live chatHACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。

SAP C_HYMC_1802問題集

C_HYMC_1802

試験コード:C_HYMC_1802

試験名称:SAP Certified Technology Associate - SAP Marketing Cloud 1802 Implementation

バージョン:V12.75

最近更新時間:2021-06-12

問題と解答:80 Q&As

C_HYMC_1802 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格:¥5999 

無料問題集C_HYMC_1802 資格取得

質問 1:
Your customer has a situation where some e-mail addresses are used by multiple consumers (for example, a family account).
What configuration in SAP Marketing Cloud do you have to perform to associate a single e-mail address with multiple family members?
A. Implement the enhancement option "Revise Intreraction Data Before Import"
B. Make the Contacts ID Origin for Email shareable
C. Enhance the Interaction Contact entity by using the Custom Field an Logic app
D. Create multiple Origin of Contact IDs with type Email
正解:B

質問 2:
What happens when you integrate SAP Marketing Cloud with SAP Cloud for Customer? (3)
正解:A,B,E

質問 3:
Which standard integration scenarios are available for integration with SAP CRM and SAP Marketing Cloud?
(2)
正解:C,D

質問 4:
Your customer wants to leverage web shop information about consumers' online buying behavior for marketingcampaigns.
Which objects in SAP Marketing Cloud store information about sales orderes and included line items? (2)
正解:C,D

質問 5:
What target group type can be used as a filter condition in the Campaign Designer?
A. Live target group
B. Static target group
C. Dynamic target group
D. Control group
正解:A

質問 6:
You are building a customer-specific score using the Score Builder. Where can you consume this score? (2)
正解:A,C

質問 7:
The values for countries maintained in SAP Marketing Cloud are:
ID Name
AU Australia
DE Germany
US United States of America
You have connected a third-party system to your SAP Marketing Cloud system. The name in the country field in the third-party systems is United States.
What application can you use to resolve this discrepancy for the country field in SAP Marketing Cloud when the contact data is uploaded?
A. User Interface Adaption
B. Manage Interests
C. Map Free Text
D. User Lists
正解:C

質問 8:
Your system is being used by two different types of business users and experts. The experts require access to more apps than the basic users. How can you achieve this? (2)
正解:A,D

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版のC_HYMC_1802問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のSAP C_HYMC_1802学習教材を持っていることを保証します。

弊社は無料でSAP Certified Technology Associate試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版のC_HYMC_1802問題集は印刷されることができ、ソフト版のC_HYMC_1802問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

タグ:C_HYMC_1802問題集、C_HYMC_1802、C_HYMC_1802、C_HYMC_1802、C_HYMC_1802、C_HYMC_1802、C_HYMC_1802、C_HYMC_1802、C_HYMC_1802、C_HYMC_1802

C_HYMC_1802 関連試験
C-TADM53-70 - System Administration (MS SQL DB) with SAP NetWeaver 7.0
C-EP-74 - SAP Certified Technology Associate - SAP Enterprise Portal 7.4
C_TADM_21 - SAP Certified Technology Associate - SAP S/4HANA System Administration
C-HANATEC142 - SAP Certified Technology Associate - SAP HANA (Edition 2014)
C_FIORADM_21-JP - SAP Certified Technology Associate - SAP Fiori System Administration (C_FIORADM_21日本語版)
関連する認定
SAP Certified Professional
SAP Certified Development Specialist
SAP Certified Development Associate
SAP Application Associate
SAP Certified Technology Associate
Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。
 一年間の無料アップデートPass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。
 全額返金お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。(全額返金)
 ご購入の前の試用Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。
レビュー  レビュー  C_HYMC_1802合格率:99.9%
そして早速試験に受けで、ほんとに合格できましたよ!嬉しいすぎます。本当に使ってみて最高って思いました。

Haga

全体的には満足いく商品です。資格を取得するために、試験まで最終的に殆どこのC_HYMC_1802一冊のみで臨み、合格しました。

有村**

このC_HYMC_1802一冊だけで合格することが可能です。仕事でもプライベートでも役立ちます。

Machida

9.6 / 10 - 1780
※免責事項

当サイトは、掲載されたレビューの内容に関していかなる保証いたしません。本番のテストの変更等により使用の結果は異なる可能性があります。実際に商品を購入する際は商品販売元ページを熟読後、ご自身のご判断でご利用ください。また、掲載されたレビューの内容によって生じた利益損害や、ユーザー同士のトラブル等に対し、いかなる責任も負いません。 予めご了承下さい。

人気のベンダー
Apple
Avaya
CheckPoint
Cisco
Citrix
CIW
CompTIA
EC-COUNCIL
EMC
FileMaker
HP
Juniper
Lotus
Lpi
Network Appliance
OMG
PMI
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
F5
すべてのベンダー