live chatHACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。

Cisco 700-150問題集

700-150

試験コード:700-150

試験名称:Introduction to Cisco Sales

バージョン:V14.75

最近更新時間:2021-06-16

問題と解答:125 Q&As

700-150 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格:¥5999 
700-150日本語版クリック」

無料問題集700-150 資格取得

質問 1:
Which of the following describes the benefits of Cisco Intelligent Automation for Cloud software?
A. It automates sophisticated data center and standard business processes from a single, self- service portal.
B. It includes Wireless LAN, Security/SD-WAN, Switching, Mobility Management, and Insight.
C. It defines the deployment and management requirements of an entire application stack.
D. It builds a robust security architecture while significantly reducing WAN costs and time to deploy new services.
正解:A
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 2:
Which of the following are the top three protecting capabilities of Cisco Data Center?
A. segment, enforce, and detect
B. enforce, segment, and access
C. detect, replicate, and access
D. detect, authenticate, and replicate
正解:A
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 3:
Cisco collaboration edge architecture helps improve the end user experience while offering security, ease of deployment and open-standards interoperability.
Which of the following is not a gateway product?
A. Cisco Unified Communication Manager
B. Cisco Expressway series
C. Cisco TDM Gateways
D. Cisco Unified Border Element
正解:D
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 4:
What is Cisco's approach to business outcome sales?
A. It focuses on differentiating themselves as a market leader in security solutions from a profits centric perspective.
B. It focuses on developing a business-focused view of the customer enterprise and places their needs and business outcomes from a customer-centric perspective.
C. It focuses on increasing revenue and reducing costs from a customer-centric perspective.
D. It focuses on enabling their sales team with the necessary tools and products to increase their market share.
正解:C

質問 5:
Cisco DNA Analytics and Assurance allow users to automate network performance management in all of the following ways. Which is not true?
A. Simplify management
B. Save time, solve problems
C. Turn insights into
D. Gain network visibility
正解:C

質問 6:
Cisco Unified Data Center offers some benefits to customers. Which is not a benefit?
A. Sophisticated capabilities made simple
B. Gain control over increasing complexity
C. State of the art infrastructure
D. Deliver more value, faster to all lines of business
正解:C
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 7:
Which of the following are included in Cisco's current networking product lines?
A. Switches, routers, and application delivery controllers
B. Switches, routers, LAN, and WAN
C. Switches, routers, application delivery controllers, LAN, and WAN
D. Application delivery controllers, LAN, and WAN
正解:B

質問 8:
Which three areas represent the focus of Cisco's vision on technology?
A. digitization, workplace transformation, and investment protection
B. virtualization, collaboration, and investment protection
C. digitization, workplace transformation, and innovation
D. virtualization, investment protection, and innovation
正解:A

質問 9:
How do you define a business outcome?
A. a strategy that sets out sales targets and tactics for the business
B. a measurable result of an activity or process within the business
C. a process of estimating future sales
D. a plan that positions a company's brand or product to gain a competitive advantage
正解:B

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版の700-150問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のCisco 700-150学習教材を持っていることを保証します。

弊社は無料でCisco Account Manager試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版の700-150問題集は印刷されることができ、ソフト版の700-150問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。
 一年間の無料アップデートPass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。
 全額返金お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。(全額返金)
 ご購入の前の試用Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。
700-150 関連試験
700-551J - Express Security for Account Managers (700-551日本語版)
700-651 - Cisco Collaboration Architecture Sales Essentials
700-105 - Cisco Midsize Collaboration Solutions for Account Managers
700-150J - Introduction to Cisco Sales (700-150日本語版)
700-020 - Cisco Video Sales Essentials
関連する認定
SMB
Cisco Business Architecture Practitioner
CCIP
CCIE Service Provider
Others
人気のベンダー
Apple
Avaya
CheckPoint
CIW
CompTIA
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
すべてのベンダー