer 2 switching service, the switch forwards data frames based on the MAC address table, and the MAC address table is learned by the switch based on the source MAC address. The MAC address table of the common layer 2 switch is composed of the MAC address and the port of the switch. The mapping relationship established.

A. TRUE
B. FALSE


問題 #2

In the network management planning process, which item is not completely necessary?

A. Network scale planning, network management deployment planning
B. Network parameter planning and reliability planning of the network management server
C. DON network planning, OSS connection planning
D. Network management software/hardware configuration


問題 #3

Regarding the interconnection of different circuit boards of OTN equipment, which of the following statements is correct (multiple choice)

A. TN12ND2 and TN12NS2 can be connected in AFEC mode
B. TN12ND2 and TN52/53/54/57NQ2 can be connected in AFEC mode
C. TN12ND2 and TN11ND2 can be connected in AFEC mode
D. TN12ND2 and TN52ND2 can be connected in AFEC mode


問題 #4

In the test item of IEEE 1588V2 time protection function, what is wrong?

A. On the OptiX OSN 6800, the active/standby status of the clock board and cross-connect board are related to each other. During the switching test, it is recommended to switch only the cross-connect board or clock board.
B. Long-term jitter test in physical layer synchronization mode, using a time analyzer with GPS receiver to observe at the end node for more than 8 hours, and the test output time performance should be within ±1us.
C. On the OptiX OSN 8800, the active/standby status of the clock board and cross-connect board are related to each other. During the switching test, it is recommended to switch only the cross-connect board or clock board.
D. To test the long-term stability of the time performance in the PTP synchronization mode, the output time performance should be within ±1us.


問題 #5

Use the integral method to measure the OSNR value of a 100G signal, read from the OSA, the integrated value of the signal power + noise power in the channel interval is 9.68uW, the integrated value of the noise power in the channel interval is 29.58nW, and the signal center frequency is within 0.1nm. The integrated power is 7.395nW, the OSNR value is ()?

A. 10log [(9.68-0.007395)/0.02958]
B. 10log [(9.68+0.007395)/0.02958]
C. 10log [(9.68-0.02958)/0.007395]
D. 10log [(9.68+0.02958)/0.007395]


解説:

問題 #1
正解: A
問題 #2
正解: C
問題 #3
正解: B、D
問題 #4
正解: A
問題 #5
正解: C

720 お客様のコメント最新のコメント

藤後** - 

Pass4TestのおかげでH12-931-ENUの試験に合格いたしました、次はH12-811_V2.0に挑戦行きたいと思います

宫崎** - 

H12-931-ENU受験結果が出ました。高得点で合格になりました。有難いPass4Testさんに出会って本当に感謝しかありません!

Sawamatsu - 

御社で購入したH12-931-ENUの参考書は独習の資料として十分に評価できる本です。利用して試験合格することができました。入手してよかったです。ありがとうございました。ほかの友人にも推奨してみます。

Kumagai - 

購入した資料を使用して、先日H12-931-ENUを受験して合格しました。
最初はちょっと心配しますけど、カスタマーサービスに助言をもらえて、心強くになりました。
誠にありがとうございました。

Saitou - 

内容が分かり易いのはもちろん、重要なキーワードのH12-931-ENU解説がサイドの所に載っていて分かりやすかったです。

Waizumi - 

Pass4Testさん、試験に合格できました。本当に助けになりました。三日前に試験に受けて、無事合格でした。Pass4Testさんあざっす。

Matsushita - 

前評判通り、丁寧な解説で読み進めやすかったです。
Pass4Testの問題集H12-931-ENU、12日間の学習で合格できました。

乙叶 - 

模擬テストにひたすら受けてて、受験して簡単に合格することができました。Pass4Testさん、ありがとうございました。

Sahara - 

H12-931-ENU一発合格しました。Pass4Testの問題集を何個か購入しましたが、内容的には良かったと思います。

山崎** - 

H12-931-ENU学習の仕方をガイドしてくれるのが、ありがたいです。Pass4Testの問題集H12-931-ENUを使って試験に合格しました。ここで感謝を申し上げます。ありがとうございました。

Motosugi - 

知識は勉強してからチャレンジもあります。
いちばんやさしいITパスポートで学習してからがちょうどくらいだと思います。

メッセージを送る

あなたのメールアドレスは公開されません。必要な部分に * が付きます。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?

品質保証

Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。

一年間の無料アップデート

Pass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。

全額返金

お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。

ご購入の前の試用

Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。