live chatHACKER SAFEにより証明されたサイトは、99.9%以上のハッカー犯罪を防ぎます。

Oracle 1Z1-1050問題集

1Z1-1050

試験コード:1Z1-1050

試験名称:Oracle Payroll Cloud 2019 Implementation Essentials

バージョン:V12.75

最近更新時間:2021-06-10

問題と解答:86 Q&As

1Z1-1050 無料でデモをダウンロード:

PDF版 Demo ソフト版 Demo オンライン版 Demo

追加した商品:"PDF版"
価格:¥5999 

無料問題集1Z1-1050 資格取得

質問 1:
Which statement accurately describes how you create a tax reporting unit (TRU)?
A. When you identify a legal entity as a legal employer, the application transfers the legal reporting units that are associated with that legal employer to HCM as tax reporting units.
B. When you identify a legal entity as a payroll statutory unit, the application transfers the legal reporting units that are associated with that legal entity to HCM as tax reporting units.
C. You can identify a legal entity as a tax reporting unit.
D. If you identify a legal entity as a payroll statutory unit, you will have the option to identify the payroll statutory unit as a tax reporting unit.
正解:B

質問 2:
Your customer is using a third-party time product. You have created elements using the time category and now need to import time card hours into cloud payroll.
How can you meet this requirement?
A. Use the batch Loader task to import time element entries into cloud payroll.
B. It is not possible to load time directly from a third-party time product into cloud payroll.
C. Use the Load Time Card process to import time entries into cloud Time and Labour, and then use the batch loader task to import time element entries into cloud payroll.
D. Use the Load Time Card process to import time entries into cloud payroll.
正解:D

質問 3:
You hire an employee on 01-JAN-2016. The employee is in the process of moving bank accounts and is yet to create a personal payment method. How will the employee receive their payroll payment for the month of January?
A. They will be paid by check, because this is the default payment method on the employee's payroll.
B. A cash payment request will be sent to accounts payable, and the employee will be paid in cash.
C. The payment process will error and they will not receive payment for the month of January.
D. They won't receive payment until they have created a personal payment method.
正解:A

質問 4:
Your customer's bonus payments are based on a percentage of salary. Therefore, salary must be calculated before bonus in the payroll run. How do you determine the element processing sequence within a payroll run?
A. Set the priority of the element on the element definition page.
B. Alter the sequence of the elements on the element entries page.
C. Use the default priority of the primary classification of the element.
D. Set the effective process priority within the element entries page.
正解:A

質問 5:
A worker's payroll frequency changes from weekly to monthly. What action should you take?
A. Update the weekly payroll definition and change the calendar to a weekly frequency.
B. Transfer the worker from the weekly payroll to the monthly payroll.
C. End the weekly payroll record to the worker and add a new monthly payroll record.
D. Terminate the worker's assignment record associated to the weekly payroll. Create a new assignment record and associate it to the monthly payroll.
正解:B

質問 6:
You are testing the retropay process and enter a retrospective bonus entry for a worker. The bonus is calculated based on a percentage of the worker's salary. When you review the results of the retropay process you identify the bonus has not been included.
Identify two reasons why this is happening. (Choose two.)
正解:B,D

質問 7:
You are creating a custom balance that needs to include run results of all elements associated with the regular earnings and supplemental earnings classifications.
How should you define the balance feeds to meet this requirement?
A. Create balance feeds for each element belonging to regular earnings and supplemental earnings classifications but ensure the number of feeds does not exceed 250.
B. This requirement cannot be met because a balance cannot be fed by elements from more than one element classification.
C. Create a balance feed for the regular earnings classification and a balance feed for the supplemental earnings classification.
D. Create balance feeds for each element belonging to regular earnings and supplemental earnings classifications.
正解:C

質問 8:
You have a requirement to control the values of one input value from another input value.
How do you achieve this?
A. You cannot achieve this because interdependency on input values is not possible.
B. You can achieve this requirement using the table-validated values sets.
C. You can achieve using lookups.
D. You can achieve this requirement using the independent and dependent value sets on input values.
正解:C

質問 9:
Your customer is using Fusion Absences and wants to send absence information through to Fusion Global Payroll so that it can be proceed. Aside from creating your absence elements and an absence plan, which two steps do you need to complete? (Choose two.)
正解:A,C

一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供します。

弊社の商品をご購入になったことがあるお客様に一年間の無料更新サービスを提供いたします。弊社は毎日問題集が更新されたかどうかを確認しますから、もし更新されたら、弊社は直ちに最新版の1Z1-1050問題集をお客様のメールアドレスに送信いたします。ですから、試験に関連する情報が変わったら、あなたがすぐに知ることができます。弊社はお客様がいつでも最新版のOracle 1Z1-1050学習教材を持っていることを保証します。

弊社は無料でOracle Payroll Cloud試験のDEMOを提供します。

Pass4Testの試験問題集はPDF版とソフト版があります。PDF版の1Z1-1050問題集は印刷されることができ、ソフト版の1Z1-1050問題集はどのパソコンでも使われることもできます。両方の問題集のデモを無料で提供し、ご購入の前に問題集をよく理解することができます。

簡単で便利な購入方法ご購入を完了するためにわずか2つのステップが必要です。弊社は最速のスピードでお客様のメールボックスに製品をお送りします。あなたはただ電子メールの添付ファイルをダウンロードする必要があります。

領収書について:社名入りの領収書が必要な場合には、メールで社名に記入して頂き送信してください。弊社はPDF版の領収書を提供いたします。

タグ:1Z1-1050問題集、1Z1-1050、1Z1-1050、1Z1-1050、1Z1-1050、1Z1-1050、1Z1-1050、1Z1-1050、1Z1-1050、1Z1-1050

1Z1-1050 関連試験
1z0-1050-20 - Oracle Payroll Cloud 2020 Implementation Essentials
1Z1-1013 - Oracle Payroll Cloud 2018 Implementation Essentials
関連する認定
Financial Consolidation and Close Cloud
Oracle GoldenGate
Oracle Cloud
PL/SQL Developer
Oracle Supply Chain Planning Cloud
Pass4Test問題集を選ぶ理由は何でしょうか?
 品質保証Pass4Testは試験内容に応じて作り上げられて、正確に試験の内容を捉え、最新の97%のカバー率の問題集を提供することができます。
 一年間の無料アップデートPass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立ちます。もし試験内容が変われば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。
 全額返金お客様に試験資料を提供してあげ、勉強時間は短くても、合格できることを保証いたします。不合格になる場合は、全額返金することを保証いたします。(全額返金)
 ご購入の前の試用Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。
レビュー  レビュー  1Z1-1050合格率:99.9%
1Z1-1050問題集一つで万全の試験対策、素敵です。無事試験にごうかくしました。

Hoshiko

最新試験に対応してますし、教科書と過去問題も、この1Z1-1050問題集一つに集約していて素晴らしいですね。ありがとうございます。

藤崎**

2週間、一日1時間やりました。具体的な点数は忘れてしまいましたが高得点で合格しました。Pass4Testの1Z1-1050問題集のおかげです。

Kawano

9.6 / 10 - 1811
※免責事項

当サイトは、掲載されたレビューの内容に関していかなる保証いたしません。本番のテストの変更等により使用の結果は異なる可能性があります。実際に商品を購入する際は商品販売元ページを熟読後、ご自身のご判断でご利用ください。また、掲載されたレビューの内容によって生じた利益損害や、ユーザー同士のトラブル等に対し、いかなる責任も負いません。 予めご了承下さい。

人気のベンダー
Apple
Avaya
CheckPoint
CIW
CompTIA
FileMaker
Lotus
Lpi
OMG
SNIA
Symantec
VMware
XML Master
Zend-Technologies
The Open Group
H3C
すべてのベンダー