live chatHACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。

Microsoft 70-692問題集

70-692

試験コード:70-692

試験名称:Upgrading Your Windows XP Skills to MCSA Windows 8.1

バージョン:V12.35

最近更新時間:2021-06-09

問題と解答:76 Q&As

70-692 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格:¥5999 

無料問題集70-692 資格取得

質問 1:
You have several client computers that run Windows 7 Enterprise.
You plan to configure the computers to dual-boot to Windows 8.1 Enterprise by using a
native-boot VHD.
You have a VHD file that contains an installation of Windows 8.1 Enterprise,
You need to inject several device drivers into the VHD file.
Which tool should you use?
A. Pkgmgr
B. Bcdboot
C. Dism
D. Bcdedit
正解:C
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 2:
You manage a client Windows 8.1 computer named Computer1. The computer has the OneDrive desktop application installed.
You have an OneDrive synchronized folder that contains .pdf files.
You need to ensure that you can restore previous versions of the .pdf files.
What should you do?
A. Enable File History.
B. Configure System Restore.
C. Enable Sync your settings on Computer1.
D. Configure Computer1 as a trusted PC.
正解:A
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 3:
You are a system administrator for a local accounting firm. Your company uses Windows
8.1 Pro desktop computers. All computers have a secondary D: drive.
You want to enable File History for all your users. You create the folder structure D:\Backup\File History on all user computers. You launch the File History application and verify that it is turned on. Next, you click Select drive in Configure File History Settings. However, under Copy Files to: you get the message, "No usable drives were found."
You need to successfully configure file history.
What should you do?
A. Use a network drive for file history.
B. Grant NTFS rights to the File History folder.
C. Share the File History folder.
D. Verify that your local drive has enough free space.
正解:A
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 4:
You are the network administrator for Contoso, Ltd. Many users have Windows 8.1 laptops,
and your IT department configures all of them to use Bitlocker on all fixed drives.
Many users carry sensitive corporate data on their USB drives.
You need to enable BitLocker for these USB drives.
Which key protector option should you use?
A. Automatic Unlock
B. TPM
C. A .tpmfile
D. A smartcard
正解:C

質問 5:
You deploy several Windows 8.1 tablet PCs.
You need to minimize power usage when the user presses the sleep button.
What should you do?
A. Configure the active power plan to disable Wake Timers.
B. In Power Options, configure the sleep button setting to Sleep.
C. In Power Options, configure the sleep button setting to Hibernate.
D. Configure the active power plan to use Fast Startup.
正解:C

質問 6:
You administer Windows 7 client computers in your company network.
You plan to upgrade the computers to Windows 8.1.
You need to ensure that the computers are able to support Full Windows Touch and the Windows 8.1 Snap feature.
Which three minimum specifications should you ensure the hardware meets? (Each correct answer presents part of the solution. Choose three.)
正解:A,C,F

質問 7:
Your company uses several peripheral devices. The drivers for these devices are not available on Windows Update.
You need to ensure that the drivers install when users connect these devices to their computers.
What should you do?
A. For the Group Policy setting Prioritize all digitally signed drivers equally during the driver ranking and selection process, select Disabled
B. For the Group Policy setting Configure driver search locations, select Enabled. Make the drivers available on the UNC path to the driver's share.
C. From Device Manager, find the detected scanner device and select Update Driver.
D. Add the following registry key to the computers: HKEY_LOCAL_MACHINE/Software/Microsoft/Windows/Current Version/ DevicePath. Add %systemroot%\inf and the UNC path to the drivers share.
正解:D
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 8:
A company has a Microsoft Software Assurance with Volume Licensing agreement. All client computers run Windows 8.1.
An employee updates a device driver on his computer and then restarts the computer. Windows does not start successfully. You establish that the updated driver is the cause of the problem.
You need to prevent the updated driver from running on startup, without impacting other drivers or personal data.
What should you do?
A. Start the computer with the Diagnostic and Recovery Toolset and configure the driver options.
B. Use the File History feature.
C. Reset the computer to the manufacturer's system image.
D. Use the Windows 8.1 PC Reset feature.
正解:A

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版の70-692問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のMicrosoft 70-692学習教材を持っていることを保証します。

弊社は無料でMCSA試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版の70-692問題集は印刷されることができ、ソフト版の70-692問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

タグ:70-692問題集、70-692、70-692、70-692、70-692、70-692、70-692、70-692、70-692、70-692

70-692 関連試験
70-417-Deutsch - Upgrading Your Skills to MCSA Windows Server 2012 (70-417 Deutsch Version)
070-692 - Upgrading Your Windows XP Skills to MCSA Windows 8.1
070-457 - Transition Your MCTS on SQL Server 2008 to MCSA: SQL Server 2012, Part 1
070-768 - Developing SQL Data Models
77-882 - Excel 2010
関連する認定
Microsoft Windows 10 Release 1809 and later
MCSE: Communication
Microsoft .NET Framework 4
MCSA-Universal Windows Platform
Microsoft Azure HDInsight
Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。
 一年間の無料アップデートPass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。
 全額返金お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。(全額返金)
 ご購入の前の試用Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。
レビュー  レビュー  70-692合格率:99.9%
本当にの70-692ひとつしか読みませんでしたが、記載内容への理解を深めることで合格しました。Microsoftありがとう

本問題集学習し、70-692合格しました。Pass4Testの説明は遥かにわかりやすいのでよいです。

岩本**

最近70-692試験を受験しましたが、70-692問題集で準備するのに数日しかかかりませんでした。

Ueda

9.8 / 10 - 1948
※免責事項

当サイトは、掲載されたレビューの内容に関していかなる保証いたしません。本番のテストの変更等により使用の結果は異なる可能性があります。実際に商品を購入する際は商品販売元ページを熟読後、ご自身のご判断でご利用ください。また、掲載されたレビューの内容によって生じた利益損害や、ユーザー同士のトラブル等に対し、いかなる責任も負いません。 予めご了承下さい。

人気のベンダー
Apple
Avaya
CheckPoint
Cisco
Citrix
CIW
CompTIA
EC-COUNCIL
EMC
FileMaker
HP
Juniper
Lotus
Lpi
Microsoft
Network Appliance
OMG
PMI
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
F5
すべてのベンダー