Which measures are examples of a base input measure? There are 2 correct answers to this question.
A. EOP Headcount
B. Terminations
C. Terminations - Voluntary
D. Net Hire Ratio
正解:A,B
質問 2:
What is the file format for importing Report Templates? Please choose the correct answer.
A. -HTML
B. -CSV
C. -XML
D. -TXT
正解:C
質問 3:
In SAP SuccessFactors role-based permissions, in what section of User Permissions do you configure SAP SuccessFactors Workforce Analytics functional and optional permissions?
Please choose the correct answer.
A. Reports permissions
B. SAP system configuration
C. General user permissions
D. Analytics permission
正解:D
質問 4:
Which of the following are key features of Workforce Analytics?
There are 2 correct answers to this question.
A. Ad-hoc reports
B. Spotlight Views
C. Actionable Analytics
D. Benchmarks
正解:C,D
質問 5:
Which are output options of the Report Distributor?
There are 3 correct answers to this question.
A. Publish to Web
B. DFTP
C. Run offline
D. E-mail
E. Text
正解:B,C,D
質問 6:
You need to include benchmark data in a custom report created in Report Center that looks like the screenshot below. What component group do you use to create this image?

A. Image
B. Data Source
C. Chart
D. Gauge
正解:D
質問 7:
Why would you use tree security?
There are 3 correct answers to this question.
A. To select nodes within a structural dimension
B. To reset a user's password
C. To define multiple security pathways
D. To define users assigned to a role
E. To apply restrictions to a role or user
正解:C,D,E
質問 8:
Which of the following actions can be triggered by a workflow rule? There are 3 correct answers to this question.
A. Send an e-mail
B. Create a notification
C. Create a custom field
D. Update a field
E. Generate an activity
正解:A,B,D
590 お客様のコメント





内山** -
加点ポイント高いです。Pass4Testさんのお陰でいい内容に出会いました。幸せです。Pass4Test本当に有難うございます!