最新なIBM C2040-951問題集(95題)、真実試験の問題を全部にカバー!

Pass4Testは斬新なIBM IBM-Lotus C2040-951問題集を提供し、それをダウンロードしてから、C2040-951試験をいつ受けても100%に合格できる!一回に不合格すれば全額に返金!

  • 試験コード:C2040-951
  • 試験名称:IBM Lotus Notes Domino 8.5 Application Development Update
  • 問題数:95 問題と回答
  • 最近更新時間:2026-07-05
  • PDF版 Demo
  • PC ソフト版 Demo
  • オンライン版 Demo
  • 価格:12900.00 5999.00  
C2040-951日本語版クリック」
質問 1:
Chad has built a Photo Album XPage that allows people to select image files to transfer to their own computer. What Core control can Chad use in the XPage to accomplish this design feature?
A. File Upload
B. Image Download
C. File Download
D. Image Upload
正解:C

質問 2:
Kyle has been asked to add a agent in his Customer Management application that will create a contact file for the current user in the vCard format. The information for the vCard is contained in the Domino directory. Kyle writes the following agent: Dim session As New NotesSession Dim dbThis As NotesDatabase Dim dbNAB As NotesDatabase Dim docThis As NotesDocument Dim docNAB As NotesDocument Dim dcThis As NotesDocumentCollection Dim viewNAB As NotesView Set dbThis = session.CurrentDatabase Set dbNAB = session.GetDatabase("SVR01/ACME", "names.nsf", False) Set viewNAB = dbNAB.GetView("($Users)") Set dcThis = dbThis.UnprocessedDocuments() Set docNAB = viewNAB.GetDocumentByKey(session.CommonUserName, True) Set docThis = dcThis.GetFirstDocument Do While Not (docThis Is Nothing) *** Missing Line Of Code *** Call docThis.Save(True, False) Set docThis = dcThis.GetNextDocument(docThis) Loop What missing line of code accomplishes this task?
A. Call dbNAB.AttachVCard(docNAB)
B. Call docThis.AttachVCard(docNAB)
C. Call docThis.AttachVCard(dbNAB)
D. Call docNAB.AttachVCard(docThis)
正解:B

質問 3:
Rebecca has a Rental XPage that updates an underlying document in the database. As the user leaves each field on the XPage, Rebecca wants the underlying document fields to be updated.
What can she use to accomplish this task?
A. Add a Modify Field simple action to the Rental XPage QuerySave event.
B. Add an Update Data simple action to the Rental XPage onModify event.
C. Add a Modify Field simple action to the Edit Box core control onBlur event.
D. Add an Update Field simple action to the Field core control onExit event.
正解:C

質問 4:
Marsee is writing client-side JavaScript code to access a text box on her XPage. What function should she use to get the exact name of the text box after the server renders the component on the browser?
A. getJSElementID
B. getElement
C. getComponent
D. getClientID
正解:D

質問 5:
Zachary is creating a new theme for his XPage. How is the theme file formatted in the Resources area of the application?
A. XML
B. HTML
C. JavaScript
D. CSS
正解:A

質問 6:
Aidan has a number of databases listed in the Application navigator. He wants to sort his applications based on the server where they reside. How can Aidan accomplish this?
A. Right click in the Application view and select Sort > By Server
B. Click on Window > Application navigator > Sort > By Server
C. Click on the Menu icon in the Application navigator and click Sort > By Server
D. IT can not be done. Once you add a database to the Application navigator that is the orderit appears.
正解:C

質問 7:
Barb is the lead developer for the Sales application and the Travel application. Each application consists of multiple databases. Within the application navigator, Barb would like to be able to list the databases of the Sales application together, and then, separate from the Sales application, to list the databases of the Travel application together. How can she do this?
A. For each application, create a subfolder under the Data folder. Move each set of databases to the appropriate subfolder. Drag each folderonto the application navigator.
B. Edit the application properties of each database that comprises the Sales application. On the Design tab, specify "Sales" for theWorking Setoption. Repeat for each database of the Sales application. Perform a similar procedure for the Travel application.
C. From Domino Designer select Create > Working Set. Specify "Sales" for the name. From the application properties of each database of the Sales application, select "Sales" from the Working Set drop-down list. Perform a similar procedure for the Travel application.
D. Click the folders icon within the application navigator. Select the option to Create a new Working Set. Name the Working Set "Sales" andselect the databases that comprise the Sales application. Perform a similar procedure for the Travel application.
正解:D

質問 8:
Eric is using Peter's Lotus Domino Designer. He is developing an XPage component. When launching the Lotus Domino Designer help through Help/Help - Contents, anything he is searching on XPages is not found by the Eclipse help system. Which option has Peter set that does not find any XPage help information?
A. XPage help is available only from the main topic or directly from an XPage element.
B. For XPage help Eric needs to open an XPage component directly in Lotus Domino Designer. If not, the option will not be available.
C. Peter search scope is limited to the LotusScript languagePeter? search scope is limited to the LotusScript language
D. The HTTP proxy parameters that Peter has defined are incorrectly set; Eric needs to correct them.
正解:C

質問 9:
Which of the following statements is wrong regarding the simple action "Modify Field"?
A. Modify Field directly edits the notes field inside the document.
B. Not only the field name, but also the new value for the field can be calculated.
C. The field name can be calculated.
D. If you need to find out which name a specific field on your XPage has, you can use GetElementById.
正解:A

弊社のIBM-Lotus問題集を利用すれば必ず試験に合格できます。

Pass4TestのIBM C2040-951問題集はIT認定試験に関連する豊富な経験を持っているIT専門家によって研究された最新バージョンの試験参考書です。IBM C2040-951問題集は最新のIBM C2040-951試験内容を含んでいてヒット率がとても高いです。Pass4TestのIBM C2040-951問題集を真剣に勉強する限り、簡単に試験に合格することができます。弊社の問題集は100%の合格率を持っています。これは数え切れない受験者の皆さんに証明されたことです。100%一発合格!失敗一回なら、全額返金を約束します!

弊社のC2040-951問題集のメリット

Pass4Testの人気IT認定試験問題集は的中率が高くて、100%試験に合格できるように作成されたものです。Pass4Testの問題集はIT専門家が長年の経験を活かして最新のシラバスに従って研究し出した学習教材です。弊社のC2040-951問題集は100%の正確率を持っています。弊社のC2040-951問題集は多肢選択問題、単一選択問題、ドラッグ とドロップ問題及び穴埋め問題のいくつかの種類を提供しております。

Pass4Testは効率が良い受験法を教えてさしあげます。弊社のC2040-951問題集は精確に実際試験の範囲を絞ります。弊社のC2040-951問題集を利用すると、試験の準備をするときに時間をたくさん節約することができます。弊社の問題集によって、あなたは試験に関連する専門知識をよく習得し、自分の能力を高めることができます。それだけでなく、弊社のC2040-951問題集はあなたがC2040-951認定試験に一発合格できることを保証いたします。

行き届いたサービス、お客様の立場からの思いやり、高品質の学習教材を提供するのは弊社の目標です。 お客様がご購入の前に、無料で弊社のC2040-951試験「IBM Lotus Notes Domino 8.5 Application Development Update」のサンプルをダウンロードして試用することができます。PDF版とソフト版の両方がありますから、あなたに最大の便利を捧げます。それに、C2040-951試験問題は最新の試験情報に基づいて定期的にアップデートされています。

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版のC2040-951問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のIBM C2040-951学習教材を持っていることを保証します。

弊社は無料でIBM-Lotus試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版のC2040-951問題集は印刷されることができ、ソフト版のC2040-951問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

IBM Lotus Notes Domino 8.5 Application Development Update 認定 C2040-951 試験問題:

1. Luke accidentally closed the applications navigator in Domino Designer and now he cannot see the list of design elements that he's working on. How can he get it back?

A) Close Domino Designer and Notes, delete bookmarks.nsf, and reopen Notes and Designer.
B) Close Domino Designer and reopen it.
C) Close Domino Designer and Notes, delete desktop.ndk, and reopen Notes and Designer.
D) Click Window > Show Eclipse Views > Applications from the menu


2. Fiona would like to create an XPage that would switch into edit mode. In order to allow users to edit the page she would like to add a button to do this. How should she set up the button to perform this action?

A) In the Event tab, select "simple action", click "add action"; in the dialog, select Document for Category, select "Change document mode" inthe "action" field, and then select "auto edit" in the "Document mode" field.
B) XPages cannot be opened in edit mode.
C) No button needs to be added, XPages are opened in edit mode by default.
D) In the Properties tab, select "simple action", click "add action"; in the dialog, select Document for Category, select "Change document mode"in the "action" field, and then select "auto edit" in the "Document mode" field.


3. Tom added a button to an XPage and a Simple Action. Tom chose "Basic" as the category, so he can select "Execute Script" to execute a script. What are the options that Tom will find under the "Language" section?

A) JavaScript(server side), Expression Language(EL), Custom
B) JavaScript(server side), LotusScript
C) JavaScript(server side), Expression Language(EL)
D) JavaScript(server side), Expression Language(EL), LotusScript


4. Carl is using the NotesRichTextDocLink object to work with a URL that he has in the body of an email. He would like to remove the underlying URL associated with the link, while leaving the formatting of the link alone. What method would Carl use to accomplish this task?

A) RemoveLinkage
B) SetHotSpotTextStyle
C) RemoveURL
D) Remove


5. Jane has a view that she will display on several XPages using a custom control. How can she add the view to the custom control?

A) Define a view data source based on the view and drag it from the Data Palette to the XPage
B) From the Create Menu, select Core Controls -> View
C) Drag a view container from the Controls Palette to her custom control
D) Drag a view container from the Data Palette to her custom control


質問と回答:

質問 # 1
正解: D
質問 # 2
正解: A
質問 # 3
正解: A
質問 # 4
正解: A
質問 # 5
正解: C

1162 お客様のコメント最新のコメント

石井** - 

万全を期すのなら。
力作だと思いますので、使い込みたいと思います。自分でペースを考えて勉強した方が効率的。

安田** - 

C2040-951の問題集、理解しやすかったです。口コミどおり、これ問題集一つで合格できるって本当ですね。

花井** - 

C2040-951独学等の良い相棒になってくれると思います。これだけ内容が充実しているのにこの安さは正直驚きです。

小雪 - 

やっぱり詳細な解説付きだよな。今回もお世話になりました。C2040-951に合格です.
お陰様でいい問題集を出会いました。感謝です。

Yamazoe - 

C2040-951を使って試験に合格しました。ここで感謝を申し上げます。ありがとうございましたPass4Testさん。

Nanami - 

一部のC2040-951問題集は実際の試験とは異なりますが、知識をさらに強化して試験に合格しました。

吉田** - 

ほんとうにC2040-951の問題集を買って大正解だ。
C2040-951出題強化に対応! 初受験にもリトライにも使えると思います。

山口** - 

ほぼ満点に近い点数でC2040-951の試験に合格できた
C2040-951試験に、短期間で一発合格するための試験対策本です。

松*彩 - 

これ1冊で出題範囲を完全カバーしており、図解も豊富で理解しやすい構成となっており、試験対策としてものすごく参考になると思いました。

Aoba - 

教科書がメインになるので、必要に応じて不安な分野は
C2040-951問題集に当たっても良いと思います。

Kamiya - 

IBMの問題集は実に素晴らしい。
読みやすく わかりやすい解説
これでC2040-951試験に受かる気がした。

Ikeuchi - 

C2040-951試験に受験しまた。証書を取りました。Pass4Testをあなたにお勧めたいです。C2040-951の問題集は全部最新です。これを覚えて、試験に合格しました。

Kato - 

C2040-951の学ぶ私でも安心して読み進められるんすねPass4Testさん細かいっす。PDFファイルでダウンロードすることもできるところが大好きです。

たな** - 

大変受験対策になると思います。C2040-951問題集しっかりしています。

岩崎** - 

Pass4Testの問題集は試験同様の内容なので、冷静に落ち着いてC2040-951試験に臨むことができます。解説はわかりやすいので

Kamiya - 

また、図解を豊富に取り入れて、知識を整理できるようにしました。C2040-951の問題集、今までの出会いで一番いい問題集でした。

永浜** - 

C2040-951出題頻度の高いテーマを中心に、イラスト+解説+過去問題で構成した参考書だなって思いました

Ibuki - 

C2040-951一発合格しました。Pass4Testの問題集を何個か購入しましたが、内容的には良かったと思います。気になります。

メッセージを送る

あなたのメールアドレスは公開されません。必要な部分に * が付きます。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?

品質保証

Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。

一年間の無料アップデート

Pass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。

全額返金

お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。

ご購入の前の試用

Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。