live chatHACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。

WSO2 Enterprise-Integrator-6-Developer問題集

Enterprise-Integrator-6-Developer

試験コード:Enterprise-Integrator-6-Developer

試験名称:WSO2 Certified Enterprise Integrator 6 Developer (6.5 version)

バージョン:V12.75

最近更新時間:2021-06-12

問題と解答:85 Q&As

Enterprise-Integrator-6-Developer 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格:¥5999 

無料問題集Enterprise-Integrator-6-Developer 資格取得

質問 1:
Which statement is INCORRECT with respect to implementing a custom mediator and best practices to achieve thread safety?
A. When we use the mediatorin different artifacts, an instance of the mediator gets created for each occurrence in the configuration.
B. A mediator instance gets created for each occurrence in the configuration and for each message.
C. Use of class variables is not recommended.
D. You can define and use a global variable in the mediator class if and only if those variables are shared with all the messages in that particular message flow.
正解:A

質問 2:
Which statement is FALSE about message entry points?
A. APIs can only accept JSON or XML messages but not SOAP messages.
B. A proxy service receives messages that aresent to specific endpoint.
C. A task injects a message into the ESB profile at a scheduled interval.
D. An inbound endpoint injects a message directly from the transport layer to the mediation layer, without going through the Axis engine.
正解:B

質問 3:
Which scripting language is not supported by the Script mediator?
A. Groovy
B. Ruby
C. JavaScript
D. XSLT
正解:D

質問 4:
Identify the correct statement with respect to mutualSSL.
A. Mutual SSL provides message level security.
B. Mutual SSL provides higher performance.
C. Both client and server have to authenticate each other and require certificates to be configured at both server and client ends.
D. All of the above are correct.
正解:C

質問 5:
Which is NOT a challenge when using messaging systems for integration?
A. Operation is disconnected from networks. Data is synchronized when network connection is available.
B. Messaging systems do not guarantee when the message will be delivered, which cancause sequencing issues.
C. Performance issues due to the overhead added to the communication by message systems.
D. Messaging systems introduce additional programming complexity.
正解:D

質問 6:
Suppose your enterprise application has a requirementto execute a large number of RDBMS data interactions.
Which of the following is the best option when designing this situation using the WS02 platform?
A. DBReport mediator
B. Store mediator
C. DBLookup mediator
D. Use WS02 EI with data services for database operations
正解:D

質問 7:
Consider thefollowing scenario: you are working on an ESB integration project, and you want to work with messages that contain PDF files as the payload. You also need to filter some messages based on the content of the PDF files. Identify the step you would need to take to fulfill this requirement.
A. WS02 ESB can handle PDF payloads by default, so there is no need to build a custom message builder/formatter.
B. Both steps a and b are required.
C. Implement a custom message formatter to work with PDF payloads and register it in the
<EI_HOME>/conf /axis2/axis2.xml file under the <messageformatter> section.
D. Implement a custom message builder to work with PDF payloads and register it in the
<EI_HOME>/conf /axis2/axis2.xml file under the <messagebuilder> section.
正解:D

質問 8:
In which of the following cases will an endpoint move to the suspended state?
A. When there is a response from the endpoint.
B. When the retry count is a positive integer.
C. When retry count is 0.
D. When thesuspend timeout is reached.
正解:A

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版のEnterprise-Integrator-6-Developer問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のWSO2 Enterprise-Integrator-6-Developer学習教材を持っていることを保証します。

弊社は無料でWSO2 Certified試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版のEnterprise-Integrator-6-Developer問題集は印刷されることができ、ソフト版のEnterprise-Integrator-6-Developer問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

タグ:Enterprise-Integrator-6-Developer問題集、Enterprise-Integrator-6-Developer、Enterprise-Integrator-6-Developer、Enterprise-Integrator-6-Developer、Enterprise-Integrator-6-Developer、Enterprise-Integrator-6-Developer、Enterprise-Integrator-6-Developer、Enterprise-Integrator-6-Developer、Enterprise-Integrator-6-Developer、Enterprise-Integrator-6-Developer

関連する認定
WSO2 Certified
Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。
 一年間の無料アップデートPass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。
 全額返金お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。(全額返金)
 ご購入の前の試用Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。
レビュー  レビュー  Enterprise-Integrator-6-Developer合格率:99.9%
練習問題つきなので、Enterprise-Integrator-6-Developer試験勉強に最適。大変受験対策になると思います。Enterprise-Integrator-6-Developer問題集しっかりしています。

Nishihata

試験を合格できました。やはり信頼できる商品です。ほかの資格も取得予定がありますが、今後もとよろしくお願いします。

安め**

解説されているので、基礎知識を身に着けるにはとても良いですね。アプリ版も付いているので移動時の勉強にも最適

Fukuoka

9.8 / 10 - 1941
※免責事項

当サイトは、掲載されたレビューの内容に関していかなる保証いたしません。本番のテストの変更等により使用の結果は異なる可能性があります。実際に商品を購入する際は商品販売元ページを熟読後、ご自身のご判断でご利用ください。また、掲載されたレビューの内容によって生じた利益損害や、ユーザー同士のトラブル等に対し、いかなる責任も負いません。 予めご了承下さい。

人気のベンダー
Apple
Avaya
CheckPoint
CIW
CompTIA
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
すべてのベンダー