Which of the following are networking commands in Linux?
(Choose 2)
Response:
A. ifconfig
B. grep
C. sed
D. netstat
正解:A,D
質問 2:
What is the primary objective of a network forensics investigation?
Response:
A. Capture and analysis of network packets
B. Recovery of deleted files
C. Analysis of encrypted files
D. Monitoring user activity on a network
正解:A
質問 3:
Which laws address ethical and legal concerns in cybersecurity?
(Choose 2)
Response:
A. GDPR
B. ASCII
C. The Bern Convention
D. HIPAA
正解:A,D
質問 4:
Which Windows CLI command is used to modify permissions on files and folders?
Response:
A. chown
B. chmod
C. icacls
D. attrib
正解:C
質問 5:
Identify the commands that are used to find files within a directory hierarchy.
(Choose 2)
Response:
A. locate
B. find
C. grep
D. echo
正解:A,B
質問 6:
Which command can display your current directory path?
Response:
A. mkdir
B. pwd
C. cd
D. ls
正解:B
質問 7:
Which command is used to display all currently running processes in Windows?
Response:
A. tasklist
B. chkdsk
C. ipconfig
D. dir
正解:A
質問 8:
What is the function of the sfc /scannow command?
Response:
A. To scan the integrity of all protected system files and repair files with problems when possible
B. To display all shared resources on the network
C. To configure network protocols
D. To update Windows to the latest version
正解:A
質問 9:
Which file system is known for its use in Windows OS for data integrity and file size flexibility?
Response:
A. ext4
B. HFS+
C. FAT32
D. NTFS
正解:D
839 お客様のコメント





三宅** -
今時のアプリを利用した過去問演習にも対応。きっちりとまとまっていてわかりやすかったです。