live chatHACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。

Oracle 1z0-343問題集

1z0-343

試験コード:1z0-343

試験名称:JD Edwards EnterpriseOne Distribution 9.2 Implementation Essentials

バージョン:V12.75

最近更新時間:2021-06-10

問題と解答:75 Q&As

1z0-343 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格:¥5999 

無料問題集1z0-343 資格取得

質問 1:
To set up commissions for a salesperson, which three elements must be linked? (Choose three.)
正解:A,B,D

質問 2:
A customer is attempting to generate a purchase order from a requisition, but is receiving a Date Invalid error.
What is the cause of this error?
A. The cancel date on the requisition header is in the past.
B. The order date on the requisition detail is in the past.
C. The requested date on the requisition header is in the past.
D. The G/L date on the requisition detail is in the past.
正解:D

質問 3:
Identify the option that contains the components required for setting up advanced preference processing.
A. Hierarchy, Preference Master, System Constants, and Schedules
B. Sales Order Entry processing options, Branch/Plant Constants, Preference Details, and Hierarchy
C. Sales Order Entry processing options, Order Activity Rules, System Constants, and Preference Master
D. Preference Schedules, Preference Details, System Constants, and Sales Order Entry processing options
E. Adjustment Definitions, Hierarchy, Branch/Plant Constants, and Preference Details
正解:D

質問 4:
What is the reason why Routing Options are not displayed for a Shipment that has a Promised Ship (PPDJ) of today's date?
A. Valid routes have either transit days or lead days that makes the routers unavailable for this particular shipment.
B. Promised Ship (PPDJ) and Promised Delivery date (RSDJ) are a nonworking day in the workday calendar.
C. Rate Definition is only Billable.
D. Preferred Carrier doesn't have a valid Route.
正解:B

質問 5:
Your customer requires the address book application to contain the following features: basic address book information, map of the physical address, open invoices, and vouchers.
What are the two ways to satisfy your customer's request? (Choose two.)
正解:B,D

質問 6:
What program should you run to compare the system quantities to the actual physical counts during a cycle count?
A. Run the Print Cycle Count Sheets program and review the sheets.
B. Run the Cycle Variance Detail Print program
C. Run the Cycle Count Update program, and review the report.
D. Run the Select Items for Cycle Count program and review the output
E. This is not possible. There is not a standard JDE report that makes this comparison.
正解:C

質問 7:
Your client is using As Of Processing and is running the Partial Generation program to update the ASOF (F41112) file with automation from new records. There are four valid values for the posted code (IPCD) field in the Item Ledger (F4111) field.
Which values are processed by R41542 Partial Generation and added to the F41112 ASOF file?
A. Records in the Item Ledger file (F4111) containing Posted Code "Blank" will be added to the F41112 Item ASOF file.
B. Records in the Item Ledger file (F4111) containing Posted Code "X" will be added to the F41112 Item ASOF file.
C. Records in the Item Ledger file (F4111) containing Posted Code "Blank" and "Y" will be added to the F41112 Item ASOF file.
D. Records in the Item Ledger file (F4111) containing Posted Code "X" and "S" will be added to the F41112 Item ASOF file.
E. Records in the Item Ledger file (F4111) containing Posted Code "Y" and "S" will be added to the F41112 Item ASOF file.
正解:C

質問 8:
Which two Customer Billing Instruction fields do not default to the sales order, based on the ship-to address?
(Choose two.)
正解:D,E

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版の1z0-343問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のOracle 1z0-343学習教材を持っていることを保証します。

弊社は無料でOracle Certification試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版の1z0-343問題集は印刷されることができ、ソフト版の1z0-343問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

タグ:1z0-343問題集、1z0-343、1z0-343、1z0-343、1z0-343、1z0-343、1z0-343、1z0-343、1z0-343、1z0-343

1z0-343 関連試験
1Z0-1068-21 - Oracle CX Commerce 2021 Implementation Essentials
1Z0-1040-20 - Oracle Cloud Platform Content and Experience 2020 Specialist
1Z0-1047-21 - Oracle Absence Management Cloud 2021 Implementation Essentials
1Z0-1045-21 - Oracle Warehouse Management Cloud 2021 Implementation Essentials
1Z0-1076-21 - Oracle Cloud Platform Systems Management 2021 Specialist
関連する認定
Oracle Service Cloud
Oracle Openoffice
Oracle Workforce Management
Oracle Inventory Management Cloud
12c
Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。
 一年間の無料アップデートPass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。
 全額返金お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。(全額返金)
 ご購入の前の試用Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。
レビュー  レビュー  1z0-343合格率:99.9%
これから始めたい方にも良さそうです。また、資格勉強のためだけでなく1z0-343がどんなものか知りたい方にもおすすめできます。

相川**

きっちりと情報がまとまっているし読みやすいです。1z0-343知識も経験も無しにいきなりこの試験から受けるという方はいないでしょうし、これで十分だとは思いますが。

Asano

1z0-343初心者でも分かり易いと感じました。ボリュームをあって内容も充実しています。

Nagata

9.3 / 10 - 1828
※免責事項

当サイトは、掲載されたレビューの内容に関していかなる保証いたしません。本番のテストの変更等により使用の結果は異なる可能性があります。実際に商品を購入する際は商品販売元ページを熟読後、ご自身のご判断でご利用ください。また、掲載されたレビューの内容によって生じた利益損害や、ユーザー同士のトラブル等に対し、いかなる責任も負いません。 予めご了承下さい。

人気のベンダー
Apple
Avaya
CheckPoint
Cisco
Citrix
CIW
CompTIA
EC-COUNCIL
EMC
FileMaker
HP
Juniper
Lotus
Lpi
Microsoft
Network Appliance
OMG
PMI
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
F5
すべてのベンダー