最新なCIMA CIMAPRA19-F03-1問題集(435題)、真実試験の問題を全部にカバー!

Pass4Testは斬新なCIMA CIMA Strategic level CIMAPRA19-F03-1問題集を提供し、それをダウンロードしてから、CIMAPRA19-F03-1試験をいつ受けても100%に合格できる!一回に不合格すれば全額に返金!

  • 試験コード:CIMAPRA19-F03-1
  • 試験名称:F3 Financial Strategy
  • 問題数:435 問題と回答
  • 最近更新時間:2026-08-04
  • PDF版 Demo
  • PC ソフト版 Demo
  • オンライン版 Demo
  • 価格:12900.00 5999.00  
質問 1:
Company ABC is planning to bid for company DDD, an unlisted company in an unrelated industry sector to ABC.
The directors of ABC are considering a number of different valuation methods for DDD before making a bid.
Which of the following is the MOST appropriate method for ABC to use to value DDD?
A. Discounting DDD's forecast cash flows using ABC's cost of equity.
B. Using DDD's tangible assets.
C. Applying Company ABC's P/E ratio to DDD's forecast earnings.
D. Applying an industry P/E ratio to DDD's forecast earnings.
正解:D

質問 2:
Company AAB is located in Country A with the A$ as its functional currency It plans to grow by acquisition and has identified Company BBA as a potential takeover candidate Company BBA is located in Country B with the BS as its functional currency.
The directors of Company AAB are concerned about foreign currency risk if the acquisition goes ahead Which of the following will be most effective in reducing Company AAB's exposure to translation risk if the acquisition is successful1?
A. Using forward contracts to fix the exchange rate between the AS and the B$
B. Setting up a mufti-currency bank account to net-off receipts and payments
C. Financing the acquisition with borrowings in BS's
D. Financing the acquisition with equity in A$'s.
正解:A

質問 3:
A company is valuing its equity prior to an initial public offering (IPO).
Relevant data:
* Earnings per share $1.00
* WACC is 8% and the cost of equity is 12%
* Dividend payout ratio 40%
* Dividend growth rate 2% in perpetuity
The current share price using the Dividend Valuation Model is closest to:
A. $6.12
B. $4.00
C. $6.80
D. $4.08
正解:D

質問 4:
Which of the following statements about the tax impact on debt finance is correct?
A. Preference share dividends attract tax relief in the same way as debenture interest.
B. Debt instruments issued with fixed and floating charges do not attract tax relief on interest paid.
C. Interest on debt is deducted from pre-tax profits.
D. Interest on debt is deducted from post-tax profits.
正解:C

質問 5:
Which TWO of the following situations offer arbitrage opportunities?
A.

B.

C.

D.

正解:A

質問 6:
A UK company enters into a 5 year borrowing with bank P at a floating rate of GBP Libor plus 3% It simultaneously enters into an interest rate swap with bank Q at 4.5% fixed against GBP Libor plus 1.5% What is the hedged borrowing rate, taking the borrowing and swap into account?
Give your answer to 1 decimal place.
正解:
7.5%

質問 7:
A company enters into a floating rate borrowing with interest due every 12 months over the five year life of the borrowing.
At the same time, the company arranges an interest rate swap to swap the interest profile on the borrowing from floating to fixed rate.
These transactions are designated as a hedge for hedge accounting purposes under IAS 39 Financial Instruments: Recognition and Measurement.
Assuming the hedge is considered to be effective, how would the swap be accounted for 12 months later?
A. The swap would be shown at fair value the statement of financial position and the change in value posted to other comprehensive income.
B. The swap would be shown at fair value the statement of financial position and the change in value posted to profit or loss.
C. The swap would be shown at nominal value in the statement of financial position and the change in value posted to profit or loss.
D. The swap would be shown at nominal value in the statement of financial position and the change in value posted to other comprehensive income.
正解:A

質問 8:
Company A is planning to acquire Company B. Both companies are listed and are of similar size based on market capitalisation No approach has yet been made to Company B's shareholders as the directors of Company A are undecided about the most suitable method of financing the offer Two methods are under consideration a share exchange or a cash offer financed by debt.
Company A currently has a gearing ratio (debt to debt plus equity) of 30% based on market values. The average gearing ratio (debt to debt plus equity) for the industry is 50% Although no formal offer has been made there have been market rumours of the proposed bid. which is seen as favorable to Company A. As a consequence. Company As share price has risen over the past few weeks while Company B's share price has fallen.
Which THREE of the following statements are most likely to be correct?
A. Based on current share price movements, a share exchange would mean Company A has to issue fewer shares to acquire Company B than it would have done a few weeks ago
B. The method of finance chosen will not affect the post-acquisition earning per share of the combined business
C. Company A's gearing will increase following a share exchange.
D. Company A's weighted average cost of capital will fall if financing is with debt
E. Company B's shareholders will be able to participate in the future growth of the combined business if it is a share exchange
正解:A,D

弊社のCIMAPRA19-F03-1問題集のメリット

Pass4Testの人気IT認定試験問題集は的中率が高くて、100%試験に合格できるように作成されたものです。Pass4Testの問題集はIT専門家が長年の経験を活かして最新のシラバスに従って研究し出した学習教材です。弊社のCIMAPRA19-F03-1問題集は100%の正確率を持っています。弊社のCIMAPRA19-F03-1問題集は多肢選択問題、単一選択問題、ドラッグ とドロップ問題及び穴埋め問題のいくつかの種類を提供しております。

Pass4Testは効率が良い受験法を教えてさしあげます。弊社のCIMAPRA19-F03-1問題集は精確に実際試験の範囲を絞ります。弊社のCIMAPRA19-F03-1問題集を利用すると、試験の準備をするときに時間をたくさん節約することができます。弊社の問題集によって、あなたは試験に関連する専門知識をよく習得し、自分の能力を高めることができます。それだけでなく、弊社のCIMAPRA19-F03-1問題集はあなたがCIMAPRA19-F03-1認定試験に一発合格できることを保証いたします。

行き届いたサービス、お客様の立場からの思いやり、高品質の学習教材を提供するのは弊社の目標です。 お客様がご購入の前に、無料で弊社のCIMAPRA19-F03-1試験「F3 Financial Strategy」のサンプルをダウンロードして試用することができます。PDF版とソフト版の両方がありますから、あなたに最大の便利を捧げます。それに、CIMAPRA19-F03-1試験問題は最新の試験情報に基づいて定期的にアップデートされています。

弊社は無料でCIMA Strategic level試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版のCIMAPRA19-F03-1問題集は印刷されることができ、ソフト版のCIMAPRA19-F03-1問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

弊社のCIMA Strategic level問題集を利用すれば必ず試験に合格できます。

Pass4TestのCIMA CIMAPRA19-F03-1問題集はIT認定試験に関連する豊富な経験を持っているIT専門家によって研究された最新バージョンの試験参考書です。CIMA CIMAPRA19-F03-1問題集は最新のCIMA CIMAPRA19-F03-1試験内容を含んでいてヒット率がとても高いです。Pass4TestのCIMA CIMAPRA19-F03-1問題集を真剣に勉強する限り、簡単に試験に合格することができます。弊社の問題集は100%の合格率を持っています。これは数え切れない受験者の皆さんに証明されたことです。100%一発合格!失敗一回なら、全額返金を約束します!

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版のCIMAPRA19-F03-1問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のCIMA CIMAPRA19-F03-1学習教材を持っていることを保証します。

CIMA CIMAPRA19-F03-1 認定試験の出題範囲:

トピック出題範囲
トピック 1
  • Analyse long-term debt finance
  • Discuss post-transaction issues
トピック 2
  • Recommend ways of managing financial risks
  • Evaluate the capital structure of a firm
トピック 3
  • Evaluate equity finance
  • Evaluate financial risks
  • Evaluate dividend policy
トピック 4
  • Discuss the sources and types of financial risks
  • Advice on strategic financial objectives

参照:https://planner.cimaglobal.com/proqual/2019/strategic/F3

845 お客様のコメント最新のコメント

小林** - 

このCIMAPRA19-F03-1は初心者にとってはわかりやすい素晴らしい問題集になっております。試験に受かりましたよ。

田*碧 - 

安くて読みやすそうという理由だけで購入。Pass4Testのアプリバージョンに助けられました。

田辺** - 

有難いPass4Testさんに出会って本当に感謝しかありません!Pass4Testさんこれからもお世話になります。

山田** - 

購入して約一週間の準備期間で合格しました。模擬テストは本番とレベルと形式とも直結しているので安心して学習できます。助かりました。ありがとうございました。

长谷** - 

貴社テスト問題集を購入し、試験を受かりました。
本当に助かります。ありがとうございました。
友人にも貴社の商品を推奨しました。またどうぞよろしくお願いします。

Yamazaki - 

CIMAPRA19-F03-1試験の内容を問題集一つでカバーし実戦力を養うことのできる問題集です。重宝させてもらっています。

山木** - 

無駄なく効率よくCIMAPRA19-F03-1を学べるとおもう。無事合格できました。

横山** - 

自習しやすく効率的な勉強をサポートする画期的なCIMAPRA19-F03-1問題集です。

天野** - 

「最短で」「確実に合格」するためのノウハウだね。ほんとうにCIMAPRA19-F03-1の問題集を買って大正解だ。

筑间** - 

仕事で使うようになり勉強開始。CIMAPRA19-F03-1問題集で準備するのに数日しかかかりませんでした。

Kajiwara - 

本当に使えて、本番試験にも無事合格した。地味にすげぇ。オンラインのCIMAPRA19-F03-1問題集は非常に便利です。

Uchimiya - 

CIMAテスト(CIMAPRA19-F03-1)を無事合格できました。
有難うございました。

Akiyama - 

試験対策のCIMAPRA19-F03-1問題集として実用的です!短時間で勉強になりました。そして試験にも無事合格です!

メッセージを送る

あなたのメールアドレスは公開されません。必要な部分に * が付きます。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?

品質保証

Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。

一年間の無料アップデート

Pass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。

全額返金

お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。

ご購入の前の試用

Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。