Which means increase effectiveness in business practice? Note: There are 3 correct answers to this question.
A. Fewer stock-outs
B. Operational excellence
C. Lower maintenance costs
D. Satisfy customers with new models
E. More value per employee
正解:A,D,E
質問 2:
Which of the following best practices are included in the Order and Contract Management end-to-end solution?
Note: There are 3 correct answers to this question.
A. Accelerated Customer Returns
B. Advanced Available-to-Promise Processing (aATP)
C. Intercompany and Sales Order Processing (Domestic and International)
D. Stock Handling
E. Accounts Receivable
正解:A,B,C
質問 3:
What is a Learning Journey?
A. A how-to guide for process tutorials in the My Learning app
B. A document that describes your experience during the onboarding process to SAP S/4HANA Cloud
C. A role-based collection of learning assets for a specific topic
D. A guided tour embedded in SAP S/4HANA Cloud
正解:C
質問 4:
What are some of the benefits of using Machine Learning procedures in SAP Cash Application? Note:
There are 3 correct answers to this question.
A. Automatic currency conversion based on actual data
B. Improved overall service quality for Shared Service Centers
C. Processing of large volumes of incoming payments
D. Reduced time and effort spent by accountants matching open receivables to incoming payments
E. Automatic management of petty cash payments
正解:B,C,D
質問 5:
What are the goals of the Realize phase?
Note: There are 3 correct answers to this question.
A. To conduct a fit-to-standard analysis
B. To perform dry runs of data migration
C. To discover the solution
D. To test the adapted configuration
E. To adapt the company-specific business processes
正解:B,D,E
質問 6:
Which of the following system configurations are protected by Content Lifecycle Management against unwanted changes?
Note: There are 3 correct answers to this question.
A. Pre-configuration delivered by SAP
B. Currencies
C. New process steps and processes added by customers or partners
D. System languages
E. Personalization done by the customer
正解:A,C,E
質問 7:
Which of the following tasks can you perform on an Analytical List page?
A. Dig into KPIs, Overview pages, and transactions.
B. Define KPIs.
C. Create and manage analytical queries.
D. Modify the data models.
正解:A
質問 8:
Why is it easy to create new workflows in SAP S/4HANA Cloud? Note: There are 3 correct answers to this question.
A. Because there is no technical know-how needed to set up a new workflow
B. Because you can create alternative, simple workflows instead of large, error-prone workflows
C. Because loops, branches, and thresholds for workflow steps are determined automatically without user interaction
D. Because you can use the intuitive ARIS Toolset
E. Because you can use the intuitive SAP Fiori 2.0 design
正解:A,B,E
1309 お客様のコメント





Yanagisawa -
C_S4CMA_2008合格を目指す方を対象とした試験対策書ですって書いてあったから買って読んで、合格しましたよ。Pass4Testすご。