live chatHACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。

Oracle 1Z1-995問題集

1Z1-995

試験コード:1Z1-995

試験名称:Oracle Global Trade Management 2018 Implementation Essentials

バージョン:V12.35

最近更新時間:2021-06-18

問題と解答:78 Q&As

1Z1-995 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格:¥5999 

無料問題集1Z1-995 資格取得

質問 1:
Your client has a requirement to perform automatic Sanction Screening on a Party.
Which two configurations do you use in GTM to meet the requirement? (Choose two.)
A. Restricted Party List
B. Business Monitor
C. Compliance Rules
D. Agents
E. Service Preference and Service Parameter for Restricted Party Screening
正解:C,E

質問 2:
To which Oracle Database instance are Oracle Data Integrator (ODI) repositories specific to GTI deployed?
A. Checkpoint Database (CD)
B. Historical Database (HD)
C. Online Transaction Processing (OLTP) database
D. Replicated Operational Database (ROD)
正解:C

質問 3:
Identify two true statements regarding the Restricted Party Exclusion List. (Choose two.)
A. a mandatory setup in GTM before Restricted Party Screening can work.
B. a "black list." Those on the list are GTM parties confirmed to be restricted parties.
C. a "white list." Those on the list are GTM parties confirmed NOT to be restricted parties.
D. an optional setup in GTM.
正解:C,D

質問 4:
Which of the following methods will allow you to combine Transaction Lines with matching HTS codes when creating a Declaration?
A. Set up Data Configuration in your Logic Configuration.
B. Set up a Declaration Type Profile for your Declaration.
C. Set up a Grouping Constraint Set in your Logic Configuration.
D. Set up an Aggregation Constraint Set in your Logic Configuration.
正解:B

質問 5:
Your client has the following requirements:
1. Perform restricted party screening using first name, last name, address, and country using the DICE algorithm.
2. Screen the company name to check if the word NUCLEAR or ATOMIC is part of the company name.
Which option will meet the requirements?
A. Requirement 1 can be met, but Requirement 2 cannot be met.
B. Requirements can be met by configuring separate Service Preference and Service Parameter, and by making multiple restricted party screening requests using an agent.
C. Requirements can be met with a custom stored procedure for requirement 2 along with a restricted party screening for requirement 1, because ONLY ONE restricted party screening request can be made using an agent.
D. Requirements can be met by configuring multiple Service Parameters in a single Service Preference and by calling the restricted party screening using an agent with the service preference.
正解:B

質問 6:
Which three options can be used to specify User Preference in GTM? (Choose three.)
A. Business Monitor
B. User Role
C. Date Format
D. Menu
E. Language
正解:B,D,E

質問 7:
Identify three statements that are true about Restricted Party List. (Choose three.)
A. When a Restricted Party on the Government Agency Restricted Party List is no longer valid, the External Content Provider will send an update through integration.
B. When a Restricted Party on the Restricted Party List is no longer valid, the user can expire it in GTM.
C. After a Restricted Party appears on the Restricted Party List, the user should never delete it or mark it as invalid.
D. When a Restricted Party on the Restricted Party List is no longer valid, the user should deselect the In Use check box in GTM.
E. When a Restricted Party on the Restricted Party List is no longer valid, the user should delete it in GTM.
正解:A,C,D

質問 8:
On which object do you specify the allowed tolerances used at the time of determining eligible licenses?
A. License Category
B. Service Preference
C. License Type
D. Constraint Set
正解:B

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版の1Z1-995問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のOracle 1Z1-995学習教材を持っていることを保証します。

弊社は無料でOracle Certification試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版の1Z1-995問題集は印刷されることができ、ソフト版の1Z1-995問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。
 一年間の無料アップデートPass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。
 全額返金お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。(全額返金)
 ご購入の前の試用Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。
1Z1-995 関連試験
1z0-006 - Oracle Database Foundations
1Z1-1037 - Oracle Knowledge Management Cloud 2019 Implementation Essentials
1Z0-909 - MySQL 8.0 Database Developer
1Z0-1040-21 - Oracle Cloud Platform Content and Experience 2021 Specialist
1Z0-1054-21 - Oracle Financials Cloud: General Ledger 2021 Implementation Essentials
関連する認定
Incentive Compensation
MySQL Cloud Service
Oracle Utilities Customer Cloud
Oracle Enterprise Performance Reporting Cloud Service
Other Oracle Certification
人気のベンダー
Apple
Avaya
CheckPoint
CIW
CompTIA
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
すべてのベンダー