最新なAdobe AD0-C102問題集(62題)、真実試験の問題を全部にカバー!

Pass4Testは斬新なAdobe Adobe Creative Cloud AD0-C102問題集を提供し、それをダウンロードしてから、AD0-C102試験をいつ受けても100%に合格できる!一回に不合格すれば全額に返金!

  • 試験コード:AD0-C102
  • 試験名称:Adobe Certified Instructor for Creative Cloud Video Editing Solutions
  • 問題数:62 問題と回答
  • 最近更新時間:2026-08-26
  • PDF版 Demo
  • PC ソフト版 Demo
  • オンライン版 Demo
  • 価格:12900.00 5999.00  
質問 1:
How can you adjust the brightness of the user interface?
A. In the Project panel menu, choose Display > Preferences and adjust the Brightness control.
B. Open the Control Surface section of the Preferences and adjust the Brightness control.
C. Choose View > Configure > Adjust Brightness and adjust the Brightness control.
D. Open the Appearance section of the Preferences and adjust the Brightness control.
正解:B

質問 2:
You need lo dean up a noisy audio clip that has been edited into a sequence.
What is the most efficient way to send a clip from the Timeline panel in Adobe Premiere Pro to Adobe Audition?
A. Drag the clip directly from the Timeline panel into the Files panel in Audition.
B. Select the clip in the Timeline panel and choose File > Export > Send to Audition.
C. Right-click on the clip in the Timeline panel and choose Edit Clip in Audition.
D. Select the clip in the Timeline panel and choose File > Send to Audition.
正解:B

質問 3:
Your customer wants a video file with visible timecode. How can you do this using the Export Settings dialog box?
A. Choose Add Timecode Bum-in,
B. Choose Captions > Timecode.
C. Choose Effects > Timecode Overlay.
D. Choose Set Start Timecode.
正解:B

質問 4:
You are performing a 4-point Overwrite Edit and have marked In and Out points in both the Source Monitor and Program Monitor. You want the tit Clip dialog to open so you can perform a Fit-to-Fill edit but you previously set the Fit Clip dialog to always ignore the source out point How can you get the Pit Clip dialog to open again so you can perform a Fit-to-Fill Edit?
A. In the Timeline panel menu check Fit to Fill Opens for Edit Range Mismatches, and perform Overwrite Edit
B. Map a keyboard shortcut for Flt-to-Fill. Mark In and Out points in Source and Program Monitors- and press Overwrite.
C. In Preferences > Trim tab. check Tit Clip Dialog Opens for Edit Range Mismatches. Restart Premiere Pro and perform Overwrite Edit.
D. In Preferences > Timeline, check Fit Clip Dialog Opens for Edit Range Mismatches- Perform Overwrite Edit
正解:A

質問 5:
You are working using the list view in the Project panel and would like to sort clips by date when the original media was created. The needed column is not visible.
How can you make this column visible?
A. Choose Window > Metadata.
B. Right-click on the column header and choose Metadata Display.
C. Choose Clip > Metadata Display.
D. Choose Pile > Project Settings > Metadata.
正解:D

質問 6:
You want to create a custom shortcut to give clips on the Timeline a specific label color.
How do you accomplish this?
A. Open the Keyboard Shortcuts. Assign shortcut
B. Open the Keyboard Shortcuts > label Colors. Assign shortcut.
C. Navigate to Sequence > Clip Label Color. Assign shortcut
D. Right click a clip on the timeline and select Label Color > Assign Shortcut.
正解:C

質問 7:
You want to use Clip > Modify > Interpret Footage to change a clips dip to 481ps. The clip has already been edited into a 24fps sequence. What happens to the clip in the timeline?
A. The sequence displays every frame of the clip, playing It twice as fast.
B. The sequence displays only every other frame of the clip, playing it tw.ce as slow.
C. The sequence displays every frame of the clip, playing It twice as slow.
D. The sequence displays only every other frame of the clip, playing it twice as fast
正解:B

弊社は無料でAdobe Creative Cloud試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版のAD0-C102問題集は印刷されることができ、ソフト版のAD0-C102問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

弊社のAdobe Creative Cloud問題集を利用すれば必ず試験に合格できます。

Pass4TestのAdobe AD0-C102問題集はIT認定試験に関連する豊富な経験を持っているIT専門家によって研究された最新バージョンの試験参考書です。Adobe AD0-C102問題集は最新のAdobe AD0-C102試験内容を含んでいてヒット率がとても高いです。Pass4TestのAdobe AD0-C102問題集を真剣に勉強する限り、簡単に試験に合格することができます。弊社の問題集は100%の合格率を持っています。これは数え切れない受験者の皆さんに証明されたことです。100%一発合格!失敗一回なら、全額返金を約束します!

弊社のAD0-C102問題集のメリット

Pass4Testの人気IT認定試験問題集は的中率が高くて、100%試験に合格できるように作成されたものです。Pass4Testの問題集はIT専門家が長年の経験を活かして最新のシラバスに従って研究し出した学習教材です。弊社のAD0-C102問題集は100%の正確率を持っています。弊社のAD0-C102問題集は多肢選択問題、単一選択問題、ドラッグ とドロップ問題及び穴埋め問題のいくつかの種類を提供しております。

Pass4Testは効率が良い受験法を教えてさしあげます。弊社のAD0-C102問題集は精確に実際試験の範囲を絞ります。弊社のAD0-C102問題集を利用すると、試験の準備をするときに時間をたくさん節約することができます。弊社の問題集によって、あなたは試験に関連する専門知識をよく習得し、自分の能力を高めることができます。それだけでなく、弊社のAD0-C102問題集はあなたがAD0-C102認定試験に一発合格できることを保証いたします。

行き届いたサービス、お客様の立場からの思いやり、高品質の学習教材を提供するのは弊社の目標です。 お客様がご購入の前に、無料で弊社のAD0-C102試験「Adobe Certified Instructor for Creative Cloud Video Editing Solutions」のサンプルをダウンロードして試用することができます。PDF版とソフト版の両方がありますから、あなたに最大の便利を捧げます。それに、AD0-C102試験問題は最新の試験情報に基づいて定期的にアップデートされています。

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版のAD0-C102問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のAdobe AD0-C102学習教材を持っていることを保証します。

Adobe AD0-C102 試験シラバストピック:

セクション目標
トピック 1: Instructional and Training Skills- Troubleshooting and Support
  • 1. ワークフロー最適化
  • 2. ベストプラクティス
  • 3. 問題解決
- Teaching Methodology
  • 1. 授業実施
  • 2. デモンストレーション技法
  • 3. 学習者評価
トピック 2: Adobe Premiere Pro- Editing Workflows
  • 1. プロキシワークフロー
  • 2. タイムライン編集
  • 3. シーケンス管理
  • 4. メディア整理
- Color and Finishing
  • 1. カラー補正
  • 2. カラーグレーディング
  • 3. Lumetri Color
- Audio Production
  • 1. オーディオミキシング
  • 2. マルチトラック編集
  • 3. オーディオのクリーンアップ
トピック 3: Creative Cloud Video Ecosystem- Integrated Workflows
  • 1. Dynamic Link
  • 2. Creative Cloud Libraries
  • 3. Adobe Media Encoder
- Supporting Applications
  • 1. Adobe Audition
  • 2. Adobe Premiere Rush
  • 3. Adobe Photoshop
トピック 4: Adobe After Effects- Motion Graphics
  • 1. アニメーションの原則
  • 2. モーショングラフィックステンプレート
  • 3. キーフレームアニメーション
- Visual Effects
  • 1. グリーンスクリーンワークフロー
  • 2. マスキングとトラッキング
  • 3. 合成

Adobe Certified Instructor for Creative Cloud Video Editing Solutions 認定 AD0-C102 試験問題:

問題 #1

You want to export captions as a separate Me and upload it to YouTube.
How can you do this?

A. With the captions clip selected in the timeline, click File > Export > SubRip Subtitle format.
B. Right-click the captions clip in the timeline, click Captions > Export and choose the SubRip Subtitle format.
C. In the Captions panel, click export > Open Captions, and choose the SubRip Subtitle format.
D. With the captions clip selected in the project panel click File > Export > Captions, and choose the SubRip Subtitle format


問題 #2

You want to share your sequence with other editorsso they can continue editing. You are not sure all editors ate using the same version of Adobe Premiere Pro What Type of file should you export?

A. XML
B. OMF
C. ALE
D. MXF


問題 #3

You are working on a 30-minute sequence featuring a large number of clips.
How can you select and move all of the clips to the right of an edit point to make a gap?

A. Use the Track Select Backward Tool.
B. Use the Track Select Forward Tool.
C. Use the Rolling Edit Tool.
D. Use the Slip Tool.


問題 #4

You are editing in Mercury Playback Engine Software Only mode. You have used several effects that support
32-bit processing-How can you ensure. That the effects are rendered in 32-bit when exporting?

A. Check Render Alpha Channel Only.
B. Choose Performance > Hardware Encoding.
C. Check Render at Maximum Depth.
D. Use Maximum Render Quality.


問題 #5

You want to customize which columns show in the list view of the Project panel. How can you accomplish this?

A. Right click a Bin and choose Metadata Display.
B. Choose Edit > Project Settings > Metadata.
C. In the Metadata panel choose Project Metadata.
D. In the Project panel menu, choose Metadata Display.


解説:

問題 #1
正解: A
問題 #2
正解: D
問題 #3
正解: B
問題 #4
正解: D
問題 #5
正解: A

786 お客様のコメント最新のコメント

一色** - 

Pass4Testさんの問題集試験対策には本当に信頼している。
他の試験でまたお世話になるかもしれません。その際は、よろしくお願い致します。

浅木** - 

このPass4Testの問題集にとても感謝しています。読み易く、飽きずに楽しく学べています。Adobeの問題集は買うの五回目になります

Mise - 

この度は御社Pass4Testの製品を利用させてもらいますので、
合格できました!かなりのAD0-C102的中率でした。ありがとうございました。

浅未** - 

貴社テスト問題集を購入し、試験を受かりました。
本当に助かります。ありがとうございました。
友人にも貴社の商品を推奨しました。またどうぞよろしくお願いします。

双恋 - 

AD0-C102試験対策の為に購入しました。一通り読んだ後に模擬試験を繰り返しやりました。
とても役に立ちました。ありがとうございました。

瑞原** - 

これ問題集で充分対応できそう。Pass4Testありがとうございます。知識もしっかりと身につくと思います。

Hara - 

AD0-C102使いやすかった。ここで感謝を申し上げます。ありがとうございました。

Yamaguchi - 

相性もあると思いますが、自分には合っていました。実力をチェックできますから超安心でAD0-C102受験して受かるという

Ioka - 

三日前に受験したんだが、この問題集は出題範囲を90%網羅していてびっくりしました。合格だね。

Yurin - 

AD0-C102問題集は図表が多くAD0-C102初心者でも分かり易いと感じました。

Kyokuyama - 

AD0-C102にあまり馴染みのない人でも知っている言葉で解説しているので、Pass4Testのおかげでスラスラ内容を理解できます。

Ishikawa - 

一回目の試験にPass4Testの商品を選択して良かった。合格ぅぅ!!

メッセージを送る

あなたのメールアドレスは公開されません。必要な部分に * が付きます。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?

品質保証

Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。

一年間の無料アップデート

Pass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。

全額返金

お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。

ご購入の前の試用

Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。