最新なH3C GB0-341-ENU問題集(270題)、真実試験の問題を全部にカバー!

Pass4Testは斬新なH3C H3CSE WLAN Certification GB0-341-ENU問題集を提供し、それをダウンロードしてから、GB0-341-ENU試験をいつ受けても100%に合格できる!一回に不合格すれば全額に返金!

  • 試験コード:GB0-341-ENU
  • 試験名称:H3CSE-WLAN
  • 問題数:270 問題と回答
  • 最近更新時間:2026-08-27
  • PDF版 Demo
  • PC ソフト版 Demo
  • オンライン版 Demo
  • 価格:12900.00 5999.00  
質問 1:
Which of the following device's power consumption is greater than 12.95w, traditional 802.11af devices cannot pass PoE and need to be powered by 802.3at or a local power supply?
A. WA2200-AG
B. WA2610E-AGN
C. WA2620E-AGN
D. WA2200X-AG
正解:C

質問 2:
When F FP IT AP cannot be registered online, what are the possible reasons? (Multiple choice)
A. AP is not powered on
B. The radio port configuration on the AC is incorrect
C. AP and AC routes are unreachable | The license on the AC is not enough
D. The DHCP address pool is full and the AP cannot get an IP address
E. The AP template serial number on the AC is incorrectly configured
正解:A,C,D,E

質問 3:
In the process of wireless network survey, which of the following statements is correct? (Multiple choice)
A. When deploying indoor multiple APs, in order to meet the wireless application requirements of a certain user density, the appropriate AP installation location, installation method, transmission power, etc. Reduce the number of visible signals in the three-dimensional space as much as possible.
B. When deploying indoor multiple APs, in order to ensure a good signal strength index, the AP should work at the maximum transmit power, and attention should be paid to the channel division between APs.
C. When conducting wireless network surveys, it is necessary to ensure that the coverage area is the same as the actual application area. When the signal coverage is affected by obstacles and the wireless signal coverage cannot meet the actual application requirements, the deployment plan needs to be adjusted in time.
D. When planning signal coverage in a three-dimensional space, the problem of signal leakage across floors is unavoidable. Therefore, the degradation of wireless link quality caused by signal leakage needs to be considered and optimized.
正解:A,C,D

質問 4:
Which APs can work in both 802.11an and 802.11gn modes at the same time? (Multiple choice)
A. WA2610E-AGN
B. WA2620E-AGN
C. WA2620-AGN
D. WA2220X-AGE
E. WA2612-AGN
正解:B,C

質問 5:
The H3C wireless controller uses the command "wlan service--template 1 clear" to define service--template 1 as a non-encrypted service--template. How to modify it to an encrypted service--template?
A. You cannot modify the encryption type of the existing wlan service-template 1. You can only delete the original service-template 1, and then create a new service-template 1 through the command "wlan service-template crypto" to modify it to the purpose of the encryption type, but if wlan service-template1 has been applied to the radio of the AP, the relevant application needs to be released first.
B. First try to enter "service-template disable" in service-template 1, then enter "wlan service-template 1 crypto" in the global view, and finally enter in the service-template 1 view.
C. Enter the command "wlan service-template 1 crypto"
D. wlan service-template 1 has been applied to the radio of the AP, you need to cancel the application first and then enter the command "wlanservice-template 1 crypto". If wlan service-template 1 is not applied, directly enter the command "wlan service-template 1" crypto".
正解:A

質問 6:
Which of the following are the shortcomings of FAT AP? (Multiple choice)
A. The configuration of the FAT AP is saved on the AP, and the loss of the AP device can cause the leakage of the system configuration
B. FAT AP software is stored on the AP, and the software needs to be upgraded one by one when the software is upgraded, which requires a lot of maintenance work
C. Each FAT AP supports individual configuration, and building a large network has a huge workload for AP configuration
D. No wireless controller required, can work independently
正解:A,B,C

質問 7:
Regarding the MAC layer of 802.11, which is correct? (Multiple choice)
A. 802.11 MAC messages are divided into data frames, control frames and management frames.
B. The MAC layer of 802.11 is responsible for the communication between the client and the AP. The main functions include scanning, authentication and association.
C. Control frames are control messages that assist in sending data frames, such as RTS, CTS, ACK, etc.
D. The management frame is responsible for the ability level interaction, authentication, association and other management tasks between STA and AP. For example, the Beacon frame is a kind of management frame
正解:A,B,C,D

質問 8:
The wireless technology features below H3C can meet the requirements of government industry customers for security and confidentiality.
A. WAPI
正解:A

弊社は無料でH3CSE WLAN Certification試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版のGB0-341-ENU問題集は印刷されることができ、ソフト版のGB0-341-ENU問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

弊社のH3CSE WLAN Certification問題集を利用すれば必ず試験に合格できます。

Pass4TestのH3C GB0-341-ENU問題集はIT認定試験に関連する豊富な経験を持っているIT専門家によって研究された最新バージョンの試験参考書です。H3C GB0-341-ENU問題集は最新のH3C GB0-341-ENU試験内容を含んでいてヒット率がとても高いです。Pass4TestのH3C GB0-341-ENU問題集を真剣に勉強する限り、簡単に試験に合格することができます。弊社の問題集は100%の合格率を持っています。これは数え切れない受験者の皆さんに証明されたことです。100%一発合格!失敗一回なら、全額返金を約束します!

弊社のGB0-341-ENU問題集のメリット

Pass4Testの人気IT認定試験問題集は的中率が高くて、100%試験に合格できるように作成されたものです。Pass4Testの問題集はIT専門家が長年の経験を活かして最新のシラバスに従って研究し出した学習教材です。弊社のGB0-341-ENU問題集は100%の正確率を持っています。弊社のGB0-341-ENU問題集は多肢選択問題、単一選択問題、ドラッグ とドロップ問題及び穴埋め問題のいくつかの種類を提供しております。

Pass4Testは効率が良い受験法を教えてさしあげます。弊社のGB0-341-ENU問題集は精確に実際試験の範囲を絞ります。弊社のGB0-341-ENU問題集を利用すると、試験の準備をするときに時間をたくさん節約することができます。弊社の問題集によって、あなたは試験に関連する専門知識をよく習得し、自分の能力を高めることができます。それだけでなく、弊社のGB0-341-ENU問題集はあなたがGB0-341-ENU認定試験に一発合格できることを保証いたします。

行き届いたサービス、お客様の立場からの思いやり、高品質の学習教材を提供するのは弊社の目標です。 お客様がご購入の前に、無料で弊社のGB0-341-ENU試験「H3CSE-WLAN」のサンプルをダウンロードして試用することができます。PDF版とソフト版の両方がありますから、あなたに最大の便利を捧げます。それに、GB0-341-ENU試験問題は最新の試験情報に基づいて定期的にアップデートされています。

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版のGB0-341-ENU問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のH3C GB0-341-ENU学習教材を持っていることを保証します。

H3C GB0-341-ENU 試験シラバストピック:

セクション目標
トピック 1: WLANトラブルシューティングと管理- 一般的なトラブルシューティング方法
- メンテナンスの基礎
トピック 2: WLANサーベイと設計- 設計原則とモデル
- 屋内および屋外のサーベイ技術
トピック 3: H3C無線製品の機能と設定- Fat APの基礎とコマンド
- コントローラー + Fit APの設定
トピック 4: 無線技術システムと理論- 無線の基礎と電波伝搬
- 802.11規格と基本概念
トピック 5: 最適化と高度なトピック- Wi-Fi 6の基礎
- WLAN最適化の概要

H3CSE-WLAN 認定 GB0-341-ENU 試験問題:

問題 #1

How many APs can be managed by WX3010 at most?

A. 8
B. 24
C. 36
D. 12


問題 #2

The main content of the Beacon frame are? (Multiple choice)

A. Channel used
B. Beacon frame sending interval
C. Encryption algorithm
D. Supported rate
E. SSID
F. Supported authentication methods
G. BSSID


問題 #3

In the following description of H3C FIT AP registration, which statement is correct? (Multiple choice)

A. FIT AP status shows imageload during the registration process, indicating that FIT AP is downloading software from AC
B. After the FIT AP is successfully registered on the AC, the status displayed is Run, if the registration is unsuccessful, the status is displayed as Idle
C. There should be a FIT AP software that matches its version in the AC's flash, and make sure that the name is correct
D. During the FIT AP registration process, you must ensure that the AP number added on the AC is consistent with the actual device


問題 #4

What are the links in the delivery process of wireless network optimization services with personnel input? (Multiple choice)

A. Project preparation
B. Information collection and analysis
C. Implementation delivery
D. Issue an optimized plan


問題 #5

Generally, there is a strong attenuation effect on wireless signals. Obstacles that need special attention in site surveys are? (Multiple choice)

A. Metal
B. Glass
C. Glazed ceramic wall
D. Reinforced concrete


解説:

問題 #1
正解: B
問題 #2
正解: A、B、C、D、E、F、G
問題 #3
正解: A、B、C、D
問題 #4
正解: A、B、C、D
問題 #5
正解: A、C、D

589 お客様のコメント最新のコメント

Ebihara - 

GB0-341-ENU必要となる基礎を幅広く習得させたいという思いでした。

Fujishima - 

問題集は価格が安いのに電子版ももらえて素晴らしい。GB0-341-ENU試験用のテキストです。演習問題を掲載しているので本番でも動じない実力を養うことができます。

Mizoguchi - 

GB0-341-ENU正解だけでなく,間違い選択肢についても確認できる,詳細な解説だお気に入りです。ありがとうございます。

いず** - 

実力をチェックできますから超安心で受験して受かるという最小限の対策で合格をめざす参考書だと思う。

Shibuya - 

このGB0-341-ENU問題集の品質に非常に感謝しています。 間違った答えはほとんどありません。

Iida - 

間違いの選択肢についてもキチンと解説されているので、深く理解&幅広く習得できるGB0-341-ENUがいいだと思う。

町田** - 

GB0-341-ENU試験対応資料を入手してから、ひたすら熟読することを繰り返しました。無事で試験合格しました。ありがとうございました。

Aoki - 

とっつきやすいように構成されています。だから超安心で試験に受かるポイントを押さえた説明で、初学者の私でも安心!

Yano - 

無事合格です。Pass4Testおかげです。本当にお世話になりました。高印象です。

メッセージを送る

あなたのメールアドレスは公開されません。必要な部分に * が付きます。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?

品質保証

Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。

一年間の無料アップデート

Pass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。

全額返金

お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。

ご購入の前の試用

Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。