live chatHACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。

Microsoft MS-302問題集

MS-302

試験コード:MS-302

試験名称:Microsoft 365 Teamwork Administrator Certification Transition

バージョン:V12.95

最近更新時間:2021-06-14

問題と解答:120 Q&As

MS-302 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格:¥5999 

無料問題集MS-302 資格取得

質問 1:
You have a Microsoft 365 subscription.
You plan to use Microsoft Stream to share corporate videos.
You need to reduce the amount of network traffic generated by live events and videos on Stream.
What should you do?
A. Convert the videos to MP4
B. Turn on ReQuire company policy acceptance
C. Publish the videos in low resolution
D. Turn on Enable 3rd party network caching provider
正解:D
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 2:
Note: This Question is part of a series of Questions that present the same scenario. Each Question in the series contains a uniQue solution that might meet the stated goals. Some Question sets might have more than one correct solution, while others might not have a correct solution.
After you answer a Question in this section, you will NOT be able to return to it. As a result, these Questions will not appear in the review screen.
Your company has a Microsoft 365 subscription.
The company has 1,000 users.
You recently asked all the users to store content in Microsoft OneDrive for Business.
You need to identify how many users are actively using OneDrive for Business.
Solution: From the OneDrive admin center, you view the Data Migration settings.
Does this meet the goal?
A. No
B. Yes
正解:A
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 3:
You have a Microsoft 365 tenant.
You need to allow a Microsoft SharePoint Online list to perform CRUD operations on an on-premises data source. The solution must avoid opening firewall ports.
Which two components should you include in the solution? (Choose two.) Each correct answer presents part of the solution.
NOTE: Each correct selection is worth one point.
正解:A,C
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 4:
You have a Microsoft 365 tenant that uses a Microsoft Azure Active Directory (Azure AD) tenant named contoso.com You need to allow users to sync Microsoft OneDrive for Business only from the computers in contoso.com.
Which PowerShell cmdlet should you run?
A. Set-MSOLDirSyncEnabled
B. Set-SPOTenantSyncClientRestriction
C. Set-SPOTenant
D. Set-SPOUser
E. Add-SPProfileSyncConnection
正解:B
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 5:
You have a Microsoft 365 subscription.
All users are managed from an on-premises Active Directory domain. Users access Microsoft Teams by using pass-through authentication.
Which identity model is used to access Teams?
A. Federated Identity
B. MFA for Office 365
C. Cloud Identity
D. Synchronized Identity
正解:C
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 6:
You have a SharePoint Server farm and a Microsoft 365 subscription.
You plan to migrate some SharePoint sites to SharePoint Online.
You do NOT plan to migrate alerts. You need to use the SharePoint Migration Assessment Tool (SMAT) to identity potential migration issues.
The solution must prevent assessing alert issues.
Which file should you modify before you run SMAT?
A. SkipSitesList.csv
B. WebTemp.xml
C. ScanDef.json
D. Web.config
正解:C
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 7:
You have a SharePoint server farm.
You have document libraries that contain multiple content types.
You need to replicate the content types to SharePoint Online.
Which PowerShell cmdlet should you run?
A. Copy-SPSideBySideFiles
B. Start-SPContentDeploymentJob
C. Copy-SPContentTypes
D. Copy-SPTaxonmuGroups
E. Start-SPOSiteContentMove
正解:C
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 8:
You have two SharePoint Server farms named Farm1 and Farm2.
In Farm1, you need to display search results from both farms.
What should you use? To answer, select the appropriate options in the answer area.
NOTE: Each correct selection is worth one point.

正解:

Explanation


質問 9:
You have a Microsoft 365 subscription.
You need to upgrade all Microsoft OneDrive for Business sites to ensure that all activities such as notifications, ratings, job titles, and new posts are private.
What should you do?
A. From the SharePoint admin center, select Manage Organization Properties, and then modify the settings
B. From the OneDrive admin center, modify the Sharing settings
C. From the SharePoint admin center, select Setup My Sites, and then modify the settings
D. From the SharePoint admin center, modify the Sharing settings for the My Site host site collection
正解:D
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版のMS-302問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のMicrosoft MS-302学習教材を持っていることを保証します。

弊社は無料でMicrosoft 365試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版のMS-302問題集は印刷されることができ、ソフト版のMS-302問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

タグ:MS-302問題集、MS-302、MS-302、MS-302、MS-302、MS-302、MS-302、MS-302、MS-302、MS-302

MS-302 関連試験
MS-300J - Deploying Microsoft 365 Teamwork (MS-300日本語版)
MS-500 - Microsoft 365 Security Administration
MS-900 - Microsoft 365 Fundamentals
MS-500-JPN - Microsoft 365 Security Administration (MS-500日本語版)
MS-101J - Microsoft 365 Mobility and Security (MS-101日本語版)
関連する認定
MCSA
Azure Data Engineer Associate
Dynamics C5
MCSE2000
Microsoft Office Specialist
Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。
 一年間の無料アップデートPass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。
 全額返金お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。(全額返金)
 ご購入の前の試用Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。
レビュー  レビュー  MS-302合格率:99.9%
Pass4Testさんのおかげでぶじ高得点でMS-302の試験を合格することができました。冷静に落ち着いて試験に臨むことができました。

美山**

内容が充実していて助かりました。このMS-302問題集で受かりそうです。ポイントを押さえた説明で、初学者の私でも安心!

この問題集ひとつで充分足りるんじゃないかと思ってます。MS-302試験に受けてみて、試験の内容がほぼ問題集の内容に一致していてびっくりしました。

小桥**

9.4 / 10 - 1812
※免責事項

当サイトは、掲載されたレビューの内容に関していかなる保証いたしません。本番のテストの変更等により使用の結果は異なる可能性があります。実際に商品を購入する際は商品販売元ページを熟読後、ご自身のご判断でご利用ください。また、掲載されたレビューの内容によって生じた利益損害や、ユーザー同士のトラブル等に対し、いかなる責任も負いません。 予めご了承下さい。

人気のベンダー
Apple
Avaya
CheckPoint
Cisco
Citrix
CIW
CompTIA
EC-COUNCIL
EMC
FileMaker
HP
Juniper
Lotus
Lpi
Network Appliance
OMG
PMI
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
F5
すべてのベンダー