最新なAvaya 7220X問題集(82題)、真実試験の問題を全部にカバー!

Pass4Testは斬新なAvaya Avaya Aura 7220X問題集を提供し、それをダウンロードしてから、7220X試験をいつ受けても100%に合格できる!一回に不合格すれば全額に返金!

7220X actual test
  • 試験コード:7220X
  • 試験名称:Avaya Aura® Core Components Support Exam
  • 問題数:82 問題と回答
  • 最近更新時間:2026-09-04
  • この試験はもう終わりました。その代わりに、新しい試験 72200X を提供します。

  • PDF版 Demo
  • PC ソフト版 Demo
  • オンライン版 Demo
  • 価格:12900.00 5999.00  
質問 1:
Avaya currently provides Avaya Diagnostic Methodology for partners to raise trouble tickets and receive assistance.
Which three documents does Avaya expect customers/partners to have filled out before contacting support?
(Choose three.)
A. Knowledge Management
B. Problem Clarification
C. Details/Findings
D. Cause
E. Problem Statement
正解:A,B,E

質問 2:
Which three statements are true regarding Avaya Aura 7.x? (choose three.)
A. Presence Services in Avaya Aura 7 is hosted as an Avaya Breeze snap-in.
B. Avaya Aura Communication Manager (CM) performs Collaboration Services.
C. Avaya Aura Session Manager (SM) performs SIP Session Management and Bandwidth Management.
D. System Manager (SMRG) frequently sends heartbeats to SIP Entities.
E. The database in Avaya Aura Media Server (AAMS) is periodically synchronized with System Manager (SMGR)
正解:A,C,D

質問 3:
What are the two types of certificates the Avaya server uses?
A. Site Root certificates and Security certificates
B. Root or a Certificate Authority (CA) and SIP default certificates
C. Root or a Certificate Authority (CA) certificate and Server Identity certificates
D. Backup server and default certificates
正解:C

質問 4:
A remote worker using the Avaya Communicator on the smart mobile phone obtains a private IP address delivered from the corporate network over WiFi when in range of the wireless hot-spot. When the remote worker is out of range of the corporate WiFi it obtains a Public IP address via the 3G/4G mobile Service Provider.
When roaming from the public network to the corporate private network and vice versa, which strategy prevents the user from having to change the SIP Proxy Server address in the smartphone?
A. Virtual Private Network (VPN)
B. Split Horizon DNS with FQDN
C. Avaya Session Border Controller for Enterprise (SBCE) public IP-address
D. Network Address Translation (NAT)
正解:B

質問 5:
A customer called Avaya Support stating that shortly after some maintenance work was done, they cannot make or receive calls.
Which command in Avaya Aura Communication Manager (CM) can the administrator execute, to determine if the H.248 Gateways were placed in a maintenance busy state?
A. Status health
B. Status media-gateways
C. Status signaling group x
D. Trace trunk x
正解:B

質問 6:
How can an inactive SM100 be reset?
A. Restart Services on the Avaya Session Border Controller for Enterprise (SBCE).
B. Click the 'Reset' button on the Security Module Status page in Avaya Aura System Manager (SMGR).
C. Click the repair button on the Replication page with the affected Avaya Aura Session Manager (SM) selected.
D. Run the resetSM100 command from RHEL Command Line Interface of Avaya Aura Session Manager (SM)
正解:D

質問 7:
In which three states can an Avaya Aura System Manager (SMGR) Alarm exist? (Choose three.)
A. Acknowledged
B. Raised
C. Cleared
D. Active
E. Resolved
正解:A,B,C

質問 8:
When a 96xx telephone with SIP firmware boots up, it goes through a number of steps. These steps include:
1. Phone Registration.
2. Download PPM.
C. Obtain IP Address and Utility Server address DHCP Server.
4. Check if firmware upgrade is required and download 46xxsettings.txt file.
5. Send Subscribe (avaya-cm-feature-status) to Avaya Aura Communication Manager (CM) via Avaya Aura Session Manager (SM).
What is the correct sequence of these steps?
A. 3, 1, 5, 1, 2
B. 3, 4, 2, 1, 5
C. 4, 3, 1, 2, 5
D. 3, 4, 1, 5, 2
E. 3, 5, 1, 2, 4
正解:D

弊社の7220X問題集のメリット

Pass4Testの人気IT認定試験問題集は的中率が高くて、100%試験に合格できるように作成されたものです。Pass4Testの問題集はIT専門家が長年の経験を活かして最新のシラバスに従って研究し出した学習教材です。弊社の7220X問題集は100%の正確率を持っています。弊社の7220X問題集は多肢選択問題、単一選択問題、ドラッグ とドロップ問題及び穴埋め問題のいくつかの種類を提供しております。

Pass4Testは効率が良い受験法を教えてさしあげます。弊社の7220X問題集は精確に実際試験の範囲を絞ります。弊社の7220X問題集を利用すると、試験の準備をするときに時間をたくさん節約することができます。弊社の問題集によって、あなたは試験に関連する専門知識をよく習得し、自分の能力を高めることができます。それだけでなく、弊社の7220X問題集はあなたが7220X認定試験に一発合格できることを保証いたします。

行き届いたサービス、お客様の立場からの思いやり、高品質の学習教材を提供するのは弊社の目標です。 お客様がご購入の前に、無料で弊社の7220X試験「Avaya Aura® Core Components Support Exam」のサンプルをダウンロードして試用することができます。PDF版とソフト版の両方がありますから、あなたに最大の便利を捧げます。それに、7220X試験問題は最新の試験情報に基づいて定期的にアップデートされています。

弊社のAvaya Aura問題集を利用すれば必ず試験に合格できます。

Pass4TestのAvaya 7220X問題集はIT認定試験に関連する豊富な経験を持っているIT専門家によって研究された最新バージョンの試験参考書です。Avaya 7220X問題集は最新のAvaya 7220X試験内容を含んでいてヒット率がとても高いです。Pass4TestのAvaya 7220X問題集を真剣に勉強する限り、簡単に試験に合格することができます。弊社の問題集は100%の合格率を持っています。これは数え切れない受験者の皆さんに証明されたことです。100%一発合格!失敗一回なら、全額返金を約束します!

Avaya 7220X 認定試験の出題範囲:

トピック出題範囲
トピック 1
  • Explain the Avaya troubleshooting methodology
トピック 2
  • Identify the Avaya Aura® Core architecture
トピック 3
  • Describe the fundamental voice network processes and standards

参照:https://www.avaya-learning.com/lms/#/training/catalog/offering/21525

弊社は無料でAvaya Aura試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版の7220X問題集は印刷されることができ、ソフト版の7220X問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版の7220X問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のAvaya 7220X学習教材を持っていることを保証します。

0 お客様のコメント最新のコメント

メッセージを送る

あなたのメールアドレスは公開されません。必要な部分に * が付きます。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?

品質保証

Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。

一年間の無料アップデート

Pass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。

全額返金

お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。

ご購入の前の試用

Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。