live chatHACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。

SAP C-S4CFI-2011問題集

C-S4CFI-2011

試験コード:C-S4CFI-2011

試験名称:SAP Certified Application Associate - SAP S/4HANA Cloud - Finance Implementation

バージョン:V12.35

最近更新時間:2021-06-23

問題と解答:105 Q&As

C-S4CFI-2011 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格:¥5999 

無料問題集C-S4CFI-2011 資格取得

質問 1:
Master Data Management and Migration
What application in the standard SAP S/4HANA Cloud system is used to access data migration tools?
A. Review Mandatory Settings
B. Manage Your Solution
C. End-to-End Implementation Experience
D. Configure Your Solution
正解:B

質問 2:
You configure Bank Account Management
To which of the following objects do you assign approval patterns to manage bank accounts? 2 answers
A. Company code
B. Bank account ID
C. Payment signatory
D. Account type
正解:A,D

質問 3:
SAP Activate for SAP S/4HANA Cloud Methodology and Best Practices
What is this purpose of the Starter system in the SAP S/4HANA Cloud Implementation project?
A. To demonstrate SAP Best Practices processes in a preconfigured system and identify customer personalization requirements during Fit-to-Standard workshops
B. To demonstrate the customer's personalized solution, including process flowers, the organizational structure, and authorizations
C. To conduct a blueprint workshop to identify all customer requirements for a completely customized solution
D. To configure the customers personalized solution for demonstration and testing during the Realize phase.
正解:A

質問 4:
What are the prerequisites for using the SAP Fiori app Test your process? 2 correct answers
A. The development system is connected to the implementation landscape.
B. SAP Best Practices are activated in the system and connected to Test Engine on SAP cloud platform
C. Test user has all the necessary roles to run the process.
D. The test scripts are uploaded to SAP S/4HANA Cloud
正解:B,C

質問 5:
Real-Time Reporting and Monitoring
Which capabilities support extensibility for analytics? 3 answers
A. Out-of-the-box APIs for reporting
B. Open Core Data Services (CDS) views to implement data sources
C. Option to change existing data sources by removing fields
D. Option to extend standard forms
E. SAP Fiori apps to guide the user when building reports
正解:B,D,E

質問 6:
Master Data Management and Migration
Which of the following tasks can you perform with the Simulate Import feature of guided migrations? 2 answers
A. Post and reverse data until all errors are resolved
B. Re-run the simulated imports until all of the errors are addressed
C. Automatically check and fix structures if something is not fitting to the interface structure
D. Test migration data against system customizing without commit
正解:B,D

質問 7:
What middleware is used to integrate SAP S/4HANA Cloud with SAP Concur?
A. SAP Process Integration
B. SAP Landscape Transformation Replication Server
C. SAP Process Orchestration
D. SAP Cloud Platform Integration
正解:D

質問 8:
Witch you activates can you perform when you use general ledger accounting in SAP S/4 HANA Cloud? 2 answers
A. Post to the financial statement version
B. Display general ledger items, documents and good balances
C. Carry out recurring entries
D. Release blocked sales orders
正解:B,C

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版のC-S4CFI-2011問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のSAP C-S4CFI-2011学習教材を持っていることを保証します。

弊社は無料でSAP Certified Application Associate試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版のC-S4CFI-2011問題集は印刷されることができ、ソフト版のC-S4CFI-2011問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。
 一年間の無料アップデートPass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。
 全額返金お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。(全額返金)
 ご購入の前の試用Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。
C-S4CFI-2011 関連試験
C_THR92_2005 - SAP Certified Application Associate - SAP SuccessFactors People Analytics Embedded Edition 1H/2020
C_PAII10_35 - SAP Certified Application Associate - SAP Predictive Analytics
C_BW4HANA_24-Deutsch - SAP Certified Application Associate - Reporting. Modeling and Data Acquisition with SAP BW/4HANA 2.x (C_BW4HANA_24 Deutsch Version)
C-TS460-1809 - SAP Certified Application Associate - SAP S/4HANA Sales 1809 Upskilling
C_TS4FI_2020 - SAP Certified Application Associate - SAP S/4HANA for Financial Accounting Associates (SAP S/4HANA 2020)
関連する認定
SAP Certified Development Specialist
SAP Certified Application Professional
SAP Certification
SAP Certified Application Associate
SAP Certified Development Professional
人気のベンダー
Apple
Avaya
CheckPoint
CIW
CompTIA
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
すべてのベンダー