最新なISQI CTAL-TAE問題集(82題)、真実試験の問題を全部にカバー!

Pass4Testは斬新なISQI iSQI Advanced Level Test Automation Engineer CTAL-TAE問題集を提供し、それをダウンロードしてから、CTAL-TAE試験をいつ受けても100%に合格できる!一回に不合格すれば全額に返金!

  • 試験コード:CTAL-TAE
  • 試験名称:ISTQB Certified Tester Advanced Level, Test Automation Engineering
  • 問題数:82 問題と回答
  • 最近更新時間:2026-09-02
  • PDF版 Demo
  • PC ソフト版 Demo
  • オンライン版 Demo
  • 価格:12900.00 5999.00  
質問 1:
A release candidate of a SUT, after being fully integrated with all other necessary systems, has successfully passed all required functional tests (90% were automated tests and 10% were manual tests). Now, it is necessary to perform reliability tests aimed at evaluating whether, under certain conditions, that release will be able to guarantee an MTBF (Mean Time Between Failures) in the production environment higher than a certain threshold (expressed in CPU time). Which of the following test environments is BEST suited to perform these reliability tests?
A. Build environment
B. Integration environment
C. Local development environment
D. Preproduction environment
正解:D
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 2:
Which of the following is NOT an advantage of test automation?
A. The ability to enable a better use of skilled testers by freeing them from repetitive and boring tasks
B. The ability to find more defects with the same tests, compared to executing the same test manually
C. The ability to perform tests which would be difficult or impossible to execute manually
D. The ability to run more tests in less time and therefore to make it possible to run them more often
正解:B

質問 3:
A web application was released into production one year ago, it has regular release which follow a V-model lifecycle and testing is well-established and fully integration into the development lifecycle. You have been asked to implement a TAS for the regression test suite. The regression tests have been developed via the GUI and are expected to be run at least four times a month, for each planned release, for the whole operation solution life of the system (six years). Each screen of the GUI uses several third-party controls which are not compatible with the existing automation solutions. The environment for the automation will be stable, fully controllable and separated from other environments (development, staging, production).
What could be the MOST problematic for this TAS?
A. Complexity to automate
B. Maturity of the test process
C. Frequency of use
D. Sustainability of the automated environment
正解:D

質問 4:
As a TAE, you are evaluating a test automation tool to automate some UI tests for a web app. The automated tests will first locate the required HTML elements on the web page using their corresponding identifiers (locators), then perform actions on those elements, and finally check the presence of any expected text for an HTML element. These tests are independent of each other and are organized into a test suite that must be run every night against the most recent build of the web app. There is a high risk that the web app will crash while running some automated tests. Based only on the given information, which of the following is your MOST important concern related to the evaluation of the test automation tool?
A. Does the test automation tool support a licensing scheme that allows accessing different feature sets?
B. Does the test automation tool provide a feature to specify automated tests in a descriptive meta- language that is not directly executable on the web app?
C. Does the test automation tool offer a feature to restore the web app, recover from the failed test, skip such tests, and resume the next one in the suite?
D. Does the test automation tool offer a feature to create a mock server that simulates the behavior of a real API by accepting requests and returning responses?
正解:C
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 5:
Which of the following BEST describes why it is important to separate test definition from test execution in a TAA?
A. It allows testers to find more defects on the SUT
B. It allow choosing different paradigms (e.g event-driven) for the interaction TAS and SUT
C. It allows developing steps of the test process without being closely tied to the SUT interface.
D. It allows specify test cases without being closely tied to the tool to run them against the SUT
正解:D

質問 6:
A CI/CD pipeline consists of two phases: build and deployment. The build phase, among other activities, runs automated test cases at the following test levels: Component Testing (CT) and Component Integration Testing (CIT). If the build phase is successful, the deployment phase is started. The deployment phase first provisions the test environment infrastructure needed to deploy the SUT, then deploys the SUT to this environment, and finally triggers another separate pipeline that runs automated test cases at the following test levels: System Testing (ST) and Acceptance Testing (AT). Which of the following statements is TRUE?
A. Neither automated test cases for CT-CIT nor automated test cases for ST-AT can act as quality gates
B. Automated test cases for CT-CIT cannot act as quality gates, while automated test cases for ST-AT can act as quality gates
C. Automated test cases for CT-CIT can act as quality gates, while automated test cases for ST-AT cannot act as quality gates
D. Both automated test cases for CT-CIT and ST-AT can act as quality gates
正解:D
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 7:
A SUT (SUT1) is a client-server system based on a thin client. The client is primarily a display and input interface, while the server provides almost all the resources and functionality of the system. Another SUT (SUT2) is a client-server system based on a fat client that relies little on the server and provides most of the resources and functionality of the system. A given TAS is used to implement automated tests on both SUT1 and SUT2. The main objective of the TAS is to cover as many system functionalities as possible through automated tests executed as fast as possible. Which of the following statements about the automation solution is BEST in this scenario?
A. The TAS should support mainly server-side automation for SUT1 and client-side automation for SUT2
B. The TAS should support mainly client-side automation for both SUT1 and SUT2
C. The TAS should support mainly server-side automation for both SUT1 and SUT2
D. The TAS should support mainly client-side automation for SUT1 and server-side automation for SUT2
正解:A
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 8:
You have agreed with your organization's managers to conduct a pilot project to introduce test automation.
Managers' expectations about the benefits of automation are too optimistic. Which of the following is LEAST relevant when deciding the scope of the pilot project's objectives?
A. Evaluate the knowledge and skills of people who will be involved in automating test cases for applicable test automation frameworks and technologies
B. Evaluate the potential cost savings and benefits (e.g., faster test execution, better test coverage) of using automated testing versus manual testing
C. Evaluate the performance of an organization's network infrastructure in terms of factors such as availability, bandwidth, latency, packet loss, and jitter
D. Evaluate the suitability of different test automation tools based on the technology stack used by the applications for which the automated tests will be developed
正解:C
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

ISQI CTAL-TAE 認定試験の出題範囲:

トピック出題範囲
トピック 1
  • Specify test sequences or fully-fledged test behaviors
  • Analyze factors of implementation, use, and maintenancerequirementsfor a given TAS
トピック 2
  • Ability to trace the generated tests back to the model
  • Explaintherole that layers play within a TAA
トピック 3
  • Defining test scripts for the execution of the test case
  • Set up and tear down test suites
トピック 4
  • Developing, capturing, or deriving test data
  • Providing access to test libraries as needed

参照:https://www.istqb.org/certification-path-root/test-automation-engineer.html

弊社のiSQI Advanced Level Test Automation Engineer問題集を利用すれば必ず試験に合格できます。

Pass4TestのISQI CTAL-TAE問題集はIT認定試験に関連する豊富な経験を持っているIT専門家によって研究された最新バージョンの試験参考書です。ISQI CTAL-TAE問題集は最新のISQI CTAL-TAE試験内容を含んでいてヒット率がとても高いです。Pass4TestのISQI CTAL-TAE問題集を真剣に勉強する限り、簡単に試験に合格することができます。弊社の問題集は100%の合格率を持っています。これは数え切れない受験者の皆さんに証明されたことです。100%一発合格!失敗一回なら、全額返金を約束します!

弊社のCTAL-TAE問題集のメリット

Pass4Testの人気IT認定試験問題集は的中率が高くて、100%試験に合格できるように作成されたものです。Pass4Testの問題集はIT専門家が長年の経験を活かして最新のシラバスに従って研究し出した学習教材です。弊社のCTAL-TAE問題集は100%の正確率を持っています。弊社のCTAL-TAE問題集は多肢選択問題、単一選択問題、ドラッグ とドロップ問題及び穴埋め問題のいくつかの種類を提供しております。

Pass4Testは効率が良い受験法を教えてさしあげます。弊社のCTAL-TAE問題集は精確に実際試験の範囲を絞ります。弊社のCTAL-TAE問題集を利用すると、試験の準備をするときに時間をたくさん節約することができます。弊社の問題集によって、あなたは試験に関連する専門知識をよく習得し、自分の能力を高めることができます。それだけでなく、弊社のCTAL-TAE問題集はあなたがCTAL-TAE認定試験に一発合格できることを保証いたします。

行き届いたサービス、お客様の立場からの思いやり、高品質の学習教材を提供するのは弊社の目標です。 お客様がご購入の前に、無料で弊社のCTAL-TAE試験「ISTQB Certified Tester Advanced Level, Test Automation Engineering」のサンプルをダウンロードして試用することができます。PDF版とソフト版の両方がありますから、あなたに最大の便利を捧げます。それに、CTAL-TAE試験問題は最新の試験情報に基づいて定期的にアップデートされています。

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版のCTAL-TAE問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のISQI CTAL-TAE学習教材を持っていることを保証します。

弊社は無料でiSQI Advanced Level Test Automation Engineer試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版のCTAL-TAE問題集は印刷されることができ、ソフト版のCTAL-TAE問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

982 お客様のコメント最新のコメント

佐久** - 

身近なところから順番に学習できるようになっている点も良い点です。大判のテキストで問題も豊富。CTAL-TAE学習に良い

Kaede - 

Pass4TestのこのCTAL-TAEの問題集はほかのサイトに比べて、わかりやすかったですし、内容も全面的で、一発で試験に合格いたしました。Pass4Testさんお世話になりました。

堀切** - 

とても読みやすく、
イラストで解りやすく解説しています。わかりやすく書いてあるこのテキストは丁度よいCTAL-TAE問題集といえます。

仲条** - 

CTAL-TAE試験対策はこの問題集ひとつで充分足りるんじゃないかと思ってます。Pass4Testさんはいつも信用しております。

米须** - 

CTAL-TAE問題集には品質高いセットの問題が含んでいる。先月にCTAL-TAE試験に合格しまして、証書を取りました。
これはCTAL-TAE試験にとって役立つ勉強資料であることを示しました。誠にありがとうございます!

田川** - 

こを重視するのかわかりやすくわたしには合った本でした。勉強のコツが嬉しい内容でPass4Testブレイクしつつなるほどな、と思ったり。

宫内** - 

無事合格しました。このCTAL-TAE問題集は皆さんと書かれているように模擬問題が試験とほぼ同じ形式で行われますので、スムーズに解いていくことができました。ありがとうございました。

Kamimura - 

CTAL-TAEを買って読んでみました。これで合格点は取れます。問題部分だけの暗記でもいけるレベルです。ISQIは信頼できます。

Suzuki - 

CTAL-TAE問題集は本当に良かったと思っています。お陰様で試験合格できました。どうもありがとうございましたm(__)m

麻生** - 

高い合格率がありますよね。ありがとうございました。CTAL-TAE試験用のテキストです。

毛利** - 

試験日前の10日間でこの参考書の模擬試験を繰り返しやりました。無事合格することができました。
皆さんもこのCTAL-TAEの教本でバッチリ合格しちゃってください~

Murakami - 

CTAL-TAEの内容は問題数も増えた感じで内容も充実しているし、解答があるのは非常に良い。解説もまとまってる。

Oikawa - 

Pass4Testさんの問題集を使って無事合格することができた。Pass4Testさんに感謝です。

Kojima - 

このCTAL-TAE参考書をまずは通して一周読み解いて、本番試験に受験してスムーズに書けて、無事に受かりました。

桂亜** - 

完全素人なんだけど、これのおかげて二週間練習して本番試験受けて合格した。素晴らしい。CTAL-TAE本番試験に無事合格いたしました。

メッセージを送る

あなたのメールアドレスは公開されません。必要な部分に * が付きます。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?

品質保証

Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。

一年間の無料アップデート

Pass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。

全額返金

お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。

ご購入の前の試用

Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。