最新なMuleSoft MCPA-Level-1問題集(154題)、真実試験の問題を全部にカバー!

Pass4Testは斬新なMuleSoft MuleSoft Certified Platform Architect MCPA-Level-1問題集を提供し、それをダウンロードしてから、MCPA-Level-1試験をいつ受けても100%に合格できる!一回に不合格すれば全額に返金!

  • 試験コード:MCPA-Level-1
  • 試験名称:MuleSoft Certified Platform Architect - Level 1
  • 問題数:154 問題と回答
  • 最近更新時間:2026-07-30
  • PDF版 Demo
  • PC ソフト版 Demo
  • オンライン版 Demo
  • 価格:12900.00 5999.00  
MCPA-Level-1日本語版クリック」
質問 1:
A company is building an application network using MuleSoft's recommendations for various API layers.
What is the main (default) role of a process API in an application network?
A. To manage and process the secure direct communication between a back-end system and an end-user client of mobile device in the application network
B. To automate parts of business processes by coordinating and orchestrating the invocation of other APIs in the application network
C. To secure, Manage, and process communication with specific types of end-user client applications or devices in the application network
D. To secure and optimize the data synchronization processing of large data dumps between back-end systems
正解:B
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 2:
An existing Quoting API is defined in RAML and used by REST clients for interacting with the quoting engine. Currently there is a resource defined in the RAML that allows the creation of quotes; however, a new requirement was just received to allow for the updating of existing quotes.
Which two actions need to be taken to facilitate this change so it can be processed?
Choose 2 answers
A. Update the RAML with new method details for the update request
B. Deprecate existing versions of the API in Exchange
C. Update the API implementation to accommodate the new update request
D. Add a new API policy to API Manager to allow access to the updated endpoint
E. Remove the old client applications and create new client applications to account for the changes
正解:A,C
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 3:
A company has created a successful enterprise data model (EDM). The company is committed to building an application network by adopting modern APIs as a core enabler of the company's IT operating model. At what API tiers (experience, process, system) should the company require reusing the EDM when designing modern API data models?
A. At the experience and process tiers
B. At the process and system tiers
C. At the experience, process, and system tiers
D. At the experience and system tiers
正解:B
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 4:
An Order API triggers a sequence of other API calls to look up details of an order's items in a back-end inventory database. The Order API calls the OrderItems process API, which calls the Inventory system API.
The Inventory system API performs database operations in the back-end inventory database.
The network connection between the Inventory system API and the database is known to be unreliable and hang at unpredictable times.
Where should a two-second timeout be configured in the API processing sequence so that the Order API never waits more than two seconds for a response from the Orderltems process API?

A. In the Inventory system API implementation
B. In the Order API implementation
C. In the inventory database
D. In the Orderltems process API implementation
正解:D
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 5:
Traffic is routed through an API proxy to an API implementation. The API proxy is managed by API Manager and the API implementation is deployed to a CloudHub VPC using Runtime Manager. API policies have been applied to this API. In this deployment scenario, at what point are the API policies enforced on incoming API client requests?
A. At a MuleSoft-hosted load balancer
B. At the API implementation
C. At both the API proxy and the API implementation
D. At the API proxy
正解:D

質問 6:
What Anypoint Connectors support transactions?
A. Database, JMS, VM
B. Database, VM, File
C. Database, JMS, VM, SFTP
D. Database, 3MS, HTTP
正解:A

質問 7:
A company deploys Mule applications with default configurations through Runtime Manager to customer- hosted Mule runtimes. Each Mule application is an API implementation that exposes RESTful interfaces to API clients. The Mule runtimes are managed by the MuleSoft-hosted control plane. The payload is never used by any Logger components.
When an API client sends an HTTP request to a customer-hosted Mule application, which metadata or data (payload) is pushed to the MuleSoft-hosted control plane?
A. No data
B. Only the metadata
C. Only the data
D. The data and metadata
正解:B
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 8:
Which three tools automate the deployment of Mule applications?
Choose 3 answers
A. Mule Mayen plugin
B. Platform APIs
C. API Community Manager
D. Anypoint Platform CLI
E. Anypoint Studio
F. Runtime Manager
正解:B,D,F
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 9:
An API implementation is updated. When must the RAML definition of the API also be updated?
A. When the API implementation changes the structure of the request or response messages
B. When the API implementation changes from interacting with a legacy backend system deployed on- premises to a modern, cloud-based (SaaS) system
C. When the API implementation is optimized to improve its average response time
D. When the API implementation is migrated from an older to a newer version of the Mule runtime
正解:A
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版のMCPA-Level-1問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のMuleSoft MCPA-Level-1学習教材を持っていることを保証します。

弊社のMCPA-Level-1問題集のメリット

Pass4Testの人気IT認定試験問題集は的中率が高くて、100%試験に合格できるように作成されたものです。Pass4Testの問題集はIT専門家が長年の経験を活かして最新のシラバスに従って研究し出した学習教材です。弊社のMCPA-Level-1問題集は100%の正確率を持っています。弊社のMCPA-Level-1問題集は多肢選択問題、単一選択問題、ドラッグ とドロップ問題及び穴埋め問題のいくつかの種類を提供しております。

Pass4Testは効率が良い受験法を教えてさしあげます。弊社のMCPA-Level-1問題集は精確に実際試験の範囲を絞ります。弊社のMCPA-Level-1問題集を利用すると、試験の準備をするときに時間をたくさん節約することができます。弊社の問題集によって、あなたは試験に関連する専門知識をよく習得し、自分の能力を高めることができます。それだけでなく、弊社のMCPA-Level-1問題集はあなたがMCPA-Level-1認定試験に一発合格できることを保証いたします。

行き届いたサービス、お客様の立場からの思いやり、高品質の学習教材を提供するのは弊社の目標です。 お客様がご購入の前に、無料で弊社のMCPA-Level-1試験「MuleSoft Certified Platform Architect - Level 1」のサンプルをダウンロードして試用することができます。PDF版とソフト版の両方がありますから、あなたに最大の便利を捧げます。それに、MCPA-Level-1試験問題は最新の試験情報に基づいて定期的にアップデートされています。

弊社は無料でMuleSoft Certified Platform Architect試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版のMCPA-Level-1問題集は印刷されることができ、ソフト版のMCPA-Level-1問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

MuleSoft MCPA-Level-1 認定試験の出題範囲:

トピック出題範囲
トピック 1
  • identify API policies that are typically applied to that layer and the scenarios needing custom policies
トピック 2
  • When asynchronous execution of API invocations is needed, select when to appropriately use polling or callbacks
  • Correctly use the terms API, API implementation, API client, API consumer, and API invocation
トピック 3
  • Select Anypoint Platform identity management vs client management for the correct purpose
  • Select appropriate API policies to enforce non-functional constraints on API invocations
トピック 4
  • Assign APIs to layers according to ownership, functional focus, and rate of change
  • Describe the purpose and roles of a Center for Enablement
トピック 5
  • Identify idempotent HTTP methods and HTTP-native support for optimistic concurrency
  • Define and describe the benefits of API-led connectivity and application networks
トピック 6
  • Identify any change required in the corresponding RAML definition
  • Describe the capabilities and high-level components of Anypoint Platform

参照:https://training.mulesoft.com/exam/mcpa-level1

弊社のMuleSoft Certified Platform Architect問題集を利用すれば必ず試験に合格できます。

Pass4TestのMuleSoft MCPA-Level-1問題集はIT認定試験に関連する豊富な経験を持っているIT専門家によって研究された最新バージョンの試験参考書です。MuleSoft MCPA-Level-1問題集は最新のMuleSoft MCPA-Level-1試験内容を含んでいてヒット率がとても高いです。Pass4TestのMuleSoft MCPA-Level-1問題集を真剣に勉強する限り、簡単に試験に合格することができます。弊社の問題集は100%の合格率を持っています。これは数え切れない受験者の皆さんに証明されたことです。100%一発合格!失敗一回なら、全額返金を約束します!

1365 お客様のコメント最新のコメント

远山** - 

出題確率の高いテーマをコンパクトにまとめ、最小限の対策で合格をめざすMCPA-Level-1参考書だぜ

Hayashi - 

余裕でMCPA-Level-1試験に受かりました!出題範囲をカバーした参考書でしゅ

本田** - 

飽きない工夫もされているので、MCPA-Level-1独学等の良い相棒になってくれると思います。

冈崎** - 

アプリ版も付いているので移動時の勉強にも最適
全くのゼロからこの試験に挑もうとしている方にはうってつけの一冊と感じます。

大*遥 - 

合格のカギが自分にはとても良かったですね〜。手に取りました。MCPA-Level-1に関心のある方はおすすめの本です。

川村** - 

Pass4Testの問題集の新鮮のところは、図解を豊富に取り入れて、知識を整理できるように工夫しています。

Ogawa - 

テスト本番ではほぼ同じような問題次々と出てきました。Pass4Testにかんしゃです。いつも信頼しています。

Misaki - 

先日受験し合格しました。
率直な感想としては、問題形式/レベルはこの問題集とよく似ていると思います。熟読すれば大丈夫。
ありがとうございました。

杉山** - 

試験の内容がそのまま掲載されているので、見やすく、MCPA-Level-1勉強しやすい本だと思いました。

吉用** - 

MCPA-Level-1試験に、短期間で一発合格するための試験対策本です。

Kawai - 

MCPA-Level-1試験に合格しました!おめでとうございました!また、MCPA-Level-1試験問題集に感謝の意を申し上げます。

铃木** - 

写真・図・表が豊富で理解しやすいのでちょうどいいと思います。Pass4Testさんの問題集超いいですね。

宫本** - 

この通りに行えば、必ず合格出来るようになってます。本MCPA-Level-1試験は非常に簡単なので頑張ってください。

むら** - 

Pass4Testこちらとスマホのアプリで結構わかります。合格するぞこれは

Inoue - 

MCPA-Level-1に苦手意識があるかたでも読みやすいです。
Pass4Testさん、試験に合格できました。本当に助けになりました。

吉野** - 

初心者に優しい問題集になっており、読んで基礎を理解することができました。MCPA-Level-1試験には受かることができました。

Ayase - 

Pass4Testから提供されたMCPA-Level-1問題集のおかげで試験に合格しました。またお世話になってます。

Ikemoto - 

MCPA-Level-1過去問を解く上で見開きに、解答があるのは非常に良い。解説もまとまってる。

Touma - 

MCPA-Level-1問題集が大好きです。全面的で、覚えやすくて、そして、合格率が高いです。MCPA-Level-1試験をパスしたい場合、MCPA-Level-1問題集を選びましょう!

中前** - 

合格できました。
こちらの問題集から、9割以上出ました。大変助かりました。内容も濃く、問題や擬似問題集と回答などもあり、MCPA-Level-11冊で試験に対応できる良い本だと思います。

Shibata - 

前回の試験では及ばず落ちましが4月の試験でPass4Testのこの問題集を購入して今回合格出来ました。
説明が非常に分かりやすく

メッセージを送る

あなたのメールアドレスは公開されません。必要な部分に * が付きます。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?

品質保証

Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。

一年間の無料アップデート

Pass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。

全額返金

お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。

ご購入の前の試用

Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。