live chatHACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。

Oracle 1Z1-958問題集

1Z1-958

試験コード:1Z1-958

試験名称:Oracle Risk Management Cloud 2018

バージョン:V12.95

最近更新時間:2021-06-22

問題と解答:76 Q&As

1Z1-958 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格:¥5999 

無料問題集1Z1-958 資格取得

質問 1:
You have scheduled quarterly assessments for a Control object at the beginning of the year with future dates.
However, the test plans associated with the Control object were updated before the assessment could be started. Which statement is true about this scenario?
A. The scheduled assessment process will end in error.
B. The assessment will be associated with the version of the test plans from the time of assessment initiation.
C. The user will have the option to select the older or newer versions of the test plans during the assessment process.
D. The updated test plans will become available during the assessment.
正解:B

質問 2:
You have imported risks in Financial Reporting Compliance using data migration. Your client is asking if you can add controls for these risks.
Which two statements are true? (Choose two.)
A. You cannot use the Data Migration tool to add control records to map to existing risks.
B. To relate controls, risks must be assigned to the same perspective that is assigned to the control you want to map it to.
C. You can use the Data Migration tool to add control records for the existing risks.
D. You can manually add control definitions and relate them to the risks in Financial Reporting Compliance.
E. To relate controls to risks, the risks must be in "approved" state.
正解:B,C

質問 3:
You are designing data for data import. The customer decided that they want to secure controls based on their company organization.
Which three worksheets of the import template are required to accomplish this requirement? (Choose three.)
A. Controls
B. Perspective Items
C. Perspective-Control
D. Control Test Plans
正解:A,B,D

質問 4:
Select three fields that are required to create an impromptu assessment. (Choose three.)
A. Template
B. Reviewer
C. Activity
D. Due Date
E. Name
F. Perspectives
正解:A,D,E

質問 5:
An organization has a list of companies with which they no longer wish to do business. The list is not stored in their ERP Could but is stored in a file.
Which transaction model will identify payments made to these companies?
A. Create an Imported business object that can be used in conjunction with Oracle's pre-built "Payment" object. One both objects are in your model, add this standard filter: the "Payment" object's "Remit to Supplier Name" is similar to the custom object's "Company Name" by 95%.
B. You cannot define this model because imported objects from a file cannot be used with delivered objects.
C. Create an Imported business object that can be used in conjunction with Oracle's pre-built "Payables Invoice" object. Once both objects are in your model, add this standard filter: the "Payables Invoice" object's "Supplier Name" equals the custom object's "Company Name".
D. Add a configurable attribute "Company Name" to Oracle's pre-built "Payment" object. Then add this standard filter: "Remit to Supplier Name" equals "Company Name".
正解:C

質問 6:
During an assessment, an issue was created. Your job as the Issue Manager is to review the issues and validate them. If it is determined that they are not valid issues, you need to close them. You have found an issue that is not valid and with Status: Open and State: Reported.
Identify the correct step to close this issue.
A. The assessment associated to the issue must be completed before closing the issue. Only then can you close the issue.
B. After you have completed the remediation plan, click the Close button on the Remediation Plan page.
C. Ensure that the issue status is In Edit, and then from the Actions menu, select Close Issue.
D. On the Manage Issues page, highlight the issue and click the Close button.
正解:A

質問 7:
Which filter can be used to identify expense reports that contain suspicious expense type combinations, such as, a report for a single trip that contains taxi, car rental, and mileage expenses?
A. Inclusive function filter grouped by the "Expense Report Information" object's "Report Number" where the "Expense Type" has an "Equals" condition for values that include taxi, car, mileage.
B. Inclusive function filter grouped by the "Expense Report Information" object's "Person" where the
"Expense Type" has an "In" condition for values that include taxi, car, mileage.
C. Inclusive function filter grouped by the "Expense Report Information" object's "Report Number" where the "Expense Type" has an "In" condition for values that include taxi, car, mileage.
D. Inclusive function filter grouped by the "Expense Report Information" object's "Report Number" where the "Expense Type" has an "In" condition for values that include taxi, car, mileage.
E. Inclusive function filter grouped by the "Expense Report Information" object's "Person" where the
"Expense Type" has an "In" condition for values that include taxi, car, mileage.
正解:C

質問 8:
When you view or edit a transaction incident, you may see extra columns that are not present in the business objects used in the control.
What three kinds of control logic or conditions can cause this? (Choose three.)
A. Average Function
B. Similar
C. Equals (when the same attribute is used on both sides of the condition)
D. Between (when using a date attribute)
E. Not in
正解:A,D,E

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版の1Z1-958問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のOracle 1Z1-958学習教材を持っていることを保証します。

弊社は無料でOracle Risk Management Cloud試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版の1Z1-958問題集は印刷されることができ、ソフト版の1Z1-958問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。
 一年間の無料アップデートPass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。
 全額返金お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。(全額返金)
 ご購入の前の試用Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。
1Z1-958 関連試験
1Z1-1058 - Oracle Risk Management Cloud 2019 Implementation Essentials
1Z0-1058-20 - Oracle Risk Management Cloud 2020 Implementation Essentials
関連する認定
Oracle Database
OCJ-MA
Oracle Certification Program
Oracle Marketing Cloud
Oracle Financials Cloud
人気のベンダー
Apple
Avaya
CheckPoint
CIW
CompTIA
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
すべてのベンダー