Which action should an administrator take to get a system bug fixed within SAP Service Cloud Version 2?
A. Implement the provided hotfix number
B. Report an issue via case
C. Create an incident
D. Send an e-mail to SAP Cloud Support
正解:C
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
質問 2:
Which elements can be used to determine the reaction time in Service Level Agreements? Note:
There are 2 correct answers to this question.
A. Case types
B. Maintenance plan
C. Priority
D. Sales contract
正解:A,C
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
質問 3:
You are an administrator and want different user groups to have different fields access in the UI in SAP Service Cloud Version 2. Which functionalities would you use to enable this? Note: There are 2 correct answers to this question.
A. Page layout
B. Language adaptation
C. Adaptation
D. Auto flow
正解:A,C
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
質問 4:
Which objects are determined when you are using case routing in SAP Service Cloud Version 2?
Note: There are 2 correct answers to this question.
A. Service team
B. Employee
C. Account
D. Service category
正解:A,B
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
質問 5:
Service agents working on a specific case type in SAP Service Cloud Version 2 need to access and perform defined actions in an external solution. What steps must an administrator perform to make this possible? Note: There are 3 correct answers to this question.
A. Develop a custom business object.
B. Include a dedicated step pointing to the mashup in one of the phases of the case type.
C. Define a custom screen for the mashup.
D. Create a mashup to embed the web page of the external solution.
E. Use the web page URL of the external solution for extracting input parameters in the mashup
正解:B,D,E
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
質問 6:
Which of the following blocks are available in the validation editor? Note: There are 2 correct answers to this question.
A. Action
B. Condition
C. Workflow
D. Message
正解:B,D
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
質問 7:
Where can you find existing cases in SAP Service Cloud Version 2? Note: There are 2 correct answers to this question.
A. In the case worklist by choosing the Case app from the menu
B. In the cases settings view
C. In the My Cases Summary card available in the home page
D. In the product page
正解:A,C
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
質問 8:
Which element can be used to restrict access to views?
A. Service levels
B. Field extensions
C. Business roles
D. Code list restrictions
正解:C
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
1097 お客様のコメント





山田** -
貴社の問題集を利用してC_C4H56I_34を受験し、パスしました。
とてもありがとうございました。