What extensibility type can you use to extend the business functionality of S/4HANA Cloud?
A. LoB
B. In-App
C. OData
D. Classic
正解:B
質問 2:
Which of the following are Twelve Factor application principles? Note:There are 2 correct answers to this question
A. Strictly separate build and run stages
B. Do not strictly separate build and run stages
C. One codebase tracked in revision control, many deploys
D. One codebase tracked in revision control, one deploy
正解:A,C
質問 3:
You extended an SAP Business Standard API with custom fields. Where do you find the fields in the exposed OData API?
A. In the extended SAP Business Standard API
B. In a new API that is associated with the SAP Business Standard API
C. In a new SAP Business Standard API
正解:A
質問 4:
Which APIs are supported by the SAP Cloud SDK Virtual Data Model Generator?
A. OData
B. SOAP
C. IDoc
正解:A
質問 5:
You want to connect your on-premise database to an SAP HANA database service on the SAP Cloud Platform. Which SAP Cloud Connector configuration do you use?
A. Cloud To On-Premise
B. On-Premise to Cloud
C. On-Premise to HANA
正解:B
質問 6:
You develop an app using the SAP Cloud Application Programming Model (CAP). What do you use to define the data model?
A. Core Data Services (CDS)
B. SAP Cloud SDK
C. SAP Cloud Platform SDK
正解:A
質問 7:
What is a reason to buid extensions?
A. To implement different processes on different backends
B. To harden the database
C. To use a micro-service architecture with a SaaS application
正解:A
質問 8:
Which microservices platforms does SAP use?
A. SAP Cloud Platform, Cloud Foundry environment
B. SAP Netweaver
C. SAP Cloud Platform, Neo environment
正解:A
1244 お客様のコメント
クリック」





Mizuta -
初学で一発合格できたのはPass4Testさんのおかげです。問題集にてひたすら勉強して、試験中にかなり順調に回答しました。