最新なHuawei H13-629_V3.0問題集(751題)、真実試験の問題を全部にカバー!

Pass4Testは斬新なHuawei HCIE-Storage H13-629_V3.0問題集を提供し、それをダウンロードしてから、H13-629_V3.0試験をいつ受けても100%に合格できる!一回に不合格すれば全額に返金!

  • 試験コード:H13-629_V3.0
  • 試験名称:HCIE-Storage V3.0
  • 問題数:751 問題と回答
  • 最近更新時間:2026-07-29
  • PDF版 Demo
  • PC ソフト版 Demo
  • オンライン版 Demo
  • 価格:12900.00 5999.00  
質問 1:
Huawei's distributed storage object storage quota feature, which of the following statements is wrong?
A. Bucket quota can limit the upper limit of bucket capacity and the upper limit of emergency number
B. Support bucket quota
C. Support account-level quotas
D. Account-level quotas can set the upper limit of the account's capacity
正解:A

質問 2:
smartqos is based on the I/O ( ) scheduling technology and flow control technology of Lun.fs snapshots to ensure core business
正解:
Priority

質問 3:
Center A has 3000G data, Center B has 1500G data, the deduplication rate is 3, and the data in Center B is copied to Center A, how much space does Center A need at least?
A. 4500
B. 3500
C. 3000
D. 1500
正解:B

質問 4:
During the processing of Huawei's distributed storage block service IO stack, the block service of the node that writes the request to EDS writes data into the cache, and the read request has a hit in the current index. If it does not hit, it reads and writes from the cache.
A. TRUE
B. FALSE
正解:A

質問 5:
In the SmartVirtualzation feature, eDevlun corresponds to external lun one by one, eDevlun is the external lun.
A. TRUE
B. FALSE
正解:B

質問 6:
The networking switches in Huawei OceanStor Pacific series storage can choose either Ethernet switches that support the RcCE protocol or old switches.
A. TRUE
B. FALSE
正解:A

質問 7:
A large e-commerce company uses Huawei Ocean Storage Hybrid Flash System to host its core services.
Which of the following statements about SSD controller chips used in storage systems is incorrect?
A. It has a built-in FTL algorithm.
B. It supports multiple interfaces.
C. It cannot determine the read and write location.
D. It supports multiple types of media.
正解:C

弊社は無料でHCIE-Storage試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版のH13-629_V3.0問題集は印刷されることができ、ソフト版のH13-629_V3.0問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

弊社のHCIE-Storage問題集を利用すれば必ず試験に合格できます。

Pass4TestのHuawei H13-629_V3.0問題集はIT認定試験に関連する豊富な経験を持っているIT専門家によって研究された最新バージョンの試験参考書です。Huawei H13-629_V3.0問題集は最新のHuawei H13-629_V3.0試験内容を含んでいてヒット率がとても高いです。Pass4TestのHuawei H13-629_V3.0問題集を真剣に勉強する限り、簡単に試験に合格することができます。弊社の問題集は100%の合格率を持っています。これは数え切れない受験者の皆さんに証明されたことです。100%一発合格!失敗一回なら、全額返金を約束します!

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版のH13-629_V3.0問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のHuawei H13-629_V3.0学習教材を持っていることを保証します。

弊社のH13-629_V3.0問題集のメリット

Pass4Testの人気IT認定試験問題集は的中率が高くて、100%試験に合格できるように作成されたものです。Pass4Testの問題集はIT専門家が長年の経験を活かして最新のシラバスに従って研究し出した学習教材です。弊社のH13-629_V3.0問題集は100%の正確率を持っています。弊社のH13-629_V3.0問題集は多肢選択問題、単一選択問題、ドラッグ とドロップ問題及び穴埋め問題のいくつかの種類を提供しております。

Pass4Testは効率が良い受験法を教えてさしあげます。弊社のH13-629_V3.0問題集は精確に実際試験の範囲を絞ります。弊社のH13-629_V3.0問題集を利用すると、試験の準備をするときに時間をたくさん節約することができます。弊社の問題集によって、あなたは試験に関連する専門知識をよく習得し、自分の能力を高めることができます。それだけでなく、弊社のH13-629_V3.0問題集はあなたがH13-629_V3.0認定試験に一発合格できることを保証いたします。

行き届いたサービス、お客様の立場からの思いやり、高品質の学習教材を提供するのは弊社の目標です。 お客様がご購入の前に、無料で弊社のH13-629_V3.0試験「HCIE-Storage V3.0」のサンプルをダウンロードして試用することができます。PDF版とソフト版の両方がありますから、あなたに最大の便利を捧げます。それに、H13-629_V3.0試験問題は最新の試験情報に基づいて定期的にアップデートされています。

Huawei H13-629_V3.0 試験シラバストピック:

セクション比重目標
トピック 1: データストレージ技術とアーキテクチャ25%- 分散型ストレージおよびハイパーコンバージドインフラストラクチャ
- ストレージの基本原理とRAID技術
- OceanStor Doradoオールフラッシュアーキテクチャ
- SAN/NASプロトコルとネットワーク構成
トピック 2: データ移行ソリューション5%- 移行の原理と使用ツール
- オンラインおよびオフラインの移行手法
トピック 3: ストレージシステムの設計とパフォーマンスチューニング20%- 容量およびリソースの管理
- ストレージソリューションの計画と設計
- パフォーマンスの分析と最適化
トピック 4: ストレージの運用保守とトラブルシューティング15%- システムの監視と日常保守
- アプリケーションとの連携およびベストプラクティス
- 障害の診断と復旧
トピック 5: データ保護と災害復旧ソリューション35%- HyperMetroアクティブアクティブ災害復旧
- スナップショット、クローン、リモートレプリケーション
- バックアップおよびアーカイブソリューション
- 地理的冗長化および複数拠点災害復旧

Huawei HCIE-Storage V3.0 認定 H13-629_V3.0 試験問題:

1. A bank purchased a set of Huawei all-flash storage to run the transaction system. The R&D team needs to use the data of the transaction system for data mining and data testing. The storage engineer generates HyperCDPO1 at a certain point in time for the transaction data to be tested.
Which of the following operations can meet the requirements? (Multiple Choice)

A) The test server can directly mount HyperCDPO1
B) Create two snapshot copies of HyperCDPO1 for data mining and data testing respectively
C) Create a snapshot copy of HyperCDPO1 and snapshot this copy again
D) After testing with HyperCDPO1, create a snapshot copy of HyperCDPO1 for other tests


2. A company has 1 TB of data that needs to be backed up. Backup window is 3 hours, private information overhead is 10%, bandwidth usage is 70%, using GE network. In this case, the actual bandwidth is 97 MB/s, and the LAN-Base backup network mode is feasible.

A) TRUE
B) FALSE


3. A company purchased two sets of Huawei all-flash storage, deployed in data center A and data center B respectively, and configured active-active for them. When data center B fails, DCL (Data change lg) can record data changes in data center A. After the failure is recovered, the changed data is synchronized to the storage device in data center B.

A) TRUE
B) FALSE


4. In homogeneous storage, if the master reads IO, it must go to the old storage to read the data and return it to the host.

A) TRUE
B) FALSE


5. Currently, there are more and more demands for centralized storage of different types of businesses, and different types of businesses have different storage demands.
A company plans to purchase a set of OceanStor V3 storage, equipped with 10 600GB SSD disks, 20 1.2T SAS disks, and 40 4TB SATA disks, and plans to deploy Oracle database, Exchange mail application and video application on this storage device at the same time. Which of the following configurations can improve overall business performance? (Multiple Choice)

A) Set 4 of the SSD disks as SmartTien and configure all other disks into one disk domain and one storage pool, and enable the SmartTier function.
B) For the LUN that provides Oracle data storage, the write cache is set to WriteBack.
C) For the LUN that provides email data storage, enable the SmartTier function and set the migration policy to automatic migration.
D) Create separate hard disk domains and storage pools for video applications.


質問と回答:

質問 # 1
正解: B、D
質問 # 2
正解: B
質問 # 3
正解: A
質問 # 4
正解: B
質問 # 5
正解: B、C、D

585 お客様のコメント最新のコメント

中山** - 

網羅性もかなり高いですね。Pass4Testさんの問題集を購入するのはこれで四回目になりました。今回も無事合格です。

Aizawa - 

H13-629_V3.0試験資料を利用したら、H13-629_V3.0試験に合格しました。私はもう一度う買いたいです!

Miwa - 

やっと合格できた!
こんな俺が1ヵ月の勉強のみで合格できたので
是非参考にして合格し就活や転職の成功の足しにしてくれ。

中泽** - 

最近受けてきました!!
H13-629_V3.0を合格しました☆独学でこの問題集だけやって受かりました!!
お勧めです♪

Inaba - 

模擬試験を繰り返し行うことで、H13-629_V3.0の試験形式に慣れることができました。本番試験が終わって、本当に合格することができました。Pass4Testに感謝感謝です

杉本** - 

通勤などの隙間時間に読み進めることができて助かります。これだけでも完璧に学習すれば、受かる可能性は大きい。

Minami - 

出題頻度の高いテーマを中心に、解説+過去問題で構成したH13-629_V3.0参考書って感じだね。Pass4Testさんオカゲさまで合格です。

樱井** - 

今日はHuaweiのH13-629_V3.0の試験を受けました。91%で合格しました。問題の重要点を理解すれば、この一つの問題集で余裕です。

佐仓** - 

これ一冊でOKだね!ほんとうに勉強してて思いました!試験で狙われる論点だけを効率よくマスターすることができるようにしている。

メッセージを送る

あなたのメールアドレスは公開されません。必要な部分に * が付きます。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?

品質保証

Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。

一年間の無料アップデート

Pass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。

全額返金

お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。

ご購入の前の試用

Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。