live chatHACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。

SAP C_ARCIG_2105問題集

C_ARCIG_2105

試験コード:C_ARCIG_2105

試験名称:SAP Certified Application Associate - SAP Ariba Integration with Cloud Integration Gateway

バージョン:V12.35

最近更新時間:2021-06-20

問題と解答:82 Q&As

C_ARCIG_2105 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格:¥5999 

無料問題集C_ARCIG_2105 資格取得

質問 1:
What is the corresponding activity to Application Specific Settings that you need to perform in the CIG portal?
A. Define General Settings
B. Define Cross-References
C. Define Basic Data
D. Define Global Settings
正解:B

質問 2:
You are migrating from Ariba CI to the SAP Ariba Cloud Integration Gate solution. If you choose to manually create the service names for Proxy/Web service transactions, which of the following document should you xxx?
Note: There are 3 correct answers to this question.
A. Invoice in Ariba Network Integration
B. Receipt in Ariba Network Integration
C. Invoice in SAP Ariba Procurement Integration
D. Receipt in SAP Ariba Procurement Integration
E. Purchasing info record in Ariba Sourcing Integration
正解:B,D,E

質問 3:
Which interfaces should you select for the ERP-initiated purchase requisition feature while executing the interface Setup program in SAP Ariba Procurement Integration Configuration. Note: There are 2 correct answers to this question.
A. Requisition Export Request
B. ERP Response to Procurement
C. ERP-initated Pur. Requistion
D. Procurement Response to ERP
正解:A,B

質問 4:
Which document types in CiG require the ARBCI2 software component? Note: There are 2 corec answers to this question.
A. Contract Request
B. ContractRequestServices
C. QuoteMessageOrder
D. QuoteMessageContractServices
正解:C,D

質問 5:
Your customer is on SAP ERP Central Componect(ECC) EhP3 or below and would like to adopt the Sourcing Contract Service.
Which Ariba add-on software components should you download from the SAP Service Marketplace?
A. To specify the SAP Ariba Cloud Integration Gateway host name
B. To connect the SAP Ariba Cloud Integration Gateway with the SAP Cloud Platform Integration private tentant
C. To mask the identity of your SAP host name when connecting via the SAP Ariba Cloud Integration Gateway
D. To specify the host name of the SAP ERP or SAP S/4HANA instance that you are connecting to
正解:C

質問 6:
What is the purpose of the "Migrate transaction configurations" automated report when migrating from Ariba CI to SAP Ariba Cloud Integration Gateway? Note: There are 2 correct answers to this question.
A. Send SAP system nfmation to SAP Aiba Cloud integration Gateway
B. Migrate parameters of the designated transactions
C. Send client certificate information to SAP Ariba Cloud Integation Gateway
D. Migrate database tables of the designated transactions
正解:B,D

質問 7:
Which of the following objects are supported for incremental extract? Note: There are 3 correct answers to this question.
A. Buyer catalog upload request
B. Sourcing material master
C. Company code
D. Item category
E. Cost center
正解:A,B,E

質問 8:
You need to make a specific material available for stock check and stock reservation in the catalog syndication feature of SAP Ariba ...
Which custom category fields or supplementary attributes are required to be uploaded as type definitions?
Note: There are 3 correct answers to this question.
A. Storage location
B. Purchasing group
C. Purchasing org
D. In Stock indicator
E. Plant
正解:A,B,E

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版のC_ARCIG_2105問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のSAP C_ARCIG_2105学習教材を持っていることを保証します。

弊社は無料でSAP Certified Application Associate試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版のC_ARCIG_2105問題集は印刷されることができ、ソフト版のC_ARCIG_2105問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。
 一年間の無料アップデートPass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。
 全額返金お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。(全額返金)
 ご購入の前の試用Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。
C_ARCIG_2105 関連試験
C_TS420_1809 - SAP Certified Application Associate – SAP S/4HANA Production Planning and Manufacturing (1809)
C-TS460-1909 - SAP Certified Application Associate - SAP S/4HANA Sales 1909 Upskilling
C-TS450-1709-JPN - SAP Certified Application Associate - SAP S/4HANA Sourcing and Procurement (1709) (C_TS450_1709日本語版)
C_S4CSV_2105 - SAP Certified Application Associate - SAP S/4HANA Cloud (public) - Service Implementation
C_ARCIG_2102 - SAP Certified Application Associate - SAP Ariba Integration with Cloud Integration Gateway
関連する認定
SAP ABAP
SAP Application Associate
SAP Certified Development Professional
SAP Certified Integration Associate
SAP Certified Application Specialist
人気のベンダー
Apple
Avaya
CheckPoint
CIW
CompTIA
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
すべてのベンダー