live chatHACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。

EMC DEA-1TT4問題集

DEA-1TT4

試験コード:DEA-1TT4

試験名称:Associate - Information Storage and Management Version 4.0 Exam

バージョン:V13.95

最近更新時間:2021-06-20

問題と解答:125 Q&As

DEA-1TT4 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格:¥5999 
DEA-1TT4日本語版クリック」

無料問題集DEA-1TT4 資格取得

質問 1:
What does the "variability" characteristic of big data signify?
A. Importance in the quality of data gathered from a number of sources
B. Importance in obtaining the right information from data at all possible contexts
C. Cost-effectiveness and business value obtained from massive volumes of data
D. Diversity in the formats and types of data generated from various sources
正解:D

質問 2:
Based on the exhibit, what does the "X" represent in the FCIP tunnel configuration?

A. EX_port
B. VE_port
C. F_port
D. VX_port
正解:B
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 3:
In an SDS environment, which protocol supports the resource-oriented architecture for the development of scalable and lightweight web applications while adhering to a set of constraints?
A. REST
B. FTP
C. NFS
D. CIFS
正解:A

質問 4:
Which state change notifications (SCNs) are issued by an iSNS server to the registered devices?
A. Output events
B. Input events
C. Network events
D. CPU events
正解:C
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 5:
Match the software-defined storage (SDS) attributes with their respective description.

正解:


質問 6:
What does an area ID represent in Fibre Channel (FC) addressing?
A. Switch within a group
B. Group of switches
C. Group of switch ports
D. Port within a group
正解:C

質問 7:
Why is it important for organizations to implement a backup solution in a data center environment?
A. Minimize the cost of data protection
B. Reduce redundant data in a production environment
C. Improve the integrity of critical data
D. Ensure the availability of production data
正解:D

質問 8:
What is an advantage of implementing file-level virilization in a data center environment?
A. Provides non-disruptive file mobility across NAS devices
B. Allows users the ability to only use a physical path to access files
C. Provides the capability to access files from any device
D. Provides dynamic distribution of files across NAS clients
正解:A

質問 9:
What is an accurate statement about Storage Class Memory (SCM)?
A. SCM is faster than DRAM
B. SCM can be addressed at the bit or word level
C. SCM has volatile memory
D. SCM read and write speeds are slower than flash
正解:B

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版のDEA-1TT4問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のEMC DEA-1TT4学習教材を持っていることを保証します。

弊社は無料でDCA-ISM試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版のDEA-1TT4問題集は印刷されることができ、ソフト版のDEA-1TT4問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。
 一年間の無料アップデートPass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。
 全額返金お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。(全額返金)
 ご購入の前の試用Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。
DEA-1TT4 関連試験
DEA-1TT4J - Associate - Information Storage and Management Version 4.0 Exam (DEA-1TT4日本語版)
関連する認定
EMC DECE-IE SC Series
EMCPE Isilon
DECE - Implementation Engineer
EMCPT
VMAX All Flash and VMAX3 Solutions
人気のベンダー
Apple
Avaya
CheckPoint
CIW
CompTIA
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
すべてのベンダー