live chatHACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。

Oracle 1Z1-1064問題集

1Z1-1064

試験コード:1Z1-1064

試験名称:Oracle Engagement Cloud 2019 Implementations Essentials

バージョン:V12.35

最近更新時間:2021-06-18

問題と解答:76 Q&As

1Z1-1064 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格:¥5999 

無料問題集1Z1-1064 資格取得

質問 1:
You are creating a shared SmartText entry. Which option do you need to select to define a time period during which the entry is available to users?
A. Interval
B. Available
C. Duration
D. Start/Stop
E. Time Period
正解:C

質問 2:
Which option describes the automated page presentation for incoming calls?
A. a feature that displays a detailed caller profile based on a customizable set of parameters defined for your customer when you answer your phone
B. a feature that displays a detailed caller profile based on your customer's country when you answer your phone
C. a feature that displays a caller-appropriate application page based on your customer's native language when you answer your phone
D. a feature that displays a caller-appropriate application page based on a set of navigation rules defined for your customer when you answer your phone
正解:B

質問 3:
Which three statements are true?
A. Like other Oracle Cloud Applications, Engagement Cloud provides SOAP APIs to integrate with other services.
B. Like other Oracle Cloud Applications, Engagement Cloud provides REST APIs to integrate with other services.
C. Oracle Engagement Cloud shares a common customization toolset including Sandboxes, Application Composer, Page Composer and Groovy scripting, with Oracle Sales Cloud and other Oracle Cloud Applications.
D. Oracle Engagement Cloud shares a common data model with Oracle Sales Cloud and other Oracle Cloud Applications.
正解:A,B,D

質問 4:
You have enabled email acknowledgement and have created a corresponding template. The acknowledgement e-mail is sent, but there is some standard text appended to the email that is not part of the template:
Standard text appended:
"Your request has been received and is being reviewed by our support staff. The reference number for your service request is: SR0000003006. (SVC-5295081) Thank you for your patience. If you would like to communicate further about the service request, you can reply to this email and send it to the email address: [email protected] {#
#SR0000003056# #}"
Which statement is true?
A. You have to edit the e-mail template and add HTML code to customize the standard text section.
B. You can eliminate part of the standard message, but cannot remove the User Details section, by editing the message: SVC_EMAIL_ACK_FOR_KNOWN_CUST.
C. You can completely eliminate the standard text appended by editing the message:
SVC_EMAIL_ACK_FOR_KNOWN_CUST.
D. You cannot completely remove the appended message text but you can edit the appended text by editing the message: SVC_EMAIL_ACK_FOR_KNOWN_CUST.
正解:B

質問 5:
Your customer has noticed that emails are being retrieved every day only at 3:00 PM. This behavior began three days ago and no configuration changes were made during that time.
What is the cause of this new behavior?
A. an inbound message filter per time schedule
B. an inbound message filter per sender
C. a configured profile option to schedule the retrieval of emails
D. a configured job to process inbound emails
正解:A

質問 6:
Which three subobject functions are included in the REST API for Service Requests (SRs)?
A. Update SR reference
B. Delete message
C. Delete activity
D. Update resource manager
E. Update resource member
正解:A,C,E

質問 7:
If you want to disable the ability to delete activities for all users, what action should you perform?
A. Remove the "delete activities" privilege from all the roles for users who have this access.
B. Remove the users of the roles who have the "delete activities" access.
C. Remove the "delete activities" button from all pages used by the users who have this access.
D. Remove the "delete activities" role from all the users who have this role.
正解:B

質問 8:
A service agent can create tasks from different system areas.
Identify three modules where a service agent can create and associate tasks.
A. Contacts
B. Notes
C. Social network
D. Service requests
E. Sales opportunities
正解:C,D,E

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版の1Z1-1064問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のOracle 1Z1-1064学習教材を持っていることを保証します。

弊社は無料でOracle Engagement Cloud Service試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版の1Z1-1064問題集は印刷されることができ、ソフト版の1Z1-1064問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。
 一年間の無料アップデートPass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。
 全額返金お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。(全額返金)
 ご購入の前の試用Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。
1Z1-1064 関連試験
1Z0-1064-20 - Oracle B2B Service 2020 Implementation Essentials
1Z0-1064-20-JPN - Oracle B2B Service 2020 Implementation Essentials (1Z0-1064-20日本語版)
関連する認定
OCA
Hyperion
Oracle Integration
Oracle Field Service Cloud Service
Oracle Certification
人気のベンダー
Apple
Avaya
CheckPoint
CIW
CompTIA
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
すべてのベンダー