live chatHACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。

Huawei H13-629_V2.0問題集

H13-629_V2.0

試験コード:H13-629_V2.0

試験名称:HCIE-Storage (Written) V2.0

バージョン:V12.35

最近更新時間:2021-06-22

問題と解答:363 Q&As

H13-629_V2.0 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格:¥5999 

無料問題集H13-629_V2.0 資格取得

質問 1:
An application's peak write throughput is 10 MB/s, average write throughput is 280 KB/s, average write I/O size is 4 KB, and the network bandwidth utilization rate is 70%. If OceanStor V3 storage systems are used to implement data disaster recovery based on asynchronousreplication, Synchronization Method is set to Timed wait when synchronization begins, and the value of Interval is 4 hours, the expected duration to synchronize data is no more than 1 hour. So the minimum network throughput should be (_).
A. 10 MB/s
B. 400 KB/s,
C. 1600 KB/s
D. 15 MB/s
正解:C

質問 2:
The following description of the AIX system command is incorrect:
A. To check the disk is recognized correctly:# lsdev-Cc disk
B. Tocheck the WWN number of the HBA:#lscfg -pvl fcs0
C. To modify the network card IP address:#lsdev -Cc if
D. Toc heck whether the UltraPath is installed successfully:#lslpp -l UPforAIX *
正解:D

質問 3:
The OceanStor V3 storage smart patition can allocate independent cache space for different LUNs. The capacity of the cache space is shared by both read and write operations.
A. False
B. True
正解:A

質問 4:
True or False, one project adopts the OceanStor 18500 toachieve the performance of 50,000 IOPS. Enable the SmartTier feature and configure the Layer 3 Tier configuration disk computing, high-performance layer up to
30,000 IOPS, the performance layer can reach 20,000 IOPS, capacity can reach 10,000 IOPS. This configuration will certainly be able to meet the project's 50,000 IOPS needs.
A. False
B. True
正解:A

質問 5:
VTL 6900 engines A and B nodes form a cluster, on the A, B node between the business bearer and the faultautomatically switch, which of the following description is correct? (Multiple choice)
A. unplug the A node and the backup server network connection, the A node's business will automatically switch to the B node
B. When the node a is found through the sms -v command, the status of the IPStor Authentication Module is FAIL. The service of the node A will be from Move to Node B.
C. A, B nodes can work in Active-Activemode, but can only manually achieve the backup service load balancing between A and B nodes
D. unplug the A node power supply, A node's business will automatically switch to the B node
正解:B,C

質問 6:
To use the storage space of OceanStor V3 more efficiently, a customer has specified file system quotas for different departments. If a soft quota alarm is generated for the file system used by department A, which methods can be used to clear the alarm and ensure that new data can be successfully written?
(Multiple Choice)
A. Enable SmartCompression for the file system used by department A.
B. Expand the file system quota for department A.
C. Delete the files that department A does not need to use.
D. Enable SmartDeduplication for the file system used by department A.
正解:A,B,D

質問 7:
By which of the following technologies can vmware VDI reduce the storage space used by the virtual desktop system?
A. View storageaccelerator (VSA)
B. SE sparse virtual disk
C. Link cloning
D. Persona management
正解:B,C

質問 8:
Which of the following is incorrect regarding the VTL6900 data deduplication featuree?
A. TheSIR cluster of the VTL6900 supports global deduplication
B. The deduplication start time of the VTL6900 can be controlled automatically according to the policy
C. VTL6900 on the specified tape deduplication and remote replication is recommended at the sametime
D. VTL6900 deduplicated tape to do data archiving, the physical tape library in the NC is still non-deduplicated data
正解:C

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版のH13-629_V2.0問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のHuawei H13-629_V2.0学習教材を持っていることを保証します。

弊社は無料でHuawei-certification試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版のH13-629_V2.0問題集は印刷されることができ、ソフト版のH13-629_V2.0問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。
 一年間の無料アップデートPass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。
 全額返金お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。(全額返金)
 ご購入の前の試用Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。
H13-629_V2.0 関連試験
H35-917 - HCS - 5G Wireless Hardware Installation (Written) V1.0
H19-370 - HCS-Pre-Sale-EC (Huawei Certified Pre-sales Specialist EC)
H21-299 - HCS-SeniorSolution-Broadcasting & Media
H19-371_V1.0 - HCS-Pre-sales-Digital Power V1.0
H13-831_V1.0 - HCIE-Cloud Service Solutions Architect (Written) V1.0
関連する認定
HCIA-Cloud Service
HCIE-Cloud Computing
Huawei HCDA
HCIA-Data Center Facility
HCIA-Big Data
人気のベンダー
Apple
Avaya
CheckPoint
CIW
CompTIA
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
すべてのベンダー