最新なSymantec 250-407問題集(140題)、真実試験の問題を全部にカバー!

Pass4Testは斬新なSymantec Symantec Technical Specialist 250-407問題集を提供し、それをダウンロードしてから、250-407試験をいつ受けても100%に合格できる!一回に不合格すれば全額に返金!

  • 試験コード:250-407
  • 試験名称:Administration of Altiris Client Management Suite 7.1 / 7.x
  • 問題数:140 問題と回答
  • 最近更新時間:2026-06-29
  • PDF版 Demo
  • PC ソフト版 Demo
  • オンライン版 Demo
  • 価格:12900.00 5999.00  
質問 1:
Which Patch Management Solution 7.1 policy controls the notification items displayed to the user when software updates are being processed on the endpoint?
A. the Default Software Update Plug-in policy
B. the Software Update Plug-in policy
C. the Default Patch Update Plug-in policy
D. the Default Software Bulletin Plug-in policy
正解:A

質問 2:
A corporate president has decided to centralize management of operating system updates after a virus spread through the corporate network. The president requires the ability to create reports about which updates have been deployed, which updates are still needed, and other information that will demonstrate the security of the network. Which two features of Altiris Client Management Suite 7.1 / 7.x provide all of the required functionality? (Select two.)
A. Patch Management Solution
B. Monitor Solution
C. Deployment Solution
D. IT Analytics
E. Inventory Solution
正解:A,D

質問 3:
How does the Software Management Framework improve software management?
A. It allows the creation of a single policy to install a software title and ensures that it remains properly installed.
B. It allows for a single view of current deployments and cost details based on current installations and purchasing details.
C. It allows for comprehensive tracking of software execution statistics.
D. It allows software titles to be associated to software licenses and purchases.
正解:A
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 4:
The Delta Hardware Inventory policy is configured to run daily at 18:00. The Delta Software Inventory policy is configured to run weekly on Mondays at 18:00. Both policies are enabled for all managed computers. What will happen on Mondays at 18:00?
A. One policy will run and the second policy will start once the first completes.
B. The weekly task will run on Monday and the daily task will be postponed until its next scheduled run on Tuesday.
C. Both policies will run simultaneously, only reporting their uniquely different information.
D. Both policies will run simultaneously, reporting all their overlapping information.
正解:A

質問 5:
A group of computers are received from a computer manufacturer with a list of corresponding MAC addresses. To facilitate the imaging of the computers, the list is modified and then imported to Deployment Solution, creating new computer accounts. In a lab, all computers are started and booted into WinPE automation. In the console, a job is assigned to each computer appropriate to its hardware; but the computers never get the tasks or run the jobs. What is a likely reason for this behavior?
A. The network addresses assigned to the computers in the lab are outside the SBS configured ranges.
B. The computer records in the database are missing necessary key information to properly identify the computers.
C. New computers must first check in and be given a GUID in the console before being assigned a name and corresponding jobs or tasks.
D. The number of concurrent tasks assigned for imaging is overwhelming the SQL server.
正解:B

質問 6:
New software bulletins have been released by Microsoft and are unavailable in the console. Which step should be taken to distribute the software updates?
A. Stage the Microsoft Vulnerability Alerts.
B. Run the Microsoft Vulnerability Analysis report.
C. Run Import Patch Data for Microsoft task.
D. Re-download Microsoft QChain.
正解:C

質問 7:
Which protocol needs to be configured when using Real-Time System Manager to update a user's password?
A. ASF
B. WMI
C. AMT
D. WS-MAN
正解:B

質問 8:
A system administrator is working in the Software view and notices that the corporate applications from the application share are missing under newly discovered software. What could be the reason for this?
A. Discovery needs to be configured for the shared location.
B. There are duplicate entries in the Software Catalog.
C. The Software Discovery policy is disabled.
D. The Software Library needs to be configured to import from that location.
正解:D

弊社は無料でSymantec Technical Specialist試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版の250-407問題集は印刷されることができ、ソフト版の250-407問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版の250-407問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のSymantec 250-407学習教材を持っていることを保証します。

弊社の250-407問題集のメリット

Pass4Testの人気IT認定試験問題集は的中率が高くて、100%試験に合格できるように作成されたものです。Pass4Testの問題集はIT専門家が長年の経験を活かして最新のシラバスに従って研究し出した学習教材です。弊社の250-407問題集は100%の正確率を持っています。弊社の250-407問題集は多肢選択問題、単一選択問題、ドラッグ とドロップ問題及び穴埋め問題のいくつかの種類を提供しております。

Pass4Testは効率が良い受験法を教えてさしあげます。弊社の250-407問題集は精確に実際試験の範囲を絞ります。弊社の250-407問題集を利用すると、試験の準備をするときに時間をたくさん節約することができます。弊社の問題集によって、あなたは試験に関連する専門知識をよく習得し、自分の能力を高めることができます。それだけでなく、弊社の250-407問題集はあなたが250-407認定試験に一発合格できることを保証いたします。

行き届いたサービス、お客様の立場からの思いやり、高品質の学習教材を提供するのは弊社の目標です。 お客様がご購入の前に、無料で弊社の250-407試験「Administration of Altiris Client Management Suite 7.1 / 7.x」のサンプルをダウンロードして試用することができます。PDF版とソフト版の両方がありますから、あなたに最大の便利を捧げます。それに、250-407試験問題は最新の試験情報に基づいて定期的にアップデートされています。

弊社のSymantec Technical Specialist問題集を利用すれば必ず試験に合格できます。

Pass4TestのSymantec 250-407問題集はIT認定試験に関連する豊富な経験を持っているIT専門家によって研究された最新バージョンの試験参考書です。Symantec 250-407問題集は最新のSymantec 250-407試験内容を含んでいてヒット率がとても高いです。Pass4TestのSymantec 250-407問題集を真剣に勉強する限り、簡単に試験に合格することができます。弊社の問題集は100%の合格率を持っています。これは数え切れない受験者の皆さんに証明されたことです。100%一発合格!失敗一回なら、全額返金を約束します!

Symantec 250-407 認定試験の出題範囲:

トピック出題範囲
トピック 1
  • Describe how to install Altiris Client Management Suite 7.1
トピック 2
  • Describe the technological benefits and components of Altiris Client Management Suite 7.1
トピック 3
  • Describe the basic information flow for Patch Management.

参照:https://www.symantec.com/en/ca/products-solutions/training/certification/path.jsp?pathID=250-407

710 お客様のコメント最新のコメント

藤*澪 - 

250-407問題集は教科書として最適だと思うし、問題集は予想問題を通して、250-407試験対策に役立てることができます。

辰田** - 

前回の試験では勉強不足でほぼ感になり落ちてしまいましたが、
この250-407問題集を勉強させてもらって、次回は受かりそうです。

Nakamata - 

今日は、無事に250-407試験に合格しました。嬉しかったです。誠にありがとうございました。

相沢** - 

Pass4Testさんの問題集はわかりやすくて重宝させてもらっています。
前回の試験では勉強不足でほぼ感になり落ちてしまいましたが、
この250-407問題集を勉強させてもらって、次回は受かりそうです。

七瀬** - 

最小限の学習時間・手間で効率よく250-407合格するためのコンパクトなまとめ集だとおもうんだ。合格したよーんありがと

川原** - 

250-407試験を受験したのはこれが初めてで250-407試験ガイドを初めて購入したので合格しました。

Nishida - 

本当に助けになりました。これを使って不合格になるわけがないよ
試験は受けないので、250-407勉強にいいかも。

大沢** - 

効率よくポイントを絞った勉強をすることができます。250-407受験者必携の1冊ってじっかんしました

角田** - 

Pass4Testの250-407問題集を皆様に強く勧めたいんです。素晴らしいです!

Munemasa - 

250-407試験に合格できる分は大きいと思います.
初学者も再挑戦者も効率的に学習を進められます!

Asami - 

Symantecの問題集は今回も信用して使いさせてもらいました。250-407の問題集を購入して翌日にして更新もしてくれて、おかげさまで、試験に無事合格しました。Pass4Testさん、いつもお世話になっております。

メッセージを送る

あなたのメールアドレスは公開されません。必要な部分に * が付きます。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?

品質保証

Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。

一年間の無料アップデート

Pass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。

全額返金

お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。

ご購入の前の試用

Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。