live chatHACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。

SAP C-S4CMA-2005問題集

C-S4CMA-2005

試験コード:C-S4CMA-2005

試験名称:SAP Certified Application Associate - SAP S/4HANA Cloud - Manufacturing Implementation

バージョン:V12.35

最近更新時間:2021-06-11

問題と解答:110 Q&As

C-S4CMA-2005 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格:¥5999 

無料問題集C-S4CMA-2005 資格取得

質問 1:
In which of the following System Lifecycle phases is the Q-system used?
Note: There are 3 correct answers to this question.
正解:C,D,E

質問 2:
Which of the following features are new in the Accelerated Customer Returns process in SAP S/4HANA Cloud compared to traditional EPR systems?
Note: There are 3 correct answers to this question.
正解:C,D,E

質問 3:
What does guided configuration for SAP S/4HANA Cloud provide?
A. Machine learning capabilities for autoconfigurations in SAP S/4HANA Cloud
B. Maintenance master data for SAP S/4HANA Finance Cloud
C. Guidelines for the programming of extensions in the cloud
D. An assisted way to adapt SAP Best Practices for SAP S/4HANA Cloud
正解:D

質問 4:
Which of the following are accelerators on scope item level that SAP provides with SAP Best Practices Explorer for your SAP S/4HANA Cloud solution?
Note: There are 3 correct answers to this question.
正解:C,D,E

質問 5:
Which of the following statements regarding SAP S/4HANA Cloud APIs is true?
A. SAP S/4HANA Cloud APIs can be used to connect only SAP systems.
B. Customers cannot use SAP S/4HANA Cloud APIs to integrate SAP systems with their own systems.
C. SAP S/4HANA Cloud APIs use SAP Cloud Platform Integration and/or SAP HANA cloud connector to connect to on-premise and cloud systems.
D. SAP S/4HANA Cloud APIs can be used to connect only third-party cloud systems.
正解:C

質問 6:
What is a Learning Journey?
A. A role-based collection of learning assets for a specific topic
B. A document that describes your experience during the onboarding process to SAP S/4HANA Cloud
C. A guided tour embedded in SAP S/4HANA Cloud
D. A how-to guide for process tutorials in the My Learning app
正解:A

質問 7:
Which of the following roles are required in the end-to-end process for Professional Services?
Note: There are 3 correct answers to this question.
正解:A,D,E

質問 8:
What is the main activity of the Explore phase?
A. Discovery access
B. Fit-to-standard analysis
C. Scope and configure
D. Realize
正解:B

質問 9:
What are the main tools that you are recommended to use during the Explore phase of an SAP S/4HANA Cloud implementation project?
Note: There are 2 correct answers to this question.
正解:B,C

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版のC-S4CMA-2005問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のSAP C-S4CMA-2005学習教材を持っていることを保証します。

弊社は無料でSAP Certified Application Associate試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版のC-S4CMA-2005問題集は印刷されることができ、ソフト版のC-S4CMA-2005問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

タグ:C-S4CMA-2005問題集、C-S4CMA-2005、C-S4CMA-2005、C-S4CMA-2005、C-S4CMA-2005、C-S4CMA-2005、C-S4CMA-2005、C-S4CMA-2005、C-S4CMA-2005、C-S4CMA-2005

C-S4CMA-2005 関連試験
C_THR86_2011 - SAP Certified Application Associate - SAP SuccessFactors Compensation 2H/2020
C-HANAIMP-16-JP - SAP Certified Application Associate - SAP HANA 2.0 (SPS04) (C_HANAIMP_16日本語版)
C-S4CPR-1905 - SAP Certified Application Associate - SAP S/4HANA Cloud - Procurement Implementation
C_S4CWM_2008 - SAP Certified Application Associate - SAP S/4HANA Cloud - Warehouse Management Implementation
C-THR89-2005 - SAP Certified Application Associate - SAP SuccessFactors Workforce Analytics & Planning Functional Consultant 1H/2020
関連する認定
SAP Certified Application Consultant
SAP Certified Associate
SAP ABAP
SAP Certified Business Associate
SAP Certified Technology Professional
Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。
 一年間の無料アップデートPass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。
 全額返金お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。(全額返金)
 ご購入の前の試用Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。
レビュー  レビュー  C-S4CMA-2005合格率:99.9%
驚きました!95点でC-S4CMA-2005試験に合格しました。再び感謝の意を申し上げます!

Fujii

以前、C-S4CMA-2005試験に参加したことがなかったです。C-S4CMA-2005問題集のおかげで、初めてC-S4CMA-2005試験を受けて、合格しました。

上野**

友達がC-S4CMA-2005問題集を私にお勧めです。本当によかったC-S4CMA-2005問題集と思います。

Nakatake

9.8 / 10 - 1881
※免責事項

当サイトは、掲載されたレビューの内容に関していかなる保証いたしません。本番のテストの変更等により使用の結果は異なる可能性があります。実際に商品を購入する際は商品販売元ページを熟読後、ご自身のご判断でご利用ください。また、掲載されたレビューの内容によって生じた利益損害や、ユーザー同士のトラブル等に対し、いかなる責任も負いません。 予めご了承下さい。

人気のベンダー
Apple
Avaya
CheckPoint
CIW
CompTIA
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
すべてのベンダー