live chatHACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。

Alfresco ACSCE-5X問題集

ACSCE-5X

試験コード:ACSCE-5X

試験名称:Alfresco Content Services Certified Engineer

バージョン:V12.75

最近更新時間:2021-06-20

問題と解答:88 Q&As

ACSCE-5X 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格:¥5999 

無料問題集ACSCE-5X 資格取得

質問 1:
You want to execute a query in Alfresco Full-Text Search that returns only nodes with a custom text property my:property that exactly matches 1000. Which query would be correct?
A. The correct query is: my:property:1000
B. The correct query is: ~my:property:1000
C. The correct query is: !my:property:1000
D. The correct query is: =my:property:1000
正解:A

質問 2:
Which function can be used in the SELECT clause of a CMIS query to return a measure of the relevance of each row, in numerical format?
A. VALUE()
B. RANKING()
C. POS()
D. SCORE()
正解:D

質問 3:
What is the class.org.alfresco.model.ContentModel used for?
A. Moving content in the repository between folders.
B. Trigger automatic metadata extraction from the content.
C. Transforming document content into a different format.
D. Referencing out of the box content model types in your code.
E. Validating the content of the document follows a certain template.
正解:D

質問 4:
The embedded Activity in Alfresco Content Services provides different types of tasks in a process definition. Which one is NOT a provided task?
A. userTask.
B. scriptTask.
C. mailTask.
D. processTask.
正解:D

質問 5:
Which of the following is not an Alfresco-supplied subsystem category?
A. Audit.
B. Authentication.
C. Search.
D. Dictionary.
正解:D
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 6:
The NodeService, allows you to create a node with the method depicted below. Based on this information, which statements are TRUE? (Choose three.)

A. By convention, the path and the name of the node should be kept consistent.
B. The path of the node is specified by the assocQName.
C. The property map must contain more than one value.
D. The name of the node and the path can be different.
E. The path of the node contains the value of the cm:name property specified in the properties.
正解:A,C,D

質問 7:
Which is the correct name of a helper class that should be extended to define your own Java-backed web scripts that take full control of the HTTP request?
A. BasicWebScript
B. DeclarativeWebScript
C. AbstractWebScript
D. WebScriptImpl
正解:B
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 8:
Which Alfresco Java Public API service allows reading and writing node properties?
A. DictionaryService
B. NodePropertyService
C. NodeService
D. PropertyService
正解:C
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 9:
Which cases would be an appropriate use of the CMIS API?
A. You need to query documents by the tags applied to them.
B. You need to create and add aspects to folders.
C. You need to update active workflow tasks.
D. You need to query and update data list items.
E. You need to update user and groups information on the repository.
正解:E
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版のACSCE-5X問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のAlfresco ACSCE-5X学習教材を持っていることを保証します。

弊社は無料でAlfresco Certified試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版のACSCE-5X問題集は印刷されることができ、ソフト版のACSCE-5X問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。
 一年間の無料アップデートPass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。
 全額返金お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。(全額返金)
 ご購入の前の試用Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。
ACSCE-5X 関連試験
ACE001 - Alfresco Certified Engineer
APSCA - Alfresco Process Services Certified AdministratorExam
ACSCA - Alfresco Content Services Certified Administrator
関連する認定
Alfresco Certified
Alfresco Process Services
人気のベンダー
Apple
Avaya
CheckPoint
CIW
CompTIA
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
すべてのベンダー