最新なAdmission Test Financial-Accounting-Reporting問題集(161題)、真実試験の問題を全部にカバー!

Pass4Testは斬新なAdmission Test CPA Certification Financial-Accounting-Reporting問題集を提供し、それをダウンロードしてから、Financial-Accounting-Reporting試験をいつ受けても100%に合格できる!一回に不合格すれば全額に返金!

  • 試験コード:Financial-Accounting-Reporting
  • 試験名称:Certified Public Accountant (Financial Accounting & Reporting)
  • 問題数:161 問題と回答
  • 最近更新時間:2026-08-30
  • PDF版 Demo
  • PC ソフト版 Demo
  • オンライン版 Demo
  • 価格:12900.00 5999.00  
質問 1:
In single period statements, which of the following should not be reflected as an adjustment to the opening balance of retained earnings?
A. Cumulative effect of a change from LIFO to FIFO in valuing merchandise inventory.
B. Effect of a failure to provide for uncollectible accounts in the previous period.
C. Cumulative effect of a change from the percentage of completion to the completed contract method of accounting for long-term construction projects.
D. Effect of a decrease in the estimated useful life of depreciable equipment.
正解:D

質問 2:
According to the FASB conceptual framework, the objectives of financial reporting for business enterprises are based on:
A. The needs of the users of the information.
B. Reporting on management's stewardship.
C. Generally accepted accounting principles.
D. The need for conservatism.
正解:A

質問 3:
The effect of a change in accounting principle that is inseparable from the effect of a change in accounting estimate should be reported:
A. By restating the financial statements of all prior periods presented.
B. As a separate disclosure after income from continuing operations, in the period of change and future periods if the change affects both.
C. As a correction of an error.
D. As a component of income from continuing operations, in the period of change and future periods if the change affects both.
正解:D

質問 4:
According to the FASB conceptual framework, the usefulness of providing information in financial statements is subject to the constraint of:
A. Cost-benefit.
B. Reliability.
C. Representational faithfulness.
D. Consistency.
正解:A

質問 5:
Tack, Inc. reported a retained earnings balance of $150,000 at December 31,1990. In June 1991, Tack discovered that merchandise costing $40,000 had not been included in inventory in its 1990 financial statements. Tack has a 30% tax rate. What amount should Tack report as adjusted beginning retained earnings in its statement of retained earnings at December 31, 1991?
A. $150,000
B. $122,000
C. $190,000
D. $178,000
正解:D

質問 6:
A segment of Ace Inc. was discontinued during 1992. Ace's loss from discontinued operations should not:
A. Include additional pension costs associated with the decision to dispose.
B. Include employee relocation costs associated with the decision to dispose.
C. Include operating losses of the current period up to the date the decision to dispose of the segment was made.
D. Exclude operating losses from the date the decision to dispose of the segment was made until the end of 1992.
正解:D

質問 7:
Envoy Co. manufactures and sells household products. Envoy experienced losses associated with its small appliance group. Operations and cash flows for this group can be clearly distinguished from the rest of Envoy's operations. Envoy plans to sell the small appliance group with its operations. What is the earliest point at which Envoy should report the small appliance group as a discontinued operation?
A. When Envoy receives an offer for the segment.
B. When Envoy first sells any of the assets of the segment.
C. When Envoy sells the majority of the assets of the segment.
D. When Envoy classifies it as held for sale.
正解:D

質問 8:
On January 2, 1993, Quo, Inc. hired Reed to be its controller. During the year, Reed, working closely with Quo's president and outside accountants, made changes in accounting policies, corrected several errors dating from 1992 and before, and instituted new accounting policies.
Quo's 1993 financial statements will be presented in comparative form with its 1992 financial statements.
This question represents one of Quo's transactions. List A represents possible clarifications of these transactions as: a change in accounting principle, a change in accounting estimate, a correction of an error in previously presented financial statements, or neither an accounting change nor an accounting error.
Item to Be Answered
Quo changed from FIFO to average cost to account for its raw materials and work in process inventories.
List A (Select one)
A. Change in accounting estimate.
B. Neither an accounting change nor an accounting error.
C. Change in accounting principal.
D. Correction of an error in previously presented financial statements.
正解:C

弊社のCPA Certification問題集を利用すれば必ず試験に合格できます。

Pass4TestのAdmission Test Financial-Accounting-Reporting問題集はIT認定試験に関連する豊富な経験を持っているIT専門家によって研究された最新バージョンの試験参考書です。Admission Test Financial-Accounting-Reporting問題集は最新のAdmission Test Financial-Accounting-Reporting試験内容を含んでいてヒット率がとても高いです。Pass4TestのAdmission Test Financial-Accounting-Reporting問題集を真剣に勉強する限り、簡単に試験に合格することができます。弊社の問題集は100%の合格率を持っています。これは数え切れない受験者の皆さんに証明されたことです。100%一発合格!失敗一回なら、全額返金を約束します!

弊社のFinancial-Accounting-Reporting問題集のメリット

Pass4Testの人気IT認定試験問題集は的中率が高くて、100%試験に合格できるように作成されたものです。Pass4Testの問題集はIT専門家が長年の経験を活かして最新のシラバスに従って研究し出した学習教材です。弊社のFinancial-Accounting-Reporting問題集は100%の正確率を持っています。弊社のFinancial-Accounting-Reporting問題集は多肢選択問題、単一選択問題、ドラッグ とドロップ問題及び穴埋め問題のいくつかの種類を提供しております。

Pass4Testは効率が良い受験法を教えてさしあげます。弊社のFinancial-Accounting-Reporting問題集は精確に実際試験の範囲を絞ります。弊社のFinancial-Accounting-Reporting問題集を利用すると、試験の準備をするときに時間をたくさん節約することができます。弊社の問題集によって、あなたは試験に関連する専門知識をよく習得し、自分の能力を高めることができます。それだけでなく、弊社のFinancial-Accounting-Reporting問題集はあなたがFinancial-Accounting-Reporting認定試験に一発合格できることを保証いたします。

行き届いたサービス、お客様の立場からの思いやり、高品質の学習教材を提供するのは弊社の目標です。 お客様がご購入の前に、無料で弊社のFinancial-Accounting-Reporting試験「Certified Public Accountant (Financial Accounting & Reporting)」のサンプルをダウンロードして試用することができます。PDF版とソフト版の両方がありますから、あなたに最大の便利を捧げます。それに、Financial-Accounting-Reporting試験問題は最新の試験情報に基づいて定期的にアップデートされています。

弊社は無料でCPA Certification試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版のFinancial-Accounting-Reporting問題集は印刷されることができ、ソフト版のFinancial-Accounting-Reporting問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版のFinancial-Accounting-Reporting問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のAdmission Test Financial-Accounting-Reporting学習教材を持っていることを保証します。

Admission Test Financial-Accounting-Reporting 試験シラバストピック:

セクション比重目標
財務報告30% - 40%- 一般目的の財務報告
  • 1. 営利企業
  • 2. 地方自治体の会計概念
  • 3. 財務諸表比率および業績評価指標
  • 4. 非営利組織
  • 5. 公開企業の財務報告
  • 6. 特別目的の財務報告枠組み
特定の取引25% - 35%- 会計および報告取引
  • 1. リース会計
  • 2. 会計上の変更および誤謬の訂正
  • 3. 偶発事象およびコミットメント
  • 4. 法人税等の会計処理
  • 5. 公正価値測定
  • 6. 収益認識
  • 7. 後発事象
特定の貸借対照表勘定30% - 40%- 資産、負債および純資産
  • 1. 売上債権
  • 2. 有形固定資産
  • 3. 現金および現金同等物
  • 4. 資本取引
  • 5. 長期負債
  • 6. 無形資産
  • 7. 仕入債務および未払費用
  • 8. 投資
  • 9. 棚卸資産

Admission Test Certified Public Accountant (Financial Accounting & Reporting) 認定 Financial-Accounting-Reporting 試験問題:

問題 #1

Foy Corp. failed to accrue warranty costs of $50,000 in its December 31, 1992, financial statements. In addition, a $30,000 change from straight-line to accelerated depreciation was made at the beginning of 1993. Both the $50,000 and the $30,000 are net of related income taxes. What amount should Foy report as prior period adjustments in 1993?

A. $30,000
B. $50,000
C. $0
D. $80,000


問題 #2

Several sources of GAAP consulted by an auditor are in conflict as to the application of an accounting principle. Which of the following should the auditor consider the most authoritative?

A. AICPA Accounting Interpretations.
B. FASB Technical Bulletins.
C. AICPA Technical Practice Aids.
D. FASB Statements of Financial Accounting Concepts.


問題 #3

On January 2, 1993, Quo, Inc. hired Reed to be its controller. During the year, Reed, working closely with Quo's president and outside accountants, made changes in accounting policies, corrected several errors dating from 1992 and before, and instituted new accounting policies.
Quo's 1993 financial statements will be presented in comparative form with its 1992 financial statements.
This question represents one of Quo's transactions. List A represents possible clarifications of these transactions as: a change in accounting principle, a change in accounting estimate, a correction of an error in previously presented financial statements, or neither an accounting change nor an accounting error.
Item to Be Answered
Quo manufactures heavy equipment to customer specifications on a contract basis. On the basis that it is preferable, accounting for these long-term contracts was switched from the completed-contract method to the percentage-of-completion method.
List A (Select one)

A. Change in accounting estimate.
B. Neither an accounting change nor an accounting error.
C. Change in accounting principal.
D. Correction of an error in previously presented financial statements.


問題 #4

According to the FASB conceptual framework, an entity's revenue may result from:

A. A decrease in a liability from primary operations.
B. An increase in an asset from incidental transactions.
C. A decrease in an asset from primary operations.
D. An increase in a liability from incidental transactions.


問題 #5

Which of the following must be included in a company's summary of significant accounting policies in the notes to the financial statements?

A. Schedule of fixed assets.
B. Description of current year equity transactions.
C. Revenue recognition policies.
D. Summary of long-term debt outstanding.


解説:

問題 #1
正解: B
問題 #2
正解: B
問題 #3
正解: C
問題 #4
正解: A
問題 #5
正解: C

弊社に問い合わせ:

 サポート: [email protected]

HACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。

1048 お客様のコメント最新のコメント

Goto - 

Pass4TestのこのFinancial-Accounting-Reporting問題集の解説が非常に丁寧かつ分かりやすいし、試験対策としてこのひとつで完璧!合格しまくりだ!

原田** - 

Financial-Accounting-Reporting網羅性もかなり高いですね。問題も解説も良質なので、たくさん問題を解いておきたい方にはおすすめできますね。

ミ*ラ - 

Financial-Accounting-Reportingに合格しましたのでここで報告と感謝差し上げます。試験内容をほとんど網羅しています。

Yamaguchi - 

またお世話になってます。10日前に購入して問題を全部覚えて行って、ようやくFinancial-Accounting-Reporting合格することができました

日向** - 

大のPass4Testすすめです。ここに問題集を買うのは三度目になります。またお世話になりました。Financial-Accounting-Reportingに合格しましたのでここで報告と感謝差し上げます

Nohara - 

先週、Financial-Accounting-Reporting試験合格しました。とても嬉しかったです。またお世話になりました。Financial-Accounting-Reportingに合格しましたのでここで報告と感謝差し上げます。

久保** - 

Financial-Accounting-Reporting試験の内容を問題集一つでカバーし実戦力を養うことのできる問題集です。

Konishi - 

Financial-Accounting-Reporting問題集ぽく、この一冊でだけで合格できました。Pass4Testありがとうございました。

Yaginuma - 

御社の試験対応問題集は大変役立っています。Financial-Accounting-Reportingを勉強して合格することができました。
ありがとうございました。

水嶋** - 

Admission Testの問題集は、重要な用語や概念は、より深く理解できるようにイラスト図解しているところだ好きです。

里*唯 - 

ほんとうにFinancial-Accounting-Reportingの問題集を買って大正解だ。オススメです。Financial-Accounting-Reporting苦手な私でも分かりやすかったです。

铃木** - 

網羅性が高い。Financial-Accounting-Reporting素敵。高得点で受かりました。

Sugimoto - 

Financial-Accounting-Reporting試験資料のおかげで、高い分数でFinancial-Accounting-Reporting試験に合格しました。Financial-Accounting-Reporting試験資料の有効性に驚きました!

森*香 - 

私はFinancial-Accounting-Reportingは全くの素人でしたが無事合格する事ができました。このPass4TestサイトのFinancial-Accounting-Reporting問題集は解説してあるので理解できました。

Murayama - 

Pass4Testの問題集は試験同様の内容なので、冷静に落ち着いてFinancial-Accounting-Reporting試験に臨むことができます。解説はわかりやすいので

Uehara - 

私は1週間前にFinancial-Accounting-Reporting問題集のみを準備しましたが、高得点で試験に合格しました。次はGRE-Verbalに挑戦していきたいと思います。

メッセージを送る

あなたのメールアドレスは公開されません。必要な部分に * が付きます。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?

品質保証

Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。

一年間の無料アップデート

Pass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。

全額返金

お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。

ご購入の前の試用

Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。