Where do you execute the variance calculation in a central finance scenario?
A. In the source system before order settlement
B. In the target system after order settlement
C. In the target system before order settlement
D. In the source system after order settlement
正解:A
質問 2:
Which Capability supports the continuous reconciliation between the sender and the Central Finance system?
There are 2 correct answers to this question.
A. Reconcile using the financial statement
B. Reconcile using the RACCT_SENDER field in the ACDOCA table.
C. Reconcile individually using the line item drill down
D. Reconcile using the Intercompany reconciliation
正解:B,C
質問 3:
Daring which SAP Activate phase would you design the business blueprint, system landscape, and authorizations for a Central Finance project?
A. Prepare
B. Realize
C. Deploy
D. Explore
正解:D
質問 4:
What specific mapping actions can you define for each business partner? Note: There are 3 correct answers to the question.
A. Clear data
B. Mapping if authorized
C. Mapping obligatory
D. Summarized date
E. Mapping if possible
正解:A,C,E
質問 5:
What data must you maintain based on daily operations between the source system and the Central Finance system? Note: There are 2 correct answers to the question.
A. Exchange rates
B. Payment methods
C. Internal order mapping
D. Authorization updates
正解:A,D
質問 6:
in addition to real time What after the replication options when you set up SAP Landscape Transformation configuration for Central Finance? Note: There are 2 correct answers to this question.
A. Ad-hoc
B. Parallel
C. Delta capturing
D. Scheduled
正解:B,D
質問 7:
For which initial load object does error handing NOT take place in the Application Interface Framework (AIF)?
A. Cost objects
B. Co internal documents
C. EC PCA documents
D. FICO documents
正解:C
質問 8:
On which document is the new profitability analysis in the universal journal based on?
A. Sales document
B. Profit center accounting document
C. Costing based CO-PA document
D. Financial document
正解:D
1462 お客様のコメント





石原** -
先週C_S4FCF_1909認定資格を取得しました。Pass4Test様がかなり実力をつけてくださったおかげだと思います。
でも最後まで頑張りました。合格できるのは何よりです。