最新なSAP C_THR81_2505問題集(86題)、真実試験の問題を全部にカバー!

Pass4Testは斬新なSAP SAP Certified Associate C_THR81_2505問題集を提供し、それをダウンロードしてから、C_THR81_2505試験をいつ受けても100%に合格できる!一回に不合格すれば全額に返金!

  • 試験コード:C_THR81_2505
  • 試験名称:SAP Certified Associate - SAP SuccessFactors Employee Central Core
  • 問題数:86 問題と回答
  • 最近更新時間:2026-08-01
  • PDF版 Demo
  • PC ソフト版 Demo
  • オンライン版 Demo
  • 価格:12900.00 5999.00  
質問 1:
Which destination objects do you select for the Valid When and Composite associations? Note: There are 2 correct answers to this question.
A. Valid When association - Lower level object
B. Composite association - Parent object
C. Valid When association - Higher level object
D. Composite association - Child object
正解:C,D
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 2:
Which action will trigger a system validation for an in-progress workflow?
A. Terminating an employee
B. Adding a new employee
C. Rehiring an inactive employee
D. Updating Job Information with the same effective date
正解:A

質問 3:
Fields in the termination screen are configured in which hris-element?
A. Job Information
B. Personal Information
C. Employment Information
D. Compensation Information
正解:C
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 4:
According to SAP guidelines, what can you do in the event picklist when configuring events and event reasons? Note: There are 3 correct answers to this question.
A. Add a new language translation.
B. Change the external_code of an event.
C. Change the status.
D. Change the labels.
E. Add a new event.
正解:A,C,D
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 5:
To which Job information field will you assign the Default_JobClass rule?
A. Job Title
B. Employee Class
C. Job Code
D. Pay Grade
正解:C
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 6:
You want the Timezone field to be pre-populated when the location record is changed in Job Info. How do you configure this?
A. Base Object: Location: Assigned to Timezone field as onChange
B. Base Object: Job Information; Assigned to Timezone field as onChange
C. Base Object: Location; Assigned to Timezone field as onSave
D. Base Object: Job Information; Assigned to Location field as onChange
正解:D
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 7:
An HR admin/Global Mobility person must create a transfer for an employee. The employee will be moving from Position A in Team A to Position B in Team B. Both managers will have to approve the transfer.
How do you configure a two-step workflow so that the approval goes first to the current manager and second to the future manager?
A. By selecting in Step 1: Role - Self-Source
*By selecting in Step 2. Role- Manager - Target
B. By selecting in Step 1: Role - Manager - Source
*By selecting in Slep 2. Role-Manager Manager - Target
C. By selecting in Step 1. Position Relationship - Parent Parent Position - Source
*By selecting in Step 2: Position Relationship - Parent Position - Target
D. By selecting in Step 1. Role-Manager - Source
*By selecting in Step 2: Role - Manager - Target
正解:D
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 8:
Which of the following API types does SAP recommend to use to achieve clean core integrations? Note:
There are 2 correct answers to this question.
A. Data
B. RFC
C. SOAP
D. IDoc
正解:A,C
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 9:
How do you trigger a business rule to populate the Standard Hours field from Legal Entity records in the Add New Employee wizard?
A. Event Type: onEdit; Base Object: Employee Information
B. Event Type: onChange; Base Object: Employee Information
C. Event Type: onSave: Base Object: Legal Entity
D. Event Type: onInit; Base Object: Standard Hours
正解:D
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

SAP C_THR81_2505 認定試験の出題範囲:

トピック出題範囲
トピック 1
  • Scenario 1: HR Transaction Rules: This section of the exam tests the proficiency of HRIS Analysts in applying HR transaction rules within the system. It focuses on the creation and use of business rules for automating actions, enforcing data accuracy, and streamlining HR processes. Candidates demonstrate the ability to define rule contexts and apply logic relevant to specific HR transactions.
トピック 2
  • Position Management: This section of the exam evaluates the knowledge of SAP Consultants in configuring and managing Position Management functionality. It focuses on understanding position hierarchy, relationship assignments, and synchronization with job information. Candidates are assessed on how effectively they support organizational planning through accurate position data setup and integration with other SAP modules.
トピック 3
  • Scenario 2: Approvals for Self-Service: This section of the exam assesses the competency of SAP Consultants in configuring self-service approval workflows. It covers the setup of dynamic approval chains and ensures policy compliance for employee-initiated actions. The focus is on enabling seamless and scalable workflow automation tailored to organizational structures and user roles.
トピック 4
  • Employee Central Core: This section of the exam measures the skills of HRIS Analysts and covers the essential components of the SAP SuccessFactors Employee Central Core module. It assesses the ability to configure foundational system features, including data models, business rules, event reasons, and workflows. Emphasis is placed on navigating the core employee data lifecycle, managing personal and employment information, and maintaining organizational structure within Employee Central.

参照:https://learning.sap.com/certifications/sap-certified-associate-sap-successfactors-employee-central-core

弊社のSAP Certified Associate問題集を利用すれば必ず試験に合格できます。

Pass4TestのSAP C_THR81_2505問題集はIT認定試験に関連する豊富な経験を持っているIT専門家によって研究された最新バージョンの試験参考書です。SAP C_THR81_2505問題集は最新のSAP C_THR81_2505試験内容を含んでいてヒット率がとても高いです。Pass4TestのSAP C_THR81_2505問題集を真剣に勉強する限り、簡単に試験に合格することができます。弊社の問題集は100%の合格率を持っています。これは数え切れない受験者の皆さんに証明されたことです。100%一発合格!失敗一回なら、全額返金を約束します!

弊社のC_THR81_2505問題集のメリット

Pass4Testの人気IT認定試験問題集は的中率が高くて、100%試験に合格できるように作成されたものです。Pass4Testの問題集はIT専門家が長年の経験を活かして最新のシラバスに従って研究し出した学習教材です。弊社のC_THR81_2505問題集は100%の正確率を持っています。弊社のC_THR81_2505問題集は多肢選択問題、単一選択問題、ドラッグ とドロップ問題及び穴埋め問題のいくつかの種類を提供しております。

Pass4Testは効率が良い受験法を教えてさしあげます。弊社のC_THR81_2505問題集は精確に実際試験の範囲を絞ります。弊社のC_THR81_2505問題集を利用すると、試験の準備をするときに時間をたくさん節約することができます。弊社の問題集によって、あなたは試験に関連する専門知識をよく習得し、自分の能力を高めることができます。それだけでなく、弊社のC_THR81_2505問題集はあなたがC_THR81_2505認定試験に一発合格できることを保証いたします。

行き届いたサービス、お客様の立場からの思いやり、高品質の学習教材を提供するのは弊社の目標です。 お客様がご購入の前に、無料で弊社のC_THR81_2505試験「SAP Certified Associate - SAP SuccessFactors Employee Central Core」のサンプルをダウンロードして試用することができます。PDF版とソフト版の両方がありますから、あなたに最大の便利を捧げます。それに、C_THR81_2505試験問題は最新の試験情報に基づいて定期的にアップデートされています。

弊社は無料でSAP Certified Associate試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版のC_THR81_2505問題集は印刷されることができ、ソフト版のC_THR81_2505問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版のC_THR81_2505問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のSAP C_THR81_2505学習教材を持っていることを保証します。

1106 お客様のコメント最新のコメント

Toriike - 

この度、貴社の製品を使い勉強して、C_THR81_2505を見事で合格しました。かなりの的中率でした。ありがとうございました。

佐藤** - 

断然お勧めです。丁寧に解説したC_THR81_2505問題集で、試験直前の総仕上げにも役立つ1冊です。これC_THR81_2505一冊をしっかりやり込めば合格できると思います。

Ikewaki - 

1回目でPassした!こんなに簡単に合格することなんて本当に思わなかった!
Pass4Testのお陰です。助かります。

柏仓** - 

1問の不正解で合格しました。
このトレーニング資料で学んだことが多数出題されました。試験前の最終追い込みも重要です。
どうもありがとうございました。

Kanno - 

試験合格だけを狙うのであればもっとPass4Test簡易版のテキストでも十分だと思います。中身が濃く、いきなりこのテキストを使うと行き詰るかも。

坂*凉 - 

見やすく、C_THR81_2505勉強しやすい本だと思いました。過去問解説もくわしくて、とても勉強しやすい本でした。

Ikeda - 

「最短で」「確実に合格」するためのノウハウを完全解説!C_THR81_2505問題集購入して良かった

松下** - 

C_THR81_2505の比較的高度な知識、最新事例など深く広く問われますねぇPass4Testさん

Itoh - 

早速勉強していきたいと思います!とても有用なC_THR81_2505参考書になります。

千田** - 

合格点に到達するための基礎力を効率よく身につけ、易しすぎず難しすぎず、絶妙なバランスの解説が分かりやすいC_THR81_2505試験対策書で本当にPass4Testに助かられました。

筱木** - 

本当に急に買いまして三日後に受験して受かったってっ感じ。Pass4Testさんありがとう。

Matsumoto - 

試しの態度でPass4TestのC_THR81_2505の問題集を購入してみて本当に合格した。

Ichigohime - 

いい成績でC_THR81_2505試験に合格しました。私は今後是非引き続きC_THR81_2505学習教材を利用します。

柚南** - 

試験の準備中なので、友達からこのPass4Testを聞いて買ってすごく助かりました。

Ikegami - 

C_THR81_2505初心者の勉強意欲を阻害しかねません。安心します。

Tachikawa - 

出題分野を幅広く網羅し、側注付きで理解しやすい参考書だなっていう印象です。

Sasaki - 

Pass4Testお陰様でいい問題集を出会いました。感謝です。

メッセージを送る

あなたのメールアドレスは公開されません。必要な部分に * が付きます。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?

品質保証

Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。

一年間の無料アップデート

Pass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。

全額返金

お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。

ご購入の前の試用

Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。