You want to upload a new document template and assign signature placeholders. What permissions do you need?
Note: There are 2 correct answers to this question.
A. Manage Document Template Mapping
B. Manage Documents
C. Manage Document Visibility
D. Manage Document Template
正解:A,D
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
質問 2:
How can you assign the Review New Hire Data step to a hiring manager?
Note: There are 2 correct answers to this question.
A. Create a custom HRIS element as an MDF object.
B. Set rule "SAP_ONB2_HMReviewCheck" to True.
C. Set up role-based permissions.
D. Add an HRIS element in the user data file.
正解:B,C
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
質問 3:
Which HRIS elements are required to include specific fields mapped between Recruiting Management and Employee Central?
Note: There are 3 correct answers to this question.
A. personInfo
B. employmentInfo
C. compInfo
D. jobInfo
E. personalInfo
正解:A,D,E
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
質問 4:
What are the prerequisites to creating Onboarding tasks?
Note: There are 2 correct answers to this question.
A. Create role-based permissions to access new hire tasks.
B. Configure the Select Onboarding Task Configuration business rule.
C. Configure additional tasks in the dashboard.
D. Create an Onboarding program to assign tasks.
正解:A,D
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
質問 5:
A new hire receives an e-mail that contains a reset password link to access the SAP SuccessFactors system. Which e-mail template is generated in the Onboarding process for this to happen?
A. (ONB) External User Welcome Message Template
B. Welcome Message Notification with Reset Password Support Template
C. (ONB) New Hire Welcome Message
D. (ONB) New Welcome Message Added Template
正解:B
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
質問 6:
Transfer events are created only for changes made to which Employee Central data entities?
Note: There are 2 correct answers to this question.
A. employmentInfo
B. compInfo
C. globalInfo
D. jobInfo
正解:B,D
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
質問 7:
How are the Qualtrics lifecycle surveys integrated with SAP SuccessFactors Onboarding and Offboarding processes?
Note: There are 2 correct answers to this question.
A. Onboarding collects the new hire experiences and Qualtrics reports the results.
B. Offboarding collects the exit survey information and Qualtrics reports the results.
C. Qualtrics collects the new hire experiences and reports the results.
D. Qualtrics collects the exit survey information and reports the results.
正解:C,D
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
質問 8:
In which Onboarding process steps do you use the Onboarding data model?
Note: There are 2 correct answers to this question.
A. Manage Pending Hires
B. Personal Data Collection
C. Additional Onboarding Data Collection
D. Review New Hire Data
正解:B,C
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)
846 お客様のコメント





久本** -
C_THR97_2405試験に合格しました。試験に出る問題はほとんどC_S4TM_2601問題集に出ました。最良い試験資料を提供いただき、誠にありがとうございました!