In which of the following objects do you see the Maintenance Plan work center view? There are 3 correct answers to this question.
A. Installed base
B. Contract
C. Registered product
D. Customer
E. Contact
正解:A,B,C
質問 2:
Which activities do you perform when setting up a new approval process for sales quotes? There are 2 correct answers to this question.
A. Select Scoping for Standard Approvals in Business Configuration.
B. Select Scoping question for Sales Quote Approval in Business Configuration.
C. Copy the Standard Approval process and edit validity.
D. Copy the Standard Approval process and activate it.
正解:B,C
質問 3:
Which of the following Sales area dependent elements can you maintain in the product master? There are 2 correct answers to this question.
A. Division
B. Unit Of Measure
C. Maximum Order Quantity
D. Customer Part Number
正解:C,D
質問 4:
In which party types are Territory Alignment rules used to realign territories? There are 2 correct answers to this question.
A. Competitors
B. Sales units
C. Accounts
D. Employees
正解:B,C
質問 5:
What is returned when you execute Request External Pricing in the sales quote? There are 3 correct answers to this question.
A. Bill of materials
B. Storage location details
C. Availability to promise
D. Credit check
E. Configurable products
正解:A,C,D
質問 6:
Which data is synchronized bi-directionally between SAP Hybris Cloud for Customer and SAP CRM on premise? There are 2 correct answers to this question.
A. Opportunities
B. Account Master Data
C. Product master data
D. Territory Management data
正解:A,B
質問 7:
What you can use to map the complex organizational structure of a large account in SAP Hybris Cloud for Customer? Please choose the correct answer.
A. Product Hierarchy
B. Structure
C. Account Hierarchy
D. Territory Hierarchy
正解:C
質問 8:
Which of the following elements can you use to set up routing rules for service tickets? There are 2 correct answers to this question.
A. Channel type
B. Warranty
C. Escalated date
D. Escalation status
正解:A,D
917 お客様のコメント





Yasuda -
C_C4C30_1711の試験対策問題集はまるで嘘のような的中率でした。Pass4Testさんありがとうございます。