Which transport layer optimization makes it possible to maximize bandwidth utilization under any network conditions while minimizing latency and loss?
A. Data compression
B. Fair queuing
C. Lossless flow control
D. CIFS acceleration
正解:C
質問 2:
An administrator implementing WANScaler appliances assigned a virtual management IP address to a high availability (HA) pair. Which two additional pieces of information will an administrator need to specify when configuring two WANScaler appliances in HA mode?
(Choose two).
A. The model number of the partner WANScaler appliance
B. The management IP address of the partner WANScaler appliance
C. The serial number of the partner WANScaler appliance
D. The service group ID assigned to the pair
E. The VRRP ID assigned to the pair
正解:C,E
質問 3:
What is the maximum compression ratio of disk-based compression?
A. 1,000,000:1
B. 10,000:1
C. 10:1
D. 1,000:1
正解:B
質問 4:
Scenario: An administrator notices that acceleration fails for all configured traffic types. In addition, the WANScaler appliance management interface returns a "no partner unit detected" error message. What are two steps that the administrator could take to troubleshoot this issue? (Choose two.)
A. Verify that the firewall is not stripping TCP options.
B. Check the duplex settings of the router or switch.
C. Check the UR code of accelerated connections.
D. Run and capture a trace.
E. Verify if the partner host name exists.
正解:A,D
質問 5:
Click the 'Exhibit' button to view a diagram of a WANScaler environment.
Which cabling should be used to deploy the WANScaler appliance in inline mode?

A. Crossover from the WANScaler appliance to the switch
B. Straight-through from the client workstation to the WANScaler appliance
C. Straight-through from the client workstation to the switch
D. Crossover from the WANScaler appliance to the router
正解:D
質問 6:
Scenario: An administrator for a WANScaler environment has an existing Viewer type user account (VIEW_ALL) and a default Admin type account (Admin_ALL) to access the WANScaler appliances. A second administrator needs access to the WANScaler appliances, specifically the System Tools: Restart System and Monitoring: Usage Graph pages.
At a minimum, what should the administrator do so that the other administrator can access these pages?
A. Add a new Admin type user account to the Local Accounts table.
B. Provide the second administrator with the Admin_ALL password.
C. Provide the second administrator with the VIEW_ALL password.
D. Add a new Viewer type user account to the Local Accounts table.
正解:B
質問 7:
Scenario: An administrator is implementing a WANScaler appliance in the branch office of a telemarketing environment. Most of the traffic in this environment is voice over IP based.
However, the billing and collections team needs access to web servers in the corporate office. Users in this environment have complained that it takes too long for them to access data in the morning, between 9:00 AM and 10:30 AM. Coincidentally, this is when most of the billing and collections employees begin their day.
Which traffic type could the administrator accelerate in this environment?
A. Telnet
B. UDP
C. HTTP
D. FTP
正解:C
質問 8:
An administrator needs to configure the netmask of the apA accelerated interface of a WANScaler appliance from the serial interface. Which command should the administrator use?
A. set netmask 255.255.255.240
B. netmask 255.255.255.240
C. add netmask 255.255.255.240
D. subnet mask 255.255.255.240
正解:B
質問 9:
A client workstation in a remote location needs to make a connection to a server located behind a WANScaler appliance. By default, which port needs to be configured on a firewall to allow communication to a WANScaler Controller?
A. 2312
B. 80
C. 443
D. 21
正解:C
983 お客様のコメント





Yamamoto -
本当にさ、迷ってるなら、Pass4Testの問題集を買えばいいのでは?って感じです。だって五回受験合格全てここに頼ってたもん。