最新なHuawei H12-261-ENU問題集(525題)、真実試験の問題を全部にカバー!

Pass4Testは斬新なHuawei HCIE-R&S H12-261-ENU問題集を提供し、それをダウンロードしてから、H12-261-ENU試験をいつ受けても100%に合格できる!一回に不合格すれば全額に返金!

  • 試験コード:H12-261-ENU
  • 試験名称:HCIE-Routing&Switching (Written)(Huawei Certified ICT Expert-Routing & Switching)
  • 問題数:525 問題と回答
  • 最近更新時間:2026-10-27
  • PDF版 Demo
  • PC ソフト版 Demo
  • オンライン版 Demo
  • 価格:12900.00 5999.00  
質問 1:
Which of the following statement about the LSA of OSPFv33 is correct?
A. Inter-Area-Prefix LSA also contains Link-Local information.
B. When the Intra-Area Prefix LSA is Referenced Link State Type-2, the Referenced Link State id contains the interface id of the DR.
C. Router-LSA and Network-LSA do not contain routing information.
D. The Link State id of the Inter-Area Prefix-LSA contains the prefix information.
正解:B,C

質問 2:
The association between LDP and IGP refers to the suppression of the issuance of reachable routes through IGP. To ensure that the LDP and IGP linkages complete network convergence. Make the IGP and LDP keep the path consistent. Minimize the loss of traffic and improve the reliability of the entire network.
A. False
B. True
正解:B

質問 3:
A number of transition techniques have emerged in the process of replacing a P4 address used in a network with a Pv6 address. These technologies are divided into two categories, one is PV4/IPv6 coexistence technology and the other is v4/P6 interworking technology. Which of the following options belong to Pv4/IP6 coexistence technology? (Multiple Choice)
A. ISATAP
B. NAT64
C. IPv6 over IPv4
D. Dual-Stack
正解:A,C,D

質問 4:
By default, the switch configures the MAC address table to be empty. Host A connected to the switch sends the first unicast data frame. What operation will the switch perform after receiving the data frame?
A. The switch caches the data frame and waits for the destination host to send the data frame and then forward it.
B. The switch records the source MAC address of the data frame and floods the data frame.
C. The switch forwards the data frame out of an interface according to the destination MAC address of the data frame.
D. The switch will discard the data frame
正解:B

質問 5:
In an MPLS VPN network, some devices maintain VPN routing information and private network information to ensure that VPN packets can be forwarded. These devices not only need to run routing protocols but also need to run MP-BGP and MPLS protocols. What types of these devices are?
A. CE
B. P
C. PE
D. Host
正解:C

質問 6:
Which of the following about the MPLS label related information is wrong?
A. The MPLS label is 4 bytes long and is encapsulated between the link layer and the network layer.
B. By default, the device supports the PHP feature, and the label value of the egress node supported PHP that is assigned to the penultimate hop node is 3.
C. When the tag value is 0, it indicates that the tag should be ejected, and the packet must be forwarded based on IPv4.
D. If the bottom mark of the label is S=0, it indicates that the label is the bottom label of the stack and directly performs IP forwarding.
正解:D

弊社は無料でHCIE-R&S試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版のH12-261-ENU問題集は印刷されることができ、ソフト版のH12-261-ENU問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法:ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版のH12-261-ENU問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のHuawei H12-261-ENU学習教材を持っていることを保証します。

弊社のHCIE-R&S問題集を利用すれば必ず試験に合格できます。

Pass4TestのHuawei H12-261-ENU問題集はIT認定試験に関連する豊富な経験を持っているIT専門家によって研究された最新バージョンの試験参考書です。Huawei H12-261-ENU問題集は最新のHuawei H12-261-ENU試験内容を含んでいてヒット率がとても高いです。Pass4TestのHuawei H12-261-ENU問題集を真剣に勉強する限り、簡単に試験に合格することができます。弊社の問題集は100%の合格率を持っています。これは数え切れない受験者の皆さんに証明されたことです。100%一発合格!失敗一回なら、全額返金を約束します!

弊社のH12-261-ENU問題集のメリット

Pass4Testの人気IT認定試験問題集は的中率が高くて、100%試験に合格できるように作成されたものです。Pass4Testの問題集はIT専門家が長年の経験を活かして最新のシラバスに従って研究し出した学習教材です。弊社のH12-261-ENU問題集は100%の正確率を持っています。弊社のH12-261-ENU問題集は多肢選択問題、単一選択問題、ドラッグ とドロップ問題及び穴埋め問題のいくつかの種類を提供しております。

Pass4Testは効率が良い受験法を教えてさしあげます。弊社のH12-261-ENU問題集は精確に実際試験の範囲を絞ります。弊社のH12-261-ENU問題集を利用すると、試験の準備をするときに時間をたくさん節約することができます。弊社の問題集によって、あなたは試験に関連する専門知識をよく習得し、自分の能力を高めることができます。それだけでなく、弊社のH12-261-ENU問題集はあなたがH12-261-ENU認定試験に一発合格できることを保証いたします。

行き届いたサービス、お客様の立場からの思いやり、高品質の学習教材を提供するのは弊社の目標です。 お客様がご購入の前に、無料で弊社のH12-261-ENU試験「HCIE-Routing&Switching (Written)(Huawei Certified ICT Expert-Routing & Switching)」のサンプルをダウンロードして試用することができます。PDF版とソフト版の両方がありますから、あなたに最大の便利を捧げます。それに、H12-261-ENU試験問題は最新の試験情報に基づいて定期的にアップデートされています。

Huawei H12-261-ENU 試験シラバストピック:

セクション比重目標
トピック 1: IPv6およびマルチキャスト15%- IGMPおよびPIMマルチキャストプロトコル
- OSPFv3およびBGP4+
- IPv6アドレッシングと移行技術
トピック 2: レイヤー2技術20%- VRRPおよびBFD
- STP/RSTP/MSTPプロトコル
- イーサネットおよびVLANの原理
- リンクアグリゲーションと冗長化構成
トピック 3: ネットワークの設計、運用およびトラブルシューティング10%- ネットワークの監視と管理
- 大規模ネットワークのアーキテクチャ設計
- 障害の診断と解決方法
トピック 4: MPLSおよびVPN技術15%- IPsecおよびVPNのセキュリティ
- MPLSのアーキテクチャとラベルスイッチング
- MPLS L3VPNおよびL2VPN
トピック 5: IPv4ルーティングプロトコル30%- ルーティングポリシーとルート制御
- BGPのルート属性と選択基準
- IS-ISプロトコルの導入と最適化
- OSPFv2の原理および高度な設定
トピック 6: ネットワークセキュリティとQoS10%- QoSのモデル、トラフィック分類とスケジューリング
- 攻撃防御とトラフィックフィルタリング
- ACL、セキュリティポリシーおよびAAA

Huawei HCIE-Routing&Switching (Written)(Huawei Certified ICT Expert-Routing & Switching) 認定 H12-261-ENU 試験問題:

問題 #1

Regarding the basic forwarding process of MPLS, which of the following description is wrong?

  • A. When the packet is forwarded in the MPLS domain, the top label of the MPLS packet is replaced with the label assigned by the next hop according to the label forwarding table.
  • B. When an IP packet enters the MPLS domain, the MPLS border device inserts a new label between the packet header and the IP header.
  • C. When the IP packet enters the MPLS domain, the tunnel ID corresponding to the destination IP address is checked. If the tunnel ID is 0x0, the MPLS forwarding process is entered.
  • D. By default, the value of the label assigned to the penultimate hop node by the Egress1 node that supports PHP is 3.
解答を表示  ディスカッション  0

正解:C  🗳️

問題 #2

Which of the following statements about the BFD single-arm echo function are correct? (Multiple Choice)

  • A. The default destination IP address of the BFD single-arm echo function protocol packet is 224.0.0.184.
  • B. BFD single-arm echo function is applicable to scenarios where one device supports BFD and the other device does not.
  • C. The BFD single-arm echo function must be configured with a local identifier and a remote identifier.
  • D. After the BFD single-arm echo function is enabled, the destination IP and source IP of the BFD packets are the same.
解答を表示  ディスカッション  0

正解:B、D  🗳️

問題 #3

Use WRED to avoid congestion. Which of the following scenarios is better for deploying WRED?

  • A. The main is UDP traffic in the network.
  • B. Deploy on low bandwidth links.
  • C. Deploy on a serial link.
  • D. WRED randomly drops packets, the effect is not related to the scene.
  • E. The main is TCP traffic in the network.
解答を表示  ディスカッション  0

正解:E  🗳️

問題 #4

OSPFv3 Router-LSA is generated for each router. It describes the interface address and cost of each link of the router. It also contains the router ID of the neighboring router.

  • A. False
  • B. True
解答を表示  ディスカッション  0

正解:A  🗳️

問題 #5

A number of transition techniques have emerged in the process of replacing an IPV4 address used in a network with an IPv6 address. These technologies are divided into two categories: one is IPV4/IPv6 coexistence technology, and the other is IPV4/IPV6 interworking technology. Which of the following options belong to IPV4/IPV6 coexistence technology? (Multiple choice)

  • A. NAT64
  • B. Dual-stack
  • C. IPv6 over IPv4
  • D. SATAP
解答を表示  ディスカッション  0

正解:B、C、D  🗳️

全 105 ページ中 1 ページ目を表示しています。
全 525 問中 1-5 問目を表示しています。

1%

997 お客様のコメント最新のコメント

吉田** - 

Pass4Testは100%の品質保証を提供している。全額返金する保証と品質高い問題集を持っています。本当に役に立ちました!

五十** - 

学習者のわたしのツボが分かる解説をしています。Pass4Testさんほんとうにえらいです要点がまとめてあって結果良かったです!

Iizuka - 

H12-261-ENUかなりコスパが高いです。アプリ版も付いているので移動時の勉強にも最適

Matsumoto - 

とても読みやすいH12-261-ENU参考書で丁寧な解説ですね。

角田** - 

毎日、H12-261-ENU練習資料を勉強して、ちゃんと覚えました。今は、H12-261-ENU試験に合格しました。とても嬉しかったです。

Fujimori - 

この資料を購入してから1週間程度勉強して今日試験を受けに行きました。そして合格できました。模擬試験を読み込むまで繰り返すれば合格は間違いないと言っても過言ではありません。ありがとうございました。

长谷** - 

H12-261-ENU解説が丁寧で分かりやすいのでしっかりと頭に入ってきます。一通り目を通しておくといろいろ参考になると思います。

藤原** - 

丁寧に解説されています。
効率的にまとまっているH12-261-ENU参考書だと思います。

尾上** - 

試験に合格しました。H12-261-ENU試験問題集は本当にわかりやすいです!最後まで頑張りました。合格できるのは何よりです。

浅*薫 - 

H12-261-ENU問題集のPDF版だけを見ると合格できました。本当に嬉しいです。ありがとうございました。

Ogawa - 

問題を掲載しているので本番でも動じない実力を養うことができます。H12-261-ENU試験終わりました。合格だ。教科書という感じが少なく読みやすさは抜群です。

Chiba - 

H12-261-ENU電子版をダウンロードできて試験合格しました。よかったです。ありがとうございました。

植田** - 

1回目でPassした!こんなに簡単に合格することなんて本当に思わなかった!
Pass4Testのお陰です。助かります。

工藤** - 

H12-261-ENUを一通り読んで、模擬を解いて、
この一冊で試験に合格しました。内容は分かりやすかったです。

Suzuki - 

2週間で2回回すことで難問に足を引っ張らなくなり無事合格できました。
Pass4Testさんの問題集買ってよかったです

メッセージを送る

あなたのメールアドレスは公開されません。必要な部分に * が付きます。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?

品質保証

Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。

一年間の無料アップデート

Pass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。

全額返金

お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。

ご購入の前の試用

Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。