live chatHACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。

Oracle 1Z1-1055問題集

1Z1-1055

試験コード:1Z1-1055

試験名称:Oracle Financials Cloud: Payables 2019 Implementation Essentials

バージョン:V12.95

最近更新時間:2021-06-15

問題と解答:113 Q&As

1Z1-1055 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格:¥5999 
1Z1-1055日本語版クリック」

無料問題集1Z1-1055 資格取得

質問 1:
Before you can configure payment approval rules, your company must define a payment approval policy. Which three are done by the payment approval policy? (Choose three.)
正解:A,C,E

質問 2:
You have two business units: Vision Operations and Vision Services. How can you enable expense auditors to audit expense reports for specific business units?
A. Assign the Expense Auditor as the owner of each business unit on the Manage Business Unit Set Assignments page.
B. Assign the Expense Auditor job role to each auditor and use segment value security rules to secure access to the business units.
C. Assign the Expense Auditor job role to each auditor and use a data access set to associate the business unit to the role.
D. Assign the Expense Auditor job role to each auditor and associate the business unit to the role by using the Manage Data Access for Users page.
正解:D

質問 3:
Which two statements are true related to configuration package? (Choose two.)
正解:A,B

質問 4:
What is the name of the Work Area that is used to access Functional Setup Manager?
A. Customization Manager
B. Customize Setup and Maintenance
C. Functional Work Area
D. Setup and Maintenance
E. Functional Setup Manager
正解:D
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 5:
What is the difference between subject areas that append the word "Real Time" and those that do not?
A. The "Real Time" subject areas are based on real-time transactions and those that are not, are based on historical data.
B. There is no difference.
C. The "Real Time" subject areas are based on subledger transactions and the ones that are not are based on general ledger balances.
D. The "Real Time" subject areas are based on real-time transactions in the applications, and those that are not, are based on data stored in the Oracle Business Intelligence Applications data warehouse.
正解:D
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 6:
You have an invoice with a payment term that has the following settings:
* Day of Month = 15
* Cut off Day = 11
* Months Ahead = 0
* Terms Date on Invoice = January 12th
What will the resulting due date for the invoice installment be?
A. January 15th
B. February 15th
C. April 15th
D. March 15th
正解:B

質問 7:
What is the invoice type of an unapproved, unmatched invoice that was created in the Supplier Portal?
A. Standard Invoice
B. Credit Memo
C. Supplier payment request
D. iSupplier Invoice
E. Standard invoice request
正解:E
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

質問 8:
You need to have an invoice line automatically distributed across multiple cost centers. For example, you want your monthly utility bill allocated across multiple cost centers based on a percentage.
Select two methods to achieve this. (Choose two.)
正解:A,C
解説: (Pass4Test メンバーにのみ表示されます)

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版の1Z1-1055問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のOracle 1Z1-1055学習教材を持っていることを保証します。

弊社は無料でOracle Financials Cloud試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版の1Z1-1055問題集は印刷されることができ、ソフト版の1Z1-1055問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

タグ:1Z1-1055問題集、1Z1-1055、1Z1-1055、1Z1-1055、1Z1-1055、1Z1-1055、1Z1-1055、1Z1-1055、1Z1-1055、1Z1-1055

1Z1-1055 関連試験
1Z1-1054 - Oracle Financials Cloud: General Ledger 2019 Implementation Essentials
1z1-335 - Oracle Financials Cloud: Receivables 2016 Implementation Essentials
1z0-1055-20-JPN - Oracle Financials Cloud: Payables 2020 Implementation Essentials (1z0-1055-20日本語版)
1z0-1056-JPN - Oracle Financials Cloud: Receivables 2019 Implementation Essentials (1z0-1056日本語版)
1Z0-1056-20 - Oracle Financials Cloud: Receivables 2020 Implementation Essentials
関連する認定
Oracle Database
Oracle Integration
Oracle Enterprise Planning and Budgeting Cloud Service
Inventory Management Cloud
Oracle Warehouse Management Cloud
Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。
 一年間の無料アップデートPass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。
 全額返金お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。(全額返金)
 ご購入の前の試用Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。
レビュー  レビュー  1Z1-1055合格率:99.9%
1Z1-1055の問題を解きながら解説も理解できるので学び易いと思います。ほぼ満点に近い点数で1Z1-1055の試験に合格できた

Kimura

1Z1-1055模試が2回分あるためほとんどの出題範囲をカバーしている。
試験でPass4Testのこの問題集を購入して今回合格出来ました。

高桥**

焦っている人におすすめ 1Z1-1055試験直前の決定版だね!効率よくポイントを絞った勉強をすることができます。

Manabe

9.4 / 10 - 1836
※免責事項

当サイトは、掲載されたレビューの内容に関していかなる保証いたしません。本番のテストの変更等により使用の結果は異なる可能性があります。実際に商品を購入する際は商品販売元ページを熟読後、ご自身のご判断でご利用ください。また、掲載されたレビューの内容によって生じた利益損害や、ユーザー同士のトラブル等に対し、いかなる責任も負いません。 予めご了承下さい。

人気のベンダー
Apple
Avaya
CheckPoint
Cisco
Citrix
CIW
CompTIA
EC-COUNCIL
EMC
FileMaker
HP
Juniper
Lotus
Lpi
Microsoft
Network Appliance
OMG
PMI
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
F5
すべてのベンダー