Which of the following are elements of an X.509 certificate?
Note: There are 2 correct answers to this question.
Response:
A. Distinguished name
B. Issuer
C. Communication rule
D. Adapter profile
正解:A,B
質問 2:
You want to break down a composite message into a series of individual messages. Which standard splitting methods are available?
Note: There are 2 correct answers to this question.
Response:
A. IDoc Splitter
B. Mail Splitter
C. PKCS#7/CMS Splitter
D. JSON Splitter
正解:A,C
質問 3:
What predefined role is necessary to send HTTP-based messages to an SAP Cloud Platform Integration endpoint?
Response:
A. HttpMessaging.send
B. InboundMessage.send
C. SBMessaging.send
D. Message.send
正解:C
質問 4:
What pattern is NOT contained in a Camel Exchange Message?
Response:
A. Exception
B. In Message
C. Runtime node information
D. Exchange ID
正解:C
質問 5:
Which tool or service do can you use to link SAP Cloud Platform applications and On-premise systems together?
Response:
A. SAP Cloud Connector
B. SAP HANA smart data integration
C. Cloud Integration
D. SAP Business Connector
正解:A
質問 6:
You want to perform content-specific filtering of a message. Which value types can you use?
Note: There are 2 correct answers to this question.
Response:
A. Node list
B. Byte
C. Double
D. String
正解:B,D
質問 7:
Your client asks you to identify a few features of SAP S/4HANA, private option. Which of the following are features?
Note: There are 2 correct answers to this question.
Response:
A. Subscription licensing
B. Half-year release cycle
C. Annual release cycle
D. Bring your own license (BYOL)
正解:C,D
質問 8:
Your caller sends only a decrypted message payload. Which security standard can use to encrypt this message payload?
Note: There are 2 correct answers to this question.
Response:
A. HIPAA secure messaging
B. XML Signature
C. Web Services Security (WS-Security)
D. Open Pretty Good Privacy (Open PGP)
正解:C,D
1170 お客様のコメント





吉田** -
C_CP_I_12試験合格への最大の近道になる参考書だと思います。
評価どおり素晴らしい問題集です。ありがとうございました。